- Reaksiyon puanı
- 34,830
- Puanı
- 1,061
Yoo tam aksine değiştirmek istedigimi söyledim kendisine o da git istediğini yap dediSen 373728 kere değiştirdiğin için oluyor mu bilmiyorum, o işe @bazinga baksın
Merhaba ayarlar kısmından talepte bulunabilirsin kendin.Sen 373728 kere değiştirdiğin için oluyor mu bilmiyorum, o işe @bazinga baksın
Teşekkür ederim canım benim @DarkLegenD bak gör kimse senin gibi meymenetsiz değilHayirli olsun @Carpe Diem bence cok daha güzel olmus
Anlamına baktım ı değil i ile bitiyormuş bu kelime ama tamam onayladım. Hayırlı olsun.Yoo tam aksine değiştirmek istedigimi söyledim kendisine o da git istediğini yap dedi
------
Merhaba ayarlar kısmından talepte bulunabilirsin kendin.
Böyle demişti bana
Hiç sorma ya😃Teşekkür ederim. Sıkıldım artık senelerdir . Alışırlar bi süre sonra
------
Beni nasıl tanımazsın be asık surat
Beni nasıl tanımazsın be melooo
Söylesen Firdevs Yöreoğlu gibi sğızın mı yamulur
Teşekkür ederim
------
Yoo sen bana bu huysuzluğunla bi de emir mi veriyorsun seni uyarlama Halit Argun kılıklı
------
Yoo sen bana bu huysuzluğunla bi de emir mi veriyorsun seni uyarlama Halit Argun kılıklı
Evet benim Erinç abi son kez değiştirdim bitti artıkİsim değiştirmek isteyenlere konulara katılım, mesaj yazma kotası olsun 🤣🤣🤣🤣
@Carpe Diem ve bilemediğim Münzevi(Seyfullah galiba) hayırlı olsun ☺️
Şekilli nickle yaptım ismi o yüzden düz yapmak istemedim 😁 teşekkürler onay içinAnlamına baktım ı değil i ile bitiyormuş bu kelime ama tamam onayladım. Hayırlı olsun.
Seni nasıl etiketleyeceğiz? Sen kendin nasıl giriş yapabileceksin başka cihazda vs? Sıra dışı karakterli ayarlayanlar pişman olup sorun yaşıyorlar, düz harfe dönüştür bence.Evet benim Erinç abi son kez değiştirdim bitti artık
------
Şekilli nickle yaptım ismi o yüzden düz yapmak istemedim 😁 teşekkürler onay için
İşte sırf bu durumlar için onay vermeye çekiniyorumSeni nasıl etiketleyeceğiz? Sen kendin nasıl giriş yapabileceksin başka cihazda vs? Sıra dışı karakterli ayarlayanlar pişman olup sorun yaşıyorlar, düz harfe dönüştür bence.
Öyle olduğunu farketmemişim.Şekilli nickle yaptım ismi o yüzden düz yapmak istemedim 😁 teşekkürler onay için
Önceleri girmek istemiyordum ama artık öyle bişeyim yokİşte sırf bu durumlar için onay vermeye çekiniyorum
Bir ara foruma girmeyi istemiyordu ve bize sürekli etiket listesinden çıkarın diyordu. Belkide amacı bu
İki cihazda girişim mevcut bilgisayar ve telefonda başka da bişey yok zatenSeni nasıl etiketleyeceğiz? Sen kendin nasıl giriş yapabileceksin başka cihazda vs? Sıra dışı karakterli ayarlayanlar pişman olup sorun yaşıyorlar, düz harfe dönüştür bence.
Al instaya bir yerlere kopyala bari. Çıkış durumu olursa zorlanacaksın yoksaÖnceleri girmek istemiyordum ama artık öyle bişeyim yok
------
İki cihazda girişim mevcut bilgisayar ve telefonda başka da bişey yok zaten
Niye ki ya son harfi farklı sadece baş harfleri normalAl instaya bir yerlere kopyala bari. Çıkış durumu olursa zorlanacaksın yoksa
Ayrıca biz artık seni etiket edemeyiz. Olmuyor çünkü. Bildirimlerin azalır baya.
Kendini etiketlemeyi dene o zaman anlarsın.Niye ki ya son harfi farklı sadece baş harfleri normal
Neyse yapacak bişey yok buraya girdikçe görürüm haberleri falan 😁Kendini etiketlemeyi dene o zaman anlarsın.
Artık sistemimizde yoksun tebrikler
Konulara baktım da önüme gelmedi ya etiket olmadığımi biliyorum konular arasında yokMünzevi denen zatttttt.... Gitde bariii renklereee oyyy verrr 🤣🤣🤣🤣 Zaten etiket edemiyoruz 😜
Yeni turlar geldi oraya oy kullan. Çeyrek final yazıyorTamam oy vereyim bi yere gittiğim yok ayrıca 😁
------
Oy vermek için girdim az önce fakat cevap için kapanmış sanırım geç kaldım 😪
Ana sayfadan bula bilirsin. Kocaman 2023 yazıyor kırmızı etiketteKonulara baktım da önüme gelmedi ya etiket olmadığımi biliyorum konular arasında yok
Başka bi tarayıcıdan giriş yapmadan foruma giriş yaptım önüme geldi yeni sekmeye açıp linklerine teker teker girip oy verdim bileYeni turlar geldi oraya oy kullan. Çeyrek final yazıyor
------
Ana sayfadan bula bilirsin. Kocaman 2023 yazıyor kırmızı etikette
Bambaşka olan mesajını Edit edip beni etiket etmişsin. Bu şekilde bildirim gelmediğini bu konudan açıklamıştık örnek kısmında :@Dosi , bu arkadaş ne saçma bir nick adı bulmuş etiketleyemiyorum. Müzayede misin nesin ?