Sana bir şey danışacağım, @12.Adam ’ın deyimi ile hatta kalZaten müneviri bilmediğim için senin üzerinden cevap yazdım![]()
Sana bir şey danışacağım, @12.Adam ’ın deyimi ile hatta kalZaten müneviri bilmediğim için senin üzerinden cevap yazdım![]()
O GS kazandı diye ağlama seansına başladı büyük ihtimalleSana bir şey danışacağım, @12.Adam ’ın deyimi ile hatta kalyazarım birazdan
onu bilerek etiket ettim.Merak etsin konuşacağımız konuyu
![]()
Sanki çok güzel bir futbol oynadınız gibi yazmaO GS kazandı diye ağlama seansına başladı büyük ihtimalle![]()
Sanki çok güzel bir futbol oynadınız gibi yazma![]()
Banlanmadan konuşmayı öğretiriz sana.Yallah başka kapıya kaos sevmeyiz sonra banlanırız
![]()
------
ÇInceydi bu arada![]()
Neyi ?Bunu çok iyi bildiğimi biliyorsun. Bende bir şeyler yapmıştım hanibaşkaları bilmez ama
![]()
MünevverZaten müneviri bilmediğim için senin üzerinden cevap yazdım![]()
Deyimim sana feda olsun.Sana bir şey danışacağım, @12.Adam ’ın deyimi ile hatta kalyazarım birazdan
onu bilerek etiket ettim.Merak etsin konuşacağımız konuyu
![]()
Seni inim inim inleteceğim. Bulaşma bana belanı başkasından bul.O GS kazandı diye ağlama seansına başladı büyük ihtimalle![]()
Helal zey iyi benzettin.Bu küflü peynirli arkadaşa söyle bir halt oynamadılar penaltı imdada yetişti.Bjk oyuncunun mallığıSanki çok güzel bir futbol oynadınız gibi yazma![]()
Ne oldu yenildiniz mi laBanlanmadan konuşmayı öğretiriz sana.
Neyi ?
Münevverdiyelim
Deyimim sana feda olsun.Çatlıyorum
Seni inim inim inleteceğim. Bulaşma bana belanı başkasından bul.
Helal zey iyi benzettin.bu küflü peynirli arkadaşa söyle bir halt oynamadılar penaltı imdada yetişti.Bjk oyuncunun mallığı![]()
İblis yap 😄😄Deccal. ✍️
Eski bir yönetici bir deÖnerilere açığım ama ben @EmRe'yi istiyorum.![]()
Emre- yapalım o zaman.Eski bir yönetici bir deunut o işi
İlla emreden gideceksen elimizde:
@Emreee
@Eemre
@Emmre var
Aslında sana kısaca @Ozansoy dediğim oluyor. O da iyi bence
Elde olan bu.Çok kötü![]()
bencede kötüEmre- yapalım o zaman.![]()
Elde olan bu.Az önce senin kullanıcı adında - var diye puan kırmıştım şimdi bunu yapmak istiyorum.
![]()
@Omre EzansoyÖnerilere açığım ama ben @EmRe'yi istiyorum.![]()
İhtimaller dahilinde bile olamaz.@Omre Ezansoy
Küçük harf ile başlamasından eminsen onaylayayımİhtimaller dahilinde bile olamaz.
------Yaptık bir hata, geçmiş olsun.![]()
Onaylayabilirsin en mantıklısı şu an o.Küçük harf ile başlamasından eminsen onaylayayım![]()