Hahha Aaa oğlanı gördüğümmü var ayollCocugu doldurursan tabi sinirli olurAdam astırırsın sen
Hahha Aaa oğlanı gördüğümmü var ayollCocugu doldurursan tabi sinirli olurAdam astırırsın sen
Şakayı bırak artık
destere de bir tuhaflık var fark ettin mi forumda geliyor sanki nefes nefese kalmış gibi bana cevap verip geri gidiyor koşa koşaBir şey çeviriyor ama anlamadım bir telaşlı gördüm adamı.@kerem @Forumdash @Çiğdem-
Aaa @destere de geçen yıl başladı bu tuhaflık@Çiğdem- den gizli evleniyor sanki.
Bu askerde de rahat durmaz he.
İnsan gece niye vakit bulamasın kıBu askerde de rahat durmaz he.Bunun çekilmez o halleri
Sen soruma cevap ver
Hahaha yok bee bende haber alamıyorum içime doğuyorŞakayı bırak artıkne zaman gelse keşke foruma desen hemen yarın damlıyor.Facede filan konuşuyosunuz işte sonra burada bizi kandırıyorsun.@Forumdash @kerem @Forumdash
Yalanladım MenejerimleSen soruma cevap verGizli gizli görüşüyorsunuz yakalandınız bu sefer.
Face de sana yazıyor beraber plan yapıyorsunuz amacınız bizi kandırmak.Hahaha yok bee bende haber alamıyorum içime doğuyor
Perde falanda bilmiyorum @Forumdash karıştırmış buralarıAlamancıda hemen benzin dökmeye gelmiş ateş kendi üstüne sıçrar inş@kerem
@destere yarın gelecek diyor bu seferde içimdeki sesFace de sana yazıyor beraber plan yapıyorsunuz amacınız bizi kandırmak.Sen bir gün öncesinden hep aha destere gelecek hihi hihi , seni yakalayacak hihi ihih der demeye kalmaz adam damlıyor hemen.Kaçıncı oldu bu.
Bunu bana kimse inandıramaz.@kerem @Forumdash @MasacRE- @xemrexxx
Kaçamak cevap verdin sanki neyse.@destere yarın gelecek diyor bu seferde içimdeki sesGelde Harunu yalanla ayoll seni gördüğümmü var benim@Forumdash @kerem @MasacRE- @serhatt @xemrexxx
Hhahah aklıma şey geldi hihi yazından
Sen bir gün öncesinden hep aha destere gelecek hihi hihi , seni yakalayacak hihi ihih der demeye kalmaz adam damlıyor hemen.
Hhaha gece gece buraya nerden aklına geldide patladın öyleKaçamak cevap verdin sanki neyse.
Ahahahah yalancı perde olayını nasıl bilmıyorsun beeHahaha yok bee bende haber alamıyorum içime doğuyor
Perde falanda bilmiyorum @Forumdash karıştırmış buralarıAlamancıda hemen benzin dökmeye gelmiş ateş kendi üstüne sıçrar inş@kerem
Ahahahah yalancı perde olayını nasıl bilmıyorsun beeHee kabullenemedıysen bilemem
Hhaha sus bee gece gece Harunu doldurmuşsunuz zatenKaçamak cevap verdin sanki neyse.
@Harunnn60 senin kıskanclıgın yuzunden benim dediğim olayı yalanlıyor kızHhaha sus bee gece gece Harunu doldurmuşsunuz zaten
Görüştüğümüzü düşünüyor yarın fok mağarasından çıkıpta gelip sizle o uğraşsın birazdan
Var bunlarda zaten bir şey ama hayırlısıı
Var bunlarda zaten bir şey ama hayırlısıı
Hhaha yine dağa bayıra kaçacak diyecemde artık orada da kafa dinleyemiyor destere kabus gibi ordada bekliyor
ağzını hayra aç şom ağızlı uğursuz@destere yarın gelecek diyor bu seferde içimdeki sesGelde Harunu yalanla ayoll seni gördüğümmü var benim@Forumdash @kerem @MasacRE- @serhatt @xemrexxx
Hhahah aklıma şey geldi hihi yazından
Sen bir gün öncesinden hep aha destere gelecek hihi hihi , seni yakalayacak hihi ihih der demeye kalmaz adam damlıyor hemen.
Evlenmez ayoll @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx komplo üretip tekmeyi atmamı sağlamaya çalısıyorsunuzEvlendi bence bu uğursuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?