Yaş olarakta 1 yaşAramızda 20 gün var, büyüğüm senden
Kocayıp gidecez burda @xemrexxx dalga geçip duruyor
Yaş olarakta 1 yaşAramızda 20 gün var, büyüğüm senden
Ben gardımı alıyorum cnmTüm filmlere 8 ve üzeri puan verecez ve sahteden övecez Asıl puan ve yorumlarımız metin belgesinde kayıt edecez oscar günü güncelleriz
Hele bir bizim herif tamamen dönsün forumada seni ona bırakacazBen gardımı alıyorum cnm
HerifHele bir bizim herif tamamen dönsün forumada seni ona bırakacaz
Zaten sana sinirli biliyorsun bir hatanda desteresiyle doğramaya baslarHerif
Dönsün bakalım bakalım nolcak
Cocugu doldurursan tabi sinirli olur Adam astırırsın senZaten sana sinirli biliyorsun bir hatanda desteresiyle doğramaya baslar
destere de bir tuhaflık var fark ettin mi forumda geliyor sanki nefes nefese kalmış gibi bana cevap verip geri gidiyor koşa koşa Bir şey çeviriyor ama anlamadım bir telaşlı gördüm adamı. @kerem @Forumdash @Çiğdem-Ayol sinirlenirse totosunu döner ve küser en fazla , @Forumdash @Harunnn60
@Çiğdem- den gizli evleniyor sanki.destere de bir tuhaflık var fark ettin mi forumda geliyor sanki nefes nefese kalmış gibi bana cevap verip geri gidiyor koşa koşa Bir şey çeviriyor ama anlamadım bir telaşlı gördüm adamı. @kerem @Forumdash @Çiğdem-
@MasacRE- ye de video attım bi kaç saat önce Kaçirilmiştir şu youtuber kız gibi Bize es O es veriyordur help me diyordurdestere de bir tuhaflık var fark ettin mi forumda geliyor sanki nefes nefese kalmış gibi bana cevap verip geri gidiyor koşa koşa Bir şey çeviriyor ama anlamadım bir telaşlı gördüm adamı. @kerem @Forumdash @Çiğdem-
@Çiğdem- den gizli evleniyor sanki.
İşte perde olayını sor ablanaBir tuhaflık var dimi. Dizi puanlama da da nefes nefese kalmış gibiydi.
Yeni bir gacı mı buldu naptı acaba
Niye ne alaka Perdeyle senin alakan yok bi defaSinirlendirme beni
Hay desteren batsın.ss @keremAaa izleyecez ayoll @Forumdash nasılsa @destere ne derse onu yapıyor o desterede yanı
Şurada konuları açmak için Sherlock ve izlemek için destere hortlamış ayıp edemeyiz ayoll geçen yıl gibi güzel bir etkinlik olacak ve bu sefer daha kalabalık @Harunnn60
Hay desteren batsın.ss @kerem