Hahha Aaa oğlanı gördüğümmü var ayoll @Harunnn60 da tutturmuş gizli gizli buluşuyorsunuz diyeCocugu doldurursan tabi sinirli olur Adam astırırsın sen
Hahha Aaa oğlanı gördüğümmü var ayoll @Harunnn60 da tutturmuş gizli gizli buluşuyorsunuz diyeCocugu doldurursan tabi sinirli olur Adam astırırsın sen
Şakayı bırak artık ne zaman gelse keşke foruma desen hemen yarın damlıyor. Facede filan konuşuyosunuz işte sonra burada bizi kandırıyorsun. @Forumdash @kerem @ForumdashHahha Aaa oğlanı gördüğümmü var ayoll @Harunnn60 da tutturmuş gizli gizli buluşuyorsunuz diye
destere de bir tuhaflık var fark ettin mi forumda geliyor sanki nefes nefese kalmış gibi bana cevap verip geri gidiyor koşa koşa Bir şey çeviriyor ama anlamadım bir telaşlı gördüm adamı. @kerem @Forumdash @Çiğdem-
Aaa @destere de geçen yıl başladı bu tuhaflık İlk defa kış ayında teklemeye başladı Nisanda kaçtı gitti ayoll Bu yıl erken geldi tamam ama sonra yine kayıplara karıştı@Çiğdem- den gizli evleniyor sanki.
Bu askerde de rahat durmaz he. Bunun çekilmez o halleri
İnsan gece niye vakit bulamasın kı Gerçi insan diyoruz Fok larda değişebiliyordur @ForumdashBu askerde de rahat durmaz he. Bunun çekilmez o halleri
Sen soruma cevap ver Gizli gizli görüşüyorsunuz yakalandınız bu sefer.İnsan gece niye vakit bulamasın kı Gerçi insan diyoruz Fok larda değişebiliyordur @Forumdash
Hahaha yok bee bende haber alamıyorum içime doğuyorŞakayı bırak artık ne zaman gelse keşke foruma desen hemen yarın damlıyor. Facede filan konuşuyosunuz işte sonra burada bizi kandırıyorsun. @Forumdash @kerem @Forumdash
Yalanladım MenejerimleSen soruma cevap ver Gizli gizli görüşüyorsunuz yakalandınız bu sefer.
Face de sana yazıyor beraber plan yapıyorsunuz amacınız bizi kandırmak. Sen bir gün öncesinden hep aha destere gelecek hihi hihi , seni yakalayacak hihi ihih der demeye kalmaz adam damlıyor hemen. Kaçıncı oldu bu.Hahaha yok bee bende haber alamıyorum içime doğuyor
Perde falanda bilmiyorum @Forumdash karıştırmış buraları Alamancıda hemen benzin dökmeye gelmiş ateş kendi üstüne sıçrar inş @kerem
@destere yarın gelecek diyor bu seferde içimdeki ses Gelde Harunu yalanla ayoll seni gördüğümmü var benim @Forumdash @kerem @MasacRE- @serhatt @xemrexxxFace de sana yazıyor beraber plan yapıyorsunuz amacınız bizi kandırmak. Sen bir gün öncesinden hep aha destere gelecek hihi hihi , seni yakalayacak hihi ihih der demeye kalmaz adam damlıyor hemen. Kaçıncı oldu bu.
Bunu bana kimse inandıramaz. @kerem @Forumdash @MasacRE- @xemrexxx
Kaçamak cevap verdin sanki neyse.@destere yarın gelecek diyor bu seferde içimdeki ses Gelde Harunu yalanla ayoll seni gördüğümmü var benim @Forumdash @kerem @MasacRE- @serhatt @xemrexxx
Hhahah aklıma şey geldi hihi yazından
Sen bir gün öncesinden hep aha destere gelecek hihi hihi , seni yakalayacak hihi ihih der demeye kalmaz adam damlıyor hemen.
Hhaha gece gece buraya nerden aklına geldide patladın öyle Pis alamancıda gelmiş gaz veriyorKaçamak cevap verdin sanki neyse.
Ahahahah yalancı perde olayını nasıl bilmıyorsun bee Hee kabullenemedıysen bilememHahaha yok bee bende haber alamıyorum içime doğuyor
Perde falanda bilmiyorum @Forumdash karıştırmış buraları Alamancıda hemen benzin dökmeye gelmiş ateş kendi üstüne sıçrar inş @kerem
Ahahahah yalancı perde olayını nasıl bilmıyorsun bee Hee kabullenemedıysen bilemem
Hhaha sus bee gece gece Harunu doldurmuşsunuz zatenKaçamak cevap verdin sanki neyse.
@Harunnn60 senin kıskanclıgın yuzunden benim dediğim olayı yalanlıyor kızHhaha sus bee gece gece Harunu doldurmuşsunuz zaten
Görüştüğümüzü düşünüyor yarın fok mağarasından çıkıpta gelip sizle o uğraşsın birazdan
Var bunlarda zaten bir şey ama hayırlısıı@Harunnn60 senin kıskanclıgın yuzunden benim dediğim olayı yalanlıyor kız
Var bunlarda zaten bir şey ama hayırlısıı
Hhaha yine dağa bayıra kaçacak diyecemde artık orada da kafa dinleyemiyor destere kabus gibi ordada bekliyor@Harunnn60 senin kıskanclıgın yuzunden benim dediğim olayı yalanlıyor kız
ağzını hayra aç şom ağızlı uğursuz@destere yarın gelecek diyor bu seferde içimdeki ses Gelde Harunu yalanla ayoll seni gördüğümmü var benim @Forumdash @kerem @MasacRE- @serhatt @xemrexxx
Hhahah aklıma şey geldi hihi yazından
Sen bir gün öncesinden hep aha destere gelecek hihi hihi , seni yakalayacak hihi ihih der demeye kalmaz adam damlıyor hemen.
Evlenmez ayoll @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx komplo üretip tekmeyi atmamı sağlamaya çalısıyorsunuzEvlendi bence bu uğursuz