Kraliçe Çiğdem'in Forumda 5.Yılı! (Kutlamalı Video)

Toygarın dizi müzikleriyle alakalı çalışma yapmıştım Çarpışmada eklenir şimdi ona

Bu ara fazla meşgulüm, doğru dürüst internetim bile yok ama geçmiş 5. yılın kutlu, mutlu, boncuk dolu olsun.
Hazır günlerden 1 Ocak iken, yeni yılını da kutlayayım.

Sertab'ın en sevdiğin şarkısı gelsin;

Aaa biliyorum durumunu cnm hem 10 günde kutlanır 1 ayda bunun süresi yok doğum günü gibi daha kutlamara devam tşşkler

En sevdiğim şarkılarından MS de yanıltmamıştı

Aaa biliyorum durumunu cnm hem 10 günde kutlanır 1 ayda bunun süresi yok doğum günü gibi daha kutlamara devam tşşkler

En sevdiğim şarkılarından MS de yanıltmamıştı
Doğum gününfe donatmıştım ortalığı.

Bana hala çok ezik bir parça geliyor, halada hiç sevemedim şu Yanarım'ı.

Kaç gündür öldüm öldüm dirildim, eşyaları içeriye taşı taşı omurgalarım kırılacak. Ne ağır şey varsa bana taşıttırıyorlar.
Güçlü kuvvetlisin demek ki
@Harunnn60 Yarıma gelmiyor oturmaya gelirse hazır eve sende ozaman alma

Sanırım ev değiştirmede en sıkıntılı süreç internet

Güçlü kuvvetlisin demek ki
@Harunnn60 Yarıma gelmiyor oturmaya gelirse hazır eve sende ozaman alma

Sanırım ev değiştirmede en sıkıntılı süreç internet
Tanrı hiçkimseye ev değiştirme sıkıntısı vermesin. Almanya'ya taşındık diye aldım başıma belayı ne güzel Türkiye'deki evimiz bize aitti.

En sıkıntılı sürecin internet olduğunu biliyorsan çok ev degistirmişe benziyorsun.
Bizim internet anca Ocak sonu olur gibi.

Aaa 1 defa değiştirdik köyden şuankı ilçeye taşınırkan
Ozaman bu net işleri birde daha yavas bu kadar hemen şipşak olmuyor 1 haftaya yakın bekledik telefon da ozamanlar aşrttı şuan şart değilmiş

Ama siz telefondanda giriyorsunuz ben telefondan internet kullanmıyorum asla böyle yazamam telefondan bu konuda @xemrexxx ile aynı düşünüyoruz

kutlarım hogatha

görevimi yaptım artık çıkabilirim forumdan