Seneye yaparız belki
Onun etkisi mafya yapmadan bitmez öyle beklemeyleSeneye yaparız belkiFatih'in etkisi bi gitsin
Ülkenizde engellendi diyor siz neredesiniz şuanda görüyorsunuz @Harunnn60 😱😱😱 @xemrexxxBen gördüm videouyu açılıyor bende
Herşey çalıntıydı dizideOnun etkisi mafya yapmadan bitmez öyle beklemeyle
@xemrexxx Fatihi yorumluyor yok şu sahnede Hürremin oturduğu yerdi yok şu Sülümanın yeriydi uğursuz uğrsuz konusup durduSüşümanın üstündeki örtüyü çalmışlar diyordu@Harunnn60 @serhatt
@Harunnn60 DA alamanyaya keremin yanına gitmiştir ozamanTatlım ben yılbaşı tatili için Parise geldim sevgilimle@xemrexxx
Onun etkisi mafya yapmadan bitmez öyle beklemeyle
@xemrexxx Fatihi yorumluyor yok şu sahnede Hürremin oturduğu yerdi yok şu Sülümanın yeriydi uğursuz uğrsuz konusup durduSüşümanın üstündeki örtüyü çalmışlar diyordu@Harunnn60 @serhatt
bunlar +18 sitelere girmek için program kullanıyor demek ki ondan yurtdışında gözüküyorTatlım ben yılbaşı tatili için Parise geldim sevgilimle@xemrexxx
bilemiycem, haberim yok
Sülüman geberirken üstünde bir örtü varmış @xemrexxx onuda çalmışlar demesine gülesim geliyorHerşey çalıntıydı dizide
Hayır gerçekten yurtdışındayımbunlar +18 sitelere girmek için program kullanıyor demek ki ondan yurtdışında gözüküyor
Geberirken @xemrexxx in de üstüne örterizSülüman geberirken üstünde bir örtü varmış @xemrexxx onuda çalmışlar demesine gülesim geliyorÇetin tekindorun üstünemi örtmüşlerdi ne@Forumdash @Harunnn60
Ohaa öyle mi @Harunnn60 @xemrexxx 😱😱😱bunlar +18 sitelere girmek için program kullanıyor demek ki ondan yurtdışında gözüküyor
Zaten KARADAYI varken de sülümanın kafasını kesip kenanın kafasını koyan fotolar paylaşiyorduOnun etkisi mafya yapmadan bitmez öyle beklemeyle
Geberirken @xemrexxx in de üstüne örteriz
susun beSülüman geberirken üstünde bir örtü varmış @xemrexxx onuda çalmışlar demesine gülesim geliyorÇetin tekindorun üstünemi örtmüşlerdi ne@Forumdash @Harunnn60
Zaten KARADAYI varken de sülümanın kafasını kesip kenanın kafasını koyan fotolar paylaşiyorduAllah'ın işi gücü yokmuş gibi onun dileğini gerçekleştirmiş@xemrexxx
Evet ben de 3.cüyüm mü demiş
Kenanda kaşındı ama senin ne işin var Padişahlık roluyleZaten KARADAYI varken de sülümanın kafasını kesip kenanın kafasını koyan fotolar paylaşiyorduAllah'ın işi gücü yokmuş gibi onun dileğini gerçekleştirmiş@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?