Kpss Genel Kültür/Genel Yetenek Ve Eğitim Bilimleri Sınavı! 22 Mayıs 2016

eğitim gerçekten kolaydı bir cümle okumadan girdim eğitime 40 küsür doğru yapmışım çalışan adam rahat 60 üstü yapar
Dediğim gibi eğitim gerçekten yapılabilecek tarzdaydı özellikle en sevdiğim kavram sorulmuştu Babinski :D

Dediğim gibi eğitim gerçekten yapılabilecek tarzdaydı özellikle en sevdiğim kavram sorulmuştu Babinski :D
onu boş bırakacaktım sallayayım dedim yanlış yapmışım :D tarih soruları çok kolaydı da türkçe anamızı ağlattı ulan ne zaman bir ösym sınavına girsem şansıma hep türkçe soruları kazık oluyor 2012 ygs de de böyleydi :D

onu boş bırakacaktım sallayayım dedim yanlış yapmışım :D tarih soruları çok kolaydı da türkçe anamızı ağlattı ulan ne zaman bir ösym sınavına girsem şansıma hep türkçe soruları kazık oluyor 2012 ygs de de böyleydi :D
Babinski ayağını geriyor böyle bebiş :D hep aklımda kalmıştı isminin çekiciliği sebebiyle :F Aynen Türkçe kazıktı gerçekten :D

Bakmayacağım cevaplara. Alan sınavım var bu sebeple hızımı kesmeden devam. Temmuz 22 de :A
bnm mat hariç 70 çıktı mat da 30 soruda 16 tane işratledim hangilerini işaretledim hatırlamıyorum :F tek çalışmamın son gün 8 saat anayasa ve coğrafya videosu izlemek olduğunu düşünürsek kötü sayılmaz:F

bnm mat hariç 70 çıktı mat da 30 soruda 16 tane işratledim hangilerini işaretledim hatırlamıyorum :F tek çalışmamın son gün 8 saat anayasa ve coğrafya videosu izlemek olduğunu düşünürsek kötü sayılmaz:F
Aferin sana Boş Çene Çalma Müdürlüğünde kontenjan açığı varmış atanırsın gibi. :A

@denizz19 bende sorulara bakmayacağım. Alana kötü girmek istemiyorum.

@xxemrexxx geç gördüm mesajını [emoji2] soruları görmüşsündür şimdi [emoji2]