Dediğim gibi eğitim gerçekten yapılabilecek tarzdaydı özellikle en sevdiğim kavram sorulmuştu Babinskieğitim gerçekten kolaydı bir cümle okumadan girdim eğitime 40 küsür doğru yapmışım çalışan adam rahat 60 üstü yapar
Dediğim gibi eğitim gerçekten yapılabilecek tarzdaydı özellikle en sevdiğim kavram sorulmuştu Babinskieğitim gerçekten kolaydı bir cümle okumadan girdim eğitime 40 küsür doğru yapmışım çalışan adam rahat 60 üstü yapar
onu boş bırakacaktım sallayayım dedim yanlış yapmışım tarih soruları çok kolaydı da türkçe anamızı ağlattı ulan ne zaman bir ösym sınavına girsem şansıma hep türkçe soruları kazık oluyor 2012 ygs de de böyleydiDediğim gibi eğitim gerçekten yapılabilecek tarzdaydı özellikle en sevdiğim kavram sorulmuştu Babinski
Babinski ayağını geriyor böyle bebiş hep aklımda kalmıştı isminin çekiciliği sebebiyle Aynen Türkçe kazıktı gerçektenonu boş bırakacaktım sallayayım dedim yanlış yapmışım tarih soruları çok kolaydı da türkçe anamızı ağlattı ulan ne zaman bir ösym sınavına girsem şansıma hep türkçe soruları kazık oluyor 2012 ygs de de böyleydi
alana iyi çalışman lazım %50 biliyosunBabinski ayağını geriyor böyle bebiş hep aklımda kalmıştı isminin çekiciliği sebebiyle Aynen Türkçe kazıktı gerçekten
nerede
Sonuçlara bakmıyacağım çünkü istediğim gibi olmuyacaktır
kaç yaptın totoşBabinski ayağını geriyor böyle bebiş hep aklımda kalmıştı isminin çekiciliği sebebiyle Aynen Türkçe kazıktı gerçekten
Bakmayacağım cevaplara. Alan sınavım var bu sebeple hızımı kesmeden devam. Temmuz 22 dekaç yaptın totoş
bnm mat hariç 70 çıktı mat da 30 soruda 16 tane işratledim hangilerini işaretledim hatırlamıyorum tek çalışmamın son gün 8 saat anayasa ve coğrafya videosu izlemek olduğunu düşünürsek kötü sayılmazBakmayacağım cevaplara. Alan sınavım var bu sebeple hızımı kesmeden devam. Temmuz 22 de
Aferin sana Boş Çene Çalma Müdürlüğünde kontenjan açığı varmış atanırsın gibi.bnm mat hariç 70 çıktı mat da 30 soruda 16 tane işratledim hangilerini işaretledim hatırlamıyorum tek çalışmamın son gün 8 saat anayasa ve coğrafya videosu izlemek olduğunu düşünürsek kötü sayılmaz
ay senin gibi düzenli çalışıp yapamamaktansa ay moralini bozayım biraz intihar eder belki @Çiğdem- @Harunnn60Aferin sana Boş Çene Çalma Müdürlüğünde kontenjan açığı varmış atanırsın gibi.
Bu forumu başına yıkmadan bana öteki taraf haram.ay senin gibi düzenli çalışıp yapamamaktansa ay moralini bozayım biraz intihar eder belki @Çiğdem- @Harunnn60
sana benzer sıska bonus bir arkadaş vardı türkçe öğretmeni oldu mardine gitti seni de sürücez inşallah (gerçi iyi bişi dedim gibi burada.ss)Bu forumu başına yıkmadan bana öteki taraf haram.
Ara arada olsa beynindeki trafik ışıklarında yeşil yanabiliyor neyse ki.sana benzer sıska bonus bir arkadaş vardı türkçe öğretmeni oldu mardine gitti seni de sürücez inşallah (gerçi iyi bişi dedim gibi burada.ss)
bence sen sur ilçesine gitAra arada olsa beynindeki trafik ışıklarında yeşil yanabiliyor neyse ki.
Giderim ne olmuş emekçi insanız biz her karış toprağımızda şehit kanları var. Atatürk bu ülkeyi bize emanet etti Ne güzel bağladım.bence sen sur ilçesine git
ııyyy atacan sana çok hayat bilgisi izlettirmiş.ssGiderim ne olmuş emekçi insanız biz her karış toprağımızda şehit kanları var. Atatürk bu ülkeyi bize emanet etti Ne güzel bağladım.
O diziyi izlerken Atacan yoktu ama yani hayatımda. :ssııyyy atacan sana çok hayat bilgisi izlettirmiş.ss