Bu sorunun cevabı hataymıydı acaba?
Evet Hatay [emoji2] sen sınava giriyor musun?Bu sorunun cevabı hataymıydı acaba?
sorma ya ewet sanırım sende sınavda olacaksınEvet Hatay [emoji2] sen sınava giriyor musun?
hahah ayy o önce askere gitsin ayoll kaç yaşına geldibüyük sürpiriz açıklıyorum ortadan kaybolan destere kpss ye girip kazanınca giresuna atanacakmış böylelikle @Çiğdem- i babasından isteyebilecek @MEnes @Doğu @Harunnn60 @denizz19
kız sen kendi yaşına bakhahah ayy o önce askere gitsin ayoll kaç yaşına geldi
benim askerlik derdim yok amakız sen kendi yaşına bak
kız bence seni de askere almalılar koca bulmaya derdin yok tüm gün neredeyse tamamı erkek olan bir forumda takılıyon vadi izliyon ağda da yapmıyormuşsun destere incelemiş resimlerini yani @Doğu dan bir farkın yok bazı fizikksel özellikler dışında @Harunnn60 @cookies @MEnesbenim askerlik derdim yok ama
halt etmiş okız bence seni de askere almalılar koca bulmaya derdin yok tüm gün neredeyse tamamı erkek olan bir forumda takılıyon vadi izliyon ağda da yapmıyormuşsun destere incelemiş resimlerini yani @Doğu dan bir farkın yok bazı fizikksel özellikler dışında @Harunnn60 @cookies @MEnes
Maalesef bende olacağım. Geçen sene olmadı bakalım belki bu sene olur. Gerçi o da zor [emoji2]sorma ya ewet sanırım sende sınavda olacaksın
eyvallah aga tarih çok kolaydı da diğerlerine çalışmadığım için sıkıntı türkçe de Allah a emanet şansa kalmış
Katılıyorum matematik-Türkçe zor oldu.onun dışındakiler yapılabilir sorulardı.türkçeye daha fazla konsantre olabilseydim sınav baya iyi olabilirdi ama olmadı..
Teşekkürler ancak alan sınavımda olduğu için hiçbir şekilde kendime ket vurmadan çalışmamı sürdürme kararı aldım. Bu mesajdan sınavımın kötü geçtiği manası çıkmasın zira gayet iyiydi özellikle eğitim kısmından iyi bir şeyler bekliyorum.
eğitim gerçekten kolaydı bir cümle okumadan girdim eğitime 40 küsür doğru yapmışım çalışan adam rahat 60 üstü yaparTeşekkürler ancak alan sınavımda olduğu için hiçbir şekilde kendime ket vurmadan çalışmamı sürdürme kararı aldım. Bu mesajdan sınavımın kötü geçtiği manası çıkmasın zira gayet iyiydi özellikle eğitim kısmından iyi bir şeyler bekliyorum.