senin alan ne@denizz19 bende sorulara bakmayacağım. Alana kötü girmek istemiyorum.
@xxemrexxx geç gördüm mesajını [emoji2] soruları görmüşsündür şimdi [emoji2]
senin alan ne@denizz19 bende sorulara bakmayacağım. Alana kötü girmek istemiyorum.
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği [emoji2] sende alan var mı?senin alan ne
yok sadece lisansSosyal Bilgiler Öğretmenliği [emoji2] sende alan var mı?
Hadi hayırlısı. Umarım istediğini almışsındır [emoji2]yok sadece lisans
Alan neydi hocam@denizz19 bende sorulara bakmayacağım. Alana kötü girmek istemiyorum.
adam söyledi ya azıcık konuyu takip et.ssAlan neydi hocam
Görmemişim ne bilimadam söyledi ya azıcık konuyu takip et.ss
Sosyal bilgiler öğretmenimiSosyal Bilgiler Öğretmenliği [emoji2] sende alan var mı?
Konuyu nerden nereye bağlıyor arkadaş nasıl bir fitne fücürsün sen ya
Cami hocası.@denizz19 ne hocası olcakki
tarih .ss@denizz19 ne hocası olcakki
o konuda bir markayımKonuyu nerden nereye bağlıyor arkadaş nasıl bir fitne fücürsün sen ya
Cami hocası.
tarih .ss
Deniz az maaş almıyormu onlarKonuyu nerden nereye bağlıyor arkadaş nasıl bir fitne fücürsün sen ya
Cami hocası.
ayyy vlla ilk sınıfa girdiğinde oturur biraz bakar öğrencilere sorucağı ilk soru sılayı seven varmı aranızdaGörmemişim ne bilim
okulda öğrenciler kuralları dinlememeye başlabu şopar deniz kıvırcık saçlı parmak arası terlikli gider okulaayyy vlla ilk sınıfa girdiğinde oturur biraz bakar öğrencilere sorucağı ilk soru sılayı seven varmı aranızda
evet diyenlere sene boyunca anlayış torpil hayır diyenleride kara listeye ekler kanat notu 0
ayyy vlla ilk sınıfa girdiğinde oturur biraz bakar öğrencilere sorucağı ilk soru sılayı seven varmı aranızda
evet diyenlere sene boyunca anlayış torpil hayır diyenleride kara listeye ekler kanat notu 0
Cnm ben daha liseli olduğum için beni dinleyin işteokulda öğrenciler kuralları dinlememeye başlabu şopar deniz kıvırcık saçlı parmak arası terlikli gider okula
Benim öğretmenlik değil işletme bölümü memurluk yada kendi alanımda tercih olarak ayrı ama oda olmayacak mülakat sonucunda 49 puanla bırakmaları büyük haksızlık olmuş 65 puan alan bazıları mülakatta 95 alıyorken 90 puan dahi alan bazılarınında mülakatta 50 filan aldıklarını duyuyorum..KPSS öğretmenlik için sınava katılan adayların mülakatla alınması büyük yanlış mülakatın bir an önce kaldırılıp normal KPSS puanıyla alınması daha adaletli..
Benim öğretmenlik değil işletme bölümü memurluk yada kendi alanımda tercih olarak ayrı ama oda olmayacak mülakat sonucunda 49 puanla bırakmaları büyük haksızlık olmuş 65 puan alan bazıları mülakatta 95 alıyorken 90 puan dahi alan bazılarınında mülakatta 50 filan aldıklarını duyuyorum..KPSS öğretmenlik için sınava katılan adayların mülakatla alınması büyük yanlış mülakatın bir an önce kaldırılıp normal KPSS puanıyla alınması daha adaletli..