Kpss Genel Kültür/Genel Yetenek Ve Eğitim Bilimleri Sınavı! 22 Mayıs 2016

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği [emoji2] sende alan var mı?
Sosyal bilgiler öğretmenimi (b)

Bir öğrenci olarak söylüyorum ki en rahat meslek o bence :) yada benim rahat geçiyodu derslerim uyuyordum ve sbs yorum olduğu için gayette yapıyordum kendisini :)

Umuyorumki öğrencilerine deli saçması projemsi ödevler vermezsin :) Kardeşime veriyor hocası annem yapana kadar canı çıkıyor kadının :)

Konuyu nerden nereye bağlıyor arkadaş nasıl bir fitne fücürsün sen ya :F

Cami hocası. :A
Deniz az maaş almıyormu onlar :A
Özel ders falanda alan çıkmaz ygsde hep yorumdu kendisi :A

Deniz için bir dakika saygı duruşunda duralım @xemrexxx :(

Şaka lo gönlünden geçen neyse o olsun :) Umarım ki notu bol bir insan olursun Mflere gireceğinide düşünürsek inşallah çok çektirmezsin onlara zira biz Mfyiz tarihte yorumu yapabiliyoruz :)

ayyy vlla ilk sınıfa girdiğinde oturur biraz bakar öğrencilere sorucağı ilk soru sılayı seven varmı aranızda :F:F:F

evet diyenlere sene boyunca anlayış torpil hayır diyenleride kara listeye ekler kanat notu 0
:F:F:F
okulda öğrenciler kuralları dinlememeye başlabu şopar deniz kıvırcık saçlı parmak arası terlikli gider okula:F

ayyy vlla ilk sınıfa girdiğinde oturur biraz bakar öğrencilere sorucağı ilk soru sılayı seven varmı aranızda :F:F:F

evet diyenlere sene boyunca anlayış torpil hayır diyenleride kara listeye ekler kanat notu 0
:F:F:F

okulda öğrenciler kuralları dinlememeye başlabu şopar deniz kıvırcık saçlı parmak arası terlikli gider okula:F
Cnm ben daha liseli olduğum için beni dinleyin işte :)

Mfler ( belki diğerleri de böyledir ) dersi pek dinlemezdik.Hoca şunu şunu işaretleyin önemli derdi ve yazılıdan bie gün önce bütün kitabı fethederdik.

Ve ne oldu tahmin edin o piss adam bana gıcıklığına mıdır nedir 2 dönemdede puanımı düşürdü.Geçen yıl üzülmüştüm şimdi Trabzona gitsem o adamla net kavga ederim ama düşürmesinin bana öyle pek zararı olmadı Allahtan :)

Burdan cidden @denizz19 a başarılar diliyorum.Bir de yeni öğretmen olcak vuhuu sınıf çoşar :)

Mülakat sonuçları da açıkladı umarım istediğiniz aldınız @takas @denizz19 @turkuazz @xemrexxx

Benim olmadı maalesef [emoji17] p121 den 83 alıp mülakatla 49 bıraktılar. Umarım bunu yapanlar bir gün bunun cezasını kat be kat çekerler. Ben hakkı helal etmiyorum.

Mülakat sonuçları da açıkladı umarım istediğiniz aldınız @takas @denizz19 @turkuazz @xemrexxx

Benim olmadı maalesef [emoji17] p121 den 83 alıp mülakatla 49 bıraktılar. Umarım bunu yapanlar bir gün bunun cezasını kat be kat çekerler. Ben hakkı helal etmiyorum.
Benim öğretmenlik değil işletme bölümü memurluk yada kendi alanımda tercih olarak ayrı ama oda olmayacak:) mülakat sonucunda 49 puanla bırakmaları büyük haksızlık olmuş:( 65 puan alan bazıları mülakatta 95 alıyorken 90 puan dahi alan bazılarınında mülakatta 50 filan aldıklarını duyuyorum..KPSS öğretmenlik için sınava katılan adayların mülakatla alınması büyük yanlış mülakatın bir an önce kaldırılıp normal KPSS puanıyla alınması daha adaletli..

Benim öğretmenlik değil işletme bölümü memurluk yada kendi alanımda tercih olarak ayrı ama oda olmayacak:) mülakat sonucunda 49 puanla bırakmaları büyük haksızlık olmuş:( 65 puan alan bazıları mülakatta 95 alıyorken 90 puan dahi alan bazılarınında mülakatta 50 filan aldıklarını duyuyorum..KPSS öğretmenlik için sınava katılan adayların mülakatla alınması büyük yanlış mülakatın bir an önce kaldırılıp normal KPSS puanıyla alınması daha adaletli..

Maalesef haksız bir ölçümün sonunda olan bizlere oluyor. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Üstelik abuk subuk sorular sordular. Allah'ın adaleti sonsuz bir gün mutlaka alırlar karşılığını. Seninde hakkında hayırlısı olsun.