Kpss Genel Kültür/Genel Yetenek Ve Eğitim Bilimleri Sınavı! 22 Mayıs 2016

Güzel bir soru [emoji2]

uploadfromtaptalk1463809164810.jpg

Herkese başarılar, istediğiniz puana ulaşırsınız umarım. :)

Şu anahtar falan olayı cidden çok saçma sınav günü gereksiz yere stres olma sebebi.

Türkçe ve Matematik biraz zor geldi. Onun dışında pek sıkıntı yoktu.

Eğitim Bilimleri her zamanki gibi orta şekerdi.

Sınava giren herkes umarım istediğini alır. @takas @turkuazz ve diğer arkadaşlar [emoji2]

Sınava giren herkes umarım istediğini alır. @takas @turkuazz ve diğer arkadaşlar [emoji2]
eyvallah aga tarih çok kolaydı da diğerlerine çalışmadığım için sıkıntı türkçe de Allah a emanet şansa kalmış
matematikten 5-6 tane rahat yapardım süre yetmedi bu sene hazırlıktı zaten çalışmadım hiç artık seneye saplam bir çalışmayla işi bitirmemiz lazım
eğitim bilimlerine ortalama çalışan biri çok rahat 60 net yapar 1 satır bile okumadan girdim çoğu yoruma dayalıymış

Katılıyorum matematik-Türkçe zor oldu.onun dışındakiler yapılabilir sorulardı.türkçeye daha fazla konsantre olabilseydim sınav baya iyi olabilirdi ama olmadı..

Teşekkürler ancak alan sınavımda olduğu için hiçbir şekilde kendime ket vurmadan çalışmamı sürdürme kararı aldım. Bu mesajdan sınavımın kötü geçtiği manası çıkmasın zira gayet iyiydi özellikle eğitim kısmından iyi bir şeyler bekliyorum. :D

Teşekkürler ancak alan sınavımda olduğu için hiçbir şekilde kendime ket vurmadan çalışmamı sürdürme kararı aldım. Bu mesajdan sınavımın kötü geçtiği manası çıkmasın zira gayet iyiydi özellikle eğitim kısmından iyi bir şeyler bekliyorum. :D
eğitim gerçekten kolaydı bir cümle okumadan girdim eğitime 40 küsür doğru yapmışım çalışan adam rahat 60 üstü yapar