yaaaa yeminle çok duygulandırdınGlad 4: e året@Dosi
Öncelikle bu forumda olduğun için mutluyum, hatta şu son aralar samimiyetine güvendiğim nadir kişilerdensin. Bazen çok aktifsin bazende hiç yoksun. Öyle bir yoksun ki bir ara üstüne toprak atacak hale geldik.Enerjik cingöz birisin hatta bir ara enerjinden dolayı bu Zeynep ne cadaloz demiştim.Şu bi gerçek ki burdaki egosu olmayan birkaç kişidensin. O yüzden senle rahat ve açık konuşabiliyorum. Sen hiç değişme olur mu. Nice mutlu günlere, aylara, senelere ve 30.000'lara. Reel hayatında da herşey yolundadır umarım.
Ilk hediyem Düsseldorfta düzenlenen Eurovision 2011'deki 1.'imi hediye ediyorum. Bu şarkıyı çok severek dinlerdim.Ama maalesef 2. oldu.
2. hediyem ise normalde hiç manzara atmayı sevmezdim ama geçen gün istasyondan ayrılırken çok güzel bur gökkuşağı oluşunca ölümsüzleştireyim dedim. Orası oturduğum yerin iki sokak uzağında. Kendimi aştım, foruma attığım ilk foto bu. Ona göre değerimi bil.
Benim hakkımda böyle güzel şeyleri senden duymak beni daha bir mutlu ediyor çünkü foruma yeni üye olduğunda benimle alakalı biliyorsun o tarz mevzulara denk gelmiştin. Senin fikirlerini ve kendi doğrularında hareket etmen hep taktir ettiğim huyun oldu. çok detaylı yazmama gerek yok, sen anlamişsındır ne demek istediğimi. Hiç çabalamadan sana bu güzel izlenimleri vermek beni çok mutlu etti
aktifliğime gelince, evet ortası bir türlü yok
Hediyelere gelince, şarkı ezbere bildiğim bir şarkı diyebilirim. Severim bende
Fotoda harika. Bende bir ara ay ve yıldızı farkedip çekmiştim, 2 sene önce Türkiye'de 1 buçuk ay öncede İsveç'te farkedip foto atmıştım.
Elin alıştıya başlarsın artık foto atmaya
Orası tramvay istasyonu galiba? Bizim buradakilerine benziyor durak