Yes?
teşekkürler canımCanım nice güzel yıllara, nice 30.000 mesajlara iyi ki varsın iyi ki forumdasın
Hediyelerin;
Yeni gözdem Orhan
Ekli dosyayı görüntüle 66617
İdollerim Ender Argun ve Umay Karay
Ekli dosyayı görüntüle 66618
Ekli dosyayı görüntüle 66619
Eee tabi, kolay değil okadar hediyeyi ayarlamak. Sabırsızlıkla bekliyorumTebrikler @Dosi başarıların daim olsun hediyelerin yolda
Hediye siparişi yapılıyorEee tabi, kolay değil okadar hediyeyi ayarlamak. Sabırsızlıkla bekliyorum
Çok teşekkürler. DuygulandırdınÖncelikle tebrik ederim, 4 yıl dile kolay. Umarın nice mutlu ve sağlıklı yılları hep beraber görürüz. Biraz geç tanıştık, geç kaynaştık -film etkinliği vesilesiyle- ama forumda en sevdiğim, en iyi anlaştığım üyelerden birisi oldun. İyi ki tanışmışız ve arkadaş olmuşuz, geç dahi olsa. Dediğim gibi nice mutlu ve sağlıklı mesajlara, senelere... @Dosi
Hediye konusuna gelirsek...
Bildiğim kadarıyla Eurovision'u her sene, düzenli olarak takip ediyorsun. O yüzden şu parçayı hediye ediyorum öncelikle. Çok severim, çok beğenirim, yarıştığı sene de favorilerimdendi.
İkinci olarak ortak dizimiz olan Söz'den bir hediye vereyim. Bizi de tasvir eden Yavuz ve Kopuk ikilisi. (İddia sonucu profil resmimi değiştirmek zorunda kaldım, bir ay sonra eski resmime geri döneceğim. )
Ekli dosyayı görüntüle 66621
Son olarak sana İsveçli futbolcu Zlatan'ın İsveç forması giydiği şu kareyi armağan ediyorum, çok sevdiğim bir futbolcudur. Eminim tanıyorsundur kendisini.
Ekli dosyayı görüntüle 66622
Çok teşekkürler. Duygulandırdın
Aslında bizim muhabbetler senin verdiğin aradan 1-2 hafta önce başlamıştı ve senin konunda "1-2 hafta öncesinde bu konuyu görseydim okuyup gecerdim ama şu kısa zamanda sen ve Dark ile güzel muhabbetlerimiz oldu, üzüldüm gitmene" tarzı bir mesaj yazmıştım. En favari üyedede başarılı bulduğum ve eğlenceli bulduğum bir üyesin diye belirtmiştim. Tabi Film etkinkiği vesilesiyle samimiyetimiz arttı ve beni yakından tanıma imkanın oldu.
Hediyelere gelince, bu şarkıyı bende çok severim
Söz'den hediye harika ve şimdi seni eleştireceğim kısma geçiyorum
Zlatan için ne demek eminim tanıyorsun demek? 😱 bunu bir hakaret olarak algılarım Forumda Zlatan ile ilgili az konu açmadım spor kısmında, hatta seninle yorumlaşmıştık konularımda 😱
Hafızam zehir ve engel olamıyorum bu yüzden kendime @MEnesRica ederim, ne demek. Doğru, Dark'ın daha çok mesaj yazmasını sağlamak için konu falan açmıştım hatta, hatırladım.
Ahahaha. Yine eleştiri aldık. Sizin vatandaş zaten, onu düşünmeme gerekirdi en başta. Özür diliyorum.
Hediyenin zenginlikle alalası yok almalısın yaptığın açıklama kabul edilir açıklama değildir asla @Dosi
Ne demek hediyenin zenginlikle alakası yok, birine hediye alacakken 50 tane mi hediye alıyorsunuz siz, 1 şey alır verirsin işte Tamam ayarlayacağım hediyelerini 2-3 tane ama şimdi maç zamanıEvet kesinlikle. @MasacRE bana en kalitelisinden ÜÇ tane hediye getireceği için zaman kazanmak için o cümleyi kurmuştur
düşünmen yeter diyeceğimi saniyorsan hiç sanma. 3 hediyemi bekliyeceğimNe demek hediyenin zenginlikle alakası yok, birine hediye alacakken 50 tane mi hediye alıyorsunuz siz, 1 şey alır verirsin işte Tamam ayarlayacağım hediyelerini 2-3 tane ama şimdi maç zamanı
Kazaanırsak 3 hediye, berabere kalırsak 2 hediye, kaybedersek 1 hediye alırsın o zamandüşünmen yeter diyeceğimi saniyorsan hiç sanma. 3 hediyemi bekliyeceğim
Bugün olmaz yarın olur ama bu hafta bitmeden gelsin. Maçı bende takip edecem. Kaybetmeniz dileğiyle
Kaybederse 3, berabereyken yine 3 ama kazanırsanız 4hediyeKazaanırsak 3 hediye berabere kalırsak iki hediye kaybedersek 1 hediye alırsın o zaman
Tamam tamam var aklımda bir şeyler zaten merak etmeKaybederse 3, berabereyken yine 3 ama kazanırsanız 4hediye
eksiltme hediye limitini, kaç kez hediyesiz kuru kutlamiştın. Yıldönümüne gelirim demiştin, onuda açmadık en az 3 olacak her şekilde
Sen kaçmaya çalışıyorsun hediyeyi almamak uğruna zenginlik diyorsun ama alakası yok alacaksın kaçarın yok @DosiNe demek hediyenin zenginlikle alakası yok, birine hediye alacakken 50 tane mi hediye alıyorsunuz siz, 1 şey alır verirsin işte Tamam ayarlayacağım hediyelerini 2-3 tane ama şimdi maç zamanı
HarikaTamam tamam var aklımda bir şeyler zaten merak etme
Yine ve yeniden sözü aldık. Gelecek hediyelerSen kaçmaya çalışıyorsun hediyeyi almamak uğruna zenginlik diyorsun ama alakası yok alacaksın kaçarın yok @Dosi