batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,926
- Puanı
- 1,061
Allah Allah neymiş Hande'mi vermem bi defa onu diyorsan?Daha seni etiketleyip arabeskle gelme diyecektim neyseki spoi kutusunda ve Helenam yeter bana
Öncelikle teşekkürler.
Ya aslında vereceğin hediye basit ama tutturamıyorsun bir türlü
oo hediye harika TeşekkürlerTebrikler valla hiç hissettirmedin 30.000 olduğunu Ben de bu gidişle birkaç yıla 20.000 olurum herhalde Hediyeni de şöyle vereyim
Aynen oydu ama neden? 😱Allah Allah neymiş Hande'mi vermem bi defa onu diyorsan?
Niye vereyim yahu Benim OAynen oydu ama neden? 😱
Arabeski sevmeyen bir @Forumdash var oda hediyesiz geldi konuya
Bir ömür yeter sana bu armağan
Niye vereyim yahu Benim O
Sen bunla idare et
Olabilir, yeni sayılırdı Menes forumda, sende "yeniydin" L M ise ozamanlar baya konuşuluyordur. doğrudurLeyla ile Mecnun ile ilgili bir şeydi sanırım
Bak paylaşmişim işte Şimdi cin cık paylaşayım delir azcıkGeçen sene herkea slow paylaşmıştı, senden kıpır kıpır birşey beklemiştim ve Orladım Hande Yener ile geldin ama o da slowdu
Gece gece dinleyemem ama yarın sabah dinlerim az önce dedimya hediyen hemen aklına gelmedi diye, ben Bakcaz Artık getirirsin sandım Onu aylardır seve seve dinliyorum yollardaBak paylaşmişim işte Şimdi cin cık paylaşayım delir azcık
Baktım konuya şimdi, tahmin ettiğim gibi Resim bende de gözükmüyor da Enes'in verdiği cevaptan anlaşılan at hediye etmişimOlabilir, yeni sayılırdı Menes forumda, sende "yeniydin" L M ise ozamanlar baya konuşuluyordur. doğrudur
Hediye çok iyiymiş teşekkürler. Leyla ile Mecnun severlerin Atlarla arası iyidir. Aynen darısı başına.
Aşk Tohumunu ac dinle artık yollarda 3.33'e sar sesi de çok açGece gece dinleyemem ama yarın sabah dinlerim az önce dedimya hediyen hemen aklına gelmedi diye, ben Bakcaz Artık getirirsin sandım Onu aylardır seve seve dinliyorum yollarda
Bende kısa yola kayıtlıydı, söyleseydin hemencik link atardım Yorulmuşsundur onun cevabı okumadım, direk sizin yorumlara odaklanmiştım. Sahi sen nezaman favori üye oldun?Baktım konuya şimdi, tahmin ettiğim gibi Resim bende de gözükmüyor da Enes'in verdiği cevaptan anlaşılan at hediye etmişim
Bakcaz artık efsane. Onun yerini tutamaz. Birkere müzikten tut, sözlere ve söyleyiş tarzı enerji veriyor. Hareketlerim değişiyor yürürken, o derece vurucu bir kaç sözde var şarkıdaAşk Tohumunu ac dinle artık yollarda 3.33'e sar sesi de çok aç
Yeri kolaydı zaten forumdan gelişmeler 2. sayfa Benim de mayıs 2016, darısı başıma deyince bana acıyıp favori üye yaptılar herhaldeBende kısa yola kayıtlıydı, söyleseydin hemencik link atardım Yorulmuşsundur onun cevabı okumadım, direk sizin yorumlara odaklanmiştım. Sahi sen nezaman favori üye oldun?
Hadi canım, 1 ay sonrası demek 😱 Ben çok aktif değildim, kesin tebrik etmemişimdir etiketlere tek bakardım. 13 ayda 1000 mesaj yazmamdan belliYeri kolaydı zaten forumdan gelişmeler 2. sayfa Benim de mayıs 2016, darısı başıma deyince bana acıyıp favori üye yaptılar herhalde
Son iki albümdür çıkış şarkılarını çok sevmiyorum Böyle konuştuguna göre remix dinliyorsundur muhtemelenBakcaz artık efsane. Onun yerini tutamaz. Birkere müzikten tut, sözlere ve söyleyiş tarzı enerji veriyor. Hareketlerim değişiyor yürürken, o derece vurucu bir kaç sözde var şarkıda
Ben de pek aktif değildim ilk zamanlarda ama zaten 3-5 mesaj yazdın mı favori üye oluyorsun, foruma doğru düzgün üye geldiği mi var sankiHadi canım, 1 ay sonrası demek 😱 Ben çok aktif değildim, kesin tebrik etmemişimdir etiketlere tek bakardım. 13 ayda 1000 mesaj yazmamdan belli
Yok klibindeki şarkıyı indirmiştim. Remix değildir herhalde? Youtubedeki linki mp3 olarak indirdim telefonumaSon iki albümdür çıkış şarkılarını çok sevmiyorum Böyle konuştuguna göre remix dinliyorsundur muhtemelen
ben 1000 mesaj yazınca oldum favoriüye Survivor'u konulardan saymıyorlardi diye galiba Çokta ciddiydim eskiden. tek smile bunlar bazen denk geliyorum yorumlarıma, bu benmiydim diyorumBen de pek aktif değildim ilk zamanlarda ama zaten 3-5 mesaj yazdın mı favori üye oluyorsun, foruma doğru düzgün üye geldiği mi var sanki