batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,294
- Puanı
- 1,061
Allah Allah neymişDaha seni etiketleyip arabeskle gelme diyecektimneyseki spoi kutusunda ve Helenam yeter bana
Öncelikle teşekkürler.
Ya aslında vereceğin hediye basit ama tutturamıyorsun bir türlü![]()
oo hediye harikaTebrikler valla hiç hissettirmedin 30.000 olduğunuBen de bu gidişle birkaç yıla 20.000 olurum herhalde
Hediyeni de şöyle vereyim
Aynen oydu ama neden? 😱Allah Allah neymişHande'mi vermem bi defa onu diyorsan?
Niye vereyim yahuAynen oydu ama neden? 😱
Bir ömür yeter sana bu armağan
Niye vereyim yahuBenim O
Sen bunla idare et
![]()
Olabilir, yeni sayılırdı Menes forumda, sende "yeniydin" L M ise ozamanlar baya konuşuluyordur. doğrudurLeyla ile Mecnun ile ilgili bir şeydi sanırım![]()
Bak paylaşmişim işteGeçen sene herkea slow paylaşmıştı, senden kıpır kıpır birşey beklemiştim ve Orladım Hande Yener ile geldin ama o da slowdu![]()
Gece gece dinleyemem ama yarın sabah dinlerimBak paylaşmişim işteŞimdi cin cık paylaşayım delir azcık
Baktım konuya şimdi, tahmin ettiğim gibiOlabilir, yeni sayılırdı Menes forumda, sende "yeniydin" L M ise ozamanlar baya konuşuluyordur. doğrudur![]()
Hediye çok iyiymiş teşekkürler.Leyla ile Mecnun severlerin Atlarla arası iyidir.
Aynen darısı başına.
![]()
Aşk Tohumunu ac dinle artık yollardaGece gece dinleyemem ama yarın sabah dinlerimaz önce dedimya hediyen hemen aklına gelmedi diye, ben Bakcaz Artık getirirsin sandım
Onu aylardır seve seve dinliyorum yollarda
![]()
Bende kısa yola kayıtlıydı, söyleseydin hemencik link atardımBaktım konuya şimdi, tahmin ettiğim gibiResim bende de gözükmüyor da Enes'in verdiği cevaptan anlaşılan at hediye etmişim
![]()
Bakcaz artık efsane. Onun yerini tutamaz. Birkere müzikten tut, sözlere ve söyleyiş tarzı enerji veriyor. Hareketlerim değişiyor yürürken, o dereceAşk Tohumunu ac dinle artık yollarda3.33'e sar sesi de çok aç
![]()
Yeri kolaydı zaten forumdan gelişmeler 2. sayfaBende kısa yola kayıtlıydı, söyleseydin hemencik link atardımYorulmuşsundur
onun cevabı okumadım, direk sizin yorumlara odaklanmiştım. Sahi sen nezaman favori üye oldun?
![]()
Hadi canım, 1 ay sonrası demek 😱 Ben çok aktif değildim, kesin tebrik etmemişimdirYeri kolaydı zaten forumdan gelişmeler 2. sayfaBenim de mayıs 2016, darısı başıma deyince bana acıyıp favori üye yaptılar herhalde
![]()
Son iki albümdür çıkış şarkılarını çok sevmiyorumBakcaz artık efsane. Onun yerini tutamaz. Birkere müzikten tut, sözlere ve söyleyiş tarzı enerji veriyor. Hareketlerim değişiyor yürürken, o derecevurucu bir kaç sözde var şarkıda
![]()
Ben de pek aktif değildim ilk zamanlarda ama zaten 3-5 mesaj yazdın mı favori üye oluyorsun, foruma doğru düzgün üye geldiği mi var sankiHadi canım, 1 ay sonrası demek 😱 Ben çok aktif değildim, kesin tebrik etmemişimdiretiketlere tek bakardım. 13 ayda 1000 mesaj yazmamdan belli
![]()
Yok klibindeki şarkıyı indirmiştim. Remix değildir herhalde? Youtubedeki linki mp3 olarak indirdim telefonumaSon iki albümdür çıkış şarkılarını çok sevmiyorumBöyle konuştuguna göre remix dinliyorsundur muhtemelen
![]()
ben 1000 mesaj yazınca oldum favoriüyeBen de pek aktif değildim ilk zamanlarda ama zaten 3-5 mesaj yazdın mı favori üye oluyorsun, foruma doğru düzgün üye geldiği mi var sanki![]()