Konu Açmada 1000'ler Kulübündeyim,❤ 30.000'ler Kulübüyle Forumdaki 4. Yılım

Tebrikler valla hiç hissettirmedin 30.000 olduğunu :F Ben de bu gidişle birkaç yıla 20.000 olurum herhalde :A:A Hediyeni de şöyle vereyim :D

• Harika
Reactions: Dosi
Daha seni etiketleyip arabeskle gelme diyecektim :A neyseki spoi kutusunda ve Helenam yeter bana :bhr:
Öncelikle teşekkürler.
Ya aslında vereceğin hediye basit ama tutturamıyorsun bir türlü :A
Allah Allah neymiş:A Hande'mi vermem bi defa onu diyorsan?

• İlginç
Tebrikler valla hiç hissettirmedin 30.000 olduğunu :F Ben de bu gidişle birkaç yıla 20.000 olurum herhalde :A:A Hediyeni de şöyle vereyim :D

oo hediye harika :bhr: Teşekkürler :Z
Sonra izleyeceğim. Başlığı bile harika olduğunu gösteriyor :bhr:

Ben karda yürüyüp izimi belli ettirmeyenlerdenim. Ondandır hissetmemen :A @Sherlock

• Harika
Reactions: batuhankaralar
Aynen oydu ama neden? 😱
Niye vereyim yahu :A Benim O :bhr:

Sen bunla idare et:A
eti-benim-o-kirmizi-meyveli-72-gr-1ac848.jpg

• Güldürdün
Geçen sene herkes slow paylaşmıştı, senden kıpır kıpır birşey beklemiştim ve zorladım Hande Yener ile geldin ama o da slowdu :A
Arabeski sevmeyen bir @Forumdash var oda hediyesiz geldi konuya :A:F
Bir ömür yeter sana bu armağan :bhr:
Çok teşekkürler. Harika :bhr: Özlemişim dinlemeyi :Z
ama buda slow 😱 @MasacRE- son umudumsun galiba artık :F:F
Niye vereyim yahu :A Benim O :bhr:

Sen bunla idare et:A
eti-benim-o-kirmizi-meyveli-72-gr-1ac848.jpg

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bak paylaşmişim işte:A Şimdi cin cık paylaşayım delir azcık:F
Gece gece dinleyemem ama yarın sabah dinlerim :D az önce dedimya hediyen hemen aklına gelmedi diye, ben Bakcaz Artık getirirsin sandım :AOnu aylardır seve seve dinliyorum yollarda :Z

• Güldürdün
Olabilir, yeni sayılırdı Menes forumda, sende "yeniydin" L M ise ozamanlar baya konuşuluyordur. doğrudur :A
Baktım konuya şimdi, tahmin ettiğim gibi :AResim bende de gözükmüyor da Enes'in verdiği cevaptan anlaşılan at hediye etmişim :A

Hediye çok iyiymiş teşekkürler. :A Leyla ile Mecnun severlerin Atlarla arası iyidir. :A Aynen darısı başına. :)

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Gece gece dinleyemem ama yarın sabah dinlerim :D az önce dedimya hediyen hemen aklına gelmedi diye, ben Bakcaz Artık getirirsin sandım :AOnu aylardır seve seve dinliyorum yollarda :Z
Aşk Tohumunu ac dinle artık yollarda:A 3.33'e sar sesi de çok aç:Z

• Güldürdün
Baktım konuya şimdi, tahmin ettiğim gibi :AResim bende de gözükmüyor da Enes'in verdiği cevaptan anlaşılan at hediye etmişim :A
Bende kısa yola kayıtlıydı, söyleseydin hemencik link atardım :A Yorulmuşsundur :A onun cevabı okumadım, direk sizin yorumlara odaklanmiştım. Sahi sen nezaman favori üye oldun? :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Aşk Tohumunu ac dinle artık yollarda:A 3.33'e sar sesi de çok aç:Z
Bakcaz artık efsane. Onun yerini tutamaz. Birkere müzikten tut, sözlere ve söyleyiş tarzı enerji veriyor. Hareketlerim değişiyor yürürken, o derece :F vurucu bir kaç sözde var şarkıda :bhr:

• Güldürdün
Bende kısa yola kayıtlıydı, söyleseydin hemencik link atardım :A Yorulmuşsundur :A onun cevabı okumadım, direk sizin yorumlara odaklanmiştım. Sahi sen nezaman favori üye oldun? :A
Yeri kolaydı zaten forumdan gelişmeler 2. sayfa :A Benim de mayıs 2016, darısı başıma deyince bana acıyıp favori üye yaptılar herhalde :A

• İlginç
Yeri kolaydı zaten forumdan gelişmeler 2. sayfa :A Benim de mayıs 2016, darısı başıma deyince bana acıyıp favori üye yaptılar herhalde :A
Hadi canım, 1 ay sonrası demek 😱 Ben çok aktif değildim, kesin tebrik etmemişimdir :A etiketlere tek bakardım. 13 ayda 1000 mesaj yazmamdan belli :A

• Güldürdün
Bakcaz artık efsane. Onun yerini tutamaz. Birkere müzikten tut, sözlere ve söyleyiş tarzı enerji veriyor. Hareketlerim değişiyor yürürken, o derece :F vurucu bir kaç sözde var şarkıda :bhr:
Son iki albümdür çıkış şarkılarını çok sevmiyorum:A Böyle konuştuguna göre remix dinliyorsundur muhtemelen:A

• Güldürdün
Hadi canım, 1 ay sonrası demek 😱 Ben çok aktif değildim, kesin tebrik etmemişimdir :A etiketlere tek bakardım. 13 ayda 1000 mesaj yazmamdan belli :A
Ben de pek aktif değildim ilk zamanlarda ama zaten 3-5 mesaj yazdın mı favori üye oluyorsun, foruma doğru düzgün üye geldiği mi var sanki :A

• Güldürdün
Son iki albümdür çıkış şarkılarını çok sevmiyorum:A Böyle konuştuguna göre remix dinliyorsundur muhtemelen:A
Yok klibindeki şarkıyı indirmiştim. Remix değildir herhalde? Youtubedeki linki mp3 olarak indirdim telefonuma :D
Ya sizin aklınızda şu arabesk imajı bi silinmedi gitti :A geçen senede isyanımi etmişim size:A Ben slow severim ve hareketli popda ilgimi çeker. Çok eskiden arabesk çok dinlerdim ama geride kaldi. Çok nadiren dinliyorum artık :D

• Güldürdün
Ben de pek aktif değildim ilk zamanlarda ama zaten 3-5 mesaj yazdın mı favori üye oluyorsun, foruma doğru düzgün üye geldiği mi var sanki :A
ben 1000 mesaj yazınca oldum favoriüye :T: Survivor'u konulardan saymıyorlardi diye galiba :A Çokta ciddiydim eskiden. tek smile :) :D bunlar :A bazen denk geliyorum yorumlarıma, bu benmiydim diyorum :F

• Güldürdün