Konu Açmada 1000'ler Kulübündeyim,❤ 30.000'ler Kulübüyle Forumdaki 4. Yılım

ramazandayız, unutmam normal :A kutlama konum uçmuş yorumlarla ve sizden başta 3erli hediyeler alınca gözüm doydu, ondan galiba ama aha! bak bana hatırlattın @Maskeli Fedai bana hediyeyle geleceğinin sözünü vermişti ve unutmasam demişti, bende ona hatirlatacağımı ve o mesaja hep güldürü beğeni atarak hatırlatacağımı söylemistim. Bak unutmuştum :F

@Maskeli Fedai seni dün korumamın şerefine 1 olan hediye 2 ye çıktı :A Bugün bekliyorum :bhr:
Ramazan da olsa daha gündüz vakitleri. Bu saatlerde unutmaman lazım, hadi akşam olsa neyse :A

@Maskeli Fedai zehirli okum sana denk geldi, geçmiş olsun kütük dostum :A
Benim halim bana yetmiyorken birde hediye çıktı başıma :A

Kütük dostum faydan yok be :T:

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Bugün seninkiler de yok ortada :A Ne Tolstoy, ne Sherlock ne de Dark var piyasada :A Kaldık ikimiz tek tabanca :A
Sherlock yine kayıplarda zaten neredeyse bir haftadır yok. Dark da Gs maçlarına gelirim diye durum güncellemesi yapmıştı. Maçın konusunu açayım bari ben, belki öyle damlarlar foruma :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Burçin'e oy vermeyeyim de görsün gününü :A
Bende daha oy vermedim zaten. Gelmezse vermeyecem oy A :A @Sherlock u boşa etiketliyoruz. Geldiğinde dağ gibi bildirimi görünce üşengeçlikten hepsini es geçer :A
şuan orda tablo ne bilmiyorum ama 3 oy baya etkilidir kesin :A diğer gruplarda herkes 1er oy farkla. Kimse uçuk fark açmamış :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bende daha oy vermedim zaten. Gelmezse vermeyecem oy A :A @Sherlock u boşa etiketliyoruz. Geldiğinde dağ gibi bildirimi görünce üşengeçlikten hepsini es geçer :A
şuan orda tablo ne bilmiyorum ama 3 oy baya etkilidir kesin :A diğer gruplarda herkes 1er oy farkla. Kimse uçuk fark açmamış :A
şimdi hediyem geliyor tebrikler @Dosi

• Harika
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162