Hediye getirmenize gerek yok demişsinÇok sade oldu
Birazdan açacağım konu hediyem olsun.Dosi 1000. Konu Açma Kulübünde!
@MasacRE 1000 konu açmış bulunmaktayım, sözümü tuttum özel konu açmıyorum, birer hediye vermeniz yeterli Haydi pamuk eller cebe
@Aserat sen bana hiç hediye vermedin galiba? bu konuda😱 denk gelmedim. Hediyelerimi bekliyorum
@Maskeli Fedai haydi şimdi fırsat, biliyorum hediyeyle geleceksin (gelmedi)
@ozmoturk senin konuyu açtıkta ama sen bana hediye vermişmiydin? 😱
@MEnes @turkuazz @xemrexxx @serhatt @Forumdash @dreamy @Sherlock @eskici @denizz19 1 hediyeyle gelin yeterli
@FaJi seninde ilk kutlama konunu açmıştım, şimdi borcunu ödeme zamani
kız kutlamamış mıyım 13 sayfa olmuş tek tek bakamam neyse daha çok hediye beklersin diyip kahkahamı bırakıp gidiyorum konudan bu da hediye sayılır aslının güzelliği geldi konuya @eskici nin mesajları üstüne anca toparlar konunuÇok sade oldu
@Forumdash es geçtin galibaee git aç ozaman benim yüzüm tutmaz yeni konu açmaya ama buradan istemeye yüzüm tuttu
Olmadı başlığa 1000. Konu diye ekliyeyim
Bu hediyeyide forum için 1000 konu açtım diye verdin yoksa bana şirinlerden şarkıyla gelmiştinkız kutlamamış mıyım 13 sayfa olmuş tek tek bakamam neyse daha çok hediye beklersin diyip kahkahamı bırakıp gidiyorum konudan bu da hediye sayılır aslının güzelliği geldi konuya @eskici nin mesajları üstüne anca toparlar konunu Ekli dosyayı görüntüle 67857Ekli dosyayı görüntüle 67858
yoo 1 hediye tek getirin dedim iyi okuyamamışsınHediye getirmenize gerek yok demişsin
ee git aç ozaman benim yüzüm tutmaz yeni konu açmaya ama buradan istemeye yüzüm tuttu
Olmadı başlığa 1000. Konu diye ekliyeyim
Evet görmemiş Hayır sen acmayı sevdiğin için dedim. Acılsa da hosuna gittiği için dedim@Forumdash es geçtin galiba
Başka birininkini açarsan bu lafını hatırlayacamEvet görmemiş Hayır sen acmayı sevdiğin için dedim. Acılsa da hosuna gittiği için dedim
Sevmiyorum ki kutlama konularını Zoraki acmak istemem sana kötü davranmiş olurum o zaman
Kendime dahi acarsam bu lafımı hatırlatBaşka birininkini açarsan bu lafını hatırlayacam
Tamam ben açılması taraftarı değilim. Burada yeterince ikinci kez bile hediyeleri kaptık seninkini bekliyorum şuan. yani hediyeni
Iftarı yeni açtım sayılır Daha çayımı yeni bitirdim.Kendime dahi acarsam bu lafımı hatırlat
Tamam seni iftara çıkarıyorum Köttbullar yerik
Zaten bugun doluyum yarına hazır olIftarı yeni açtım sayılır Daha çayımı yeni bitirdim.
yarına saklıyorum bunu
Demek bizim meşhur İkea köfteler orada bile satılıyor
Ay demekki ikimiz olacaz Bende beni tek yolluyorsun yemeğe sandımZaten bugun doluyum yarına hazır ol
Zaten gizli bi buluşma olacaktı Tüh konum attım resmen forumaAy demekki ikimiz olacaz Bende beni tek yolluyorsun yemeğe sandım
Başlık nasıl oldu? uydumu? gidip içeriğinede mesaj ekleyeyim
asdhdhfkkfZaten gizli bi buluşma olacaktı Tüh konum attım resmen foruma
Evet olmuş
Hee bi de forumda 4.yıl 3ü1 aradaasdhdhfkkf
Aynen konum atmış oldun Biz değiştirelrim bari mekanı
konuyada sadece bu detayı ekledim:
2017 yılında ilk konumu açmıştım ve son 1 yılda bir çok kategoride konu açmaya başladım. Artık konu açmada 1000'ler Kulübündeyim
Başlık bana biraz tuhaf geldi ama olsun
Aynen öyle Başta 2si 1 aradaydı ama 3ü1 oldu Belki bi bakmışız 4ü1 arada olmuşHee bi de forumda 4.yıl 3ü1 arada
o hangisi olcakAynen öyle Başta 2si 1 aradaydı ama 3ü1 oldu Belki bi bakmışız 4ü1 arada olmuş
Zorlasam elbet bulurum birşeyler neyse bukadarı yeterlidiro hangisi olcak
Benim kaliteli mesajlarımın üzerine asla çıkamazsınkız kutlamamış mıyım 13 sayfa olmuş tek tek bakamam neyse daha çok hediye beklersin diyip kahkahamı bırakıp gidiyorum konudan bu da hediye sayılır aslının güzelliği geldi konuya @eskici nin mesajları üstüne anca toparlar konunu Ekli dosyayı görüntüle 67857Ekli dosyayı görüntüle 67858
Okudum ben sonrasında birisi fazla hediye getirmiş diye başka hediyeye gerek yok demişsinyoo 1 hediye tek getirin dedim iyi okuyamamışsın