Senin baya geç olmuş o zaman, tek Survivor'a yazınca kaale almamışlar seni demek ki Evet hatırlıyorum az çok o halini, hep derim forumda bunun yakıştığı tek kişi destere, ondan başkası kullanmamalı bu ifadeyiben 1000 mesaj yazınca oldum favoriüye Survivor'u konulardan saymıyorlardi diye galiba Çokta ciddiydim eskiden. tek smile bunlar bazen denk geliyorum yorumlarıma, bu benmiydim diyorum
Şurda bile pop sevmediğin ortada ki ben sana muhteşem elektronik tavsiyeliyorum Ah ben ahhYok klibindeki şarkıyı indirmiştim. Remix değildir herhalde? Youtubedeki linki mp3 olarak indirdim telefonuma
Ya sizin aklınızda şu arabesk imajı bi silinmedi gitti geçen senede isyanımi etmişim sizeBen slow severim ve hareketli popda ilgimi çeker. Çok eskiden arabesk çok dinlerdim ama geride kaldi. Çok nadiren dinliyorum artık
haha ifade eksikliği diyelim.Şurda bile pop sevmediğin ortada ki ben sana muhteşem elektronik tavsiyeliyorum Ah ben ahh
Kesinlikle kaale alınmama durumu olmuş başka türlüsü akla gelmiyor çünküSenin baya geç olmuş o zaman, tek Survivor'a yazınca kaale almamışlar seni demek ki Evet hatırlıyorum az çok o halini, hep derim forumda bunun yakıştığı tek kişi destere, ondan başkası kullanmamalı bu ifadeyi
Yabancı popla büyümemiştirsin maruz kalmiştirsin Poptan sonra kesin arabesk açıp arınıyordursunhaha ifade eksikliği diyelim.
yahu ben yabancı pop ile büyümüş biriyim Önyargılarınızı atın bir kenara atın ?
MTV vardı, hep o açıktı, haliyle bile isteye dinlerdim Benim TR kanallarım yoktu bir kaç sene öncesine kadar. Babamın arabesk kasetleri vardı, ordan kaldı bende arabesk sevdası ama şu son senelerde dinlemiyorum arabeskYabancı popla büyümemiştirsin maruz kalmiştirsin Poptan sonra kesin arabesk açıp arınıyordursun
cık cık cık 2005lerde bile türkiyeye internet yayıldı. Sizin isveçe ne zaman yayıldı İnternette de mi geri kaldınızMTV vardı, hep o açıktı, haliyle bile isteye dinlerdim Benim TR kanallarım yoktu bir kaç sene öncesine kadar. Babamın arabesk kasetleri vardı, ordan kaldı bende arabesk sevdası ama şu son senelerde dinlemiyorum arabesk
internette başka alemlerdeydim. Müzik falan dinlemezdim orda Msn vardı birde bir kaç isveç sayfamız vardı, hepsi mazi oldu. Facebook geldi gitti eskilercık cık cık 2005lerde bile türkiyeye internet yayıldı. Sizin isveçe ne zaman yayıldı İnternette de mi geri kaldınız
Ne saçma şeydi msn yaa Elalemi ekleyip saatlerce konusmalar. Cevap vermeyince titreşim yollamalar Bi de müzik zevki kapiştirmaca vardi İyi ki yol olmuşinternette başka alemlerdeydim. Müzik falan dinlemezdim orda Msn vardı birde bir kaç isveç sayfamız vardı, hepsi mazi oldu. Facebook geldi gitti eskiler
Msn iyiydi ya. Baya güncelenmeleri oldu. Bir ara konuşmalar dosyaya kayıtolma durumuda olmuştu. Bunu herkes bilmezdi, bir arkadaş bende msne girebilirmiyim demişti tamam dedim. Tedirgindi. neyse bir süre yazısıp çıktı. Ben dosyayı açıp okumadan sildim. Sonra kıza dedim böyle bir durum var haberin olsun dedim. Korktu, tamam dedi artık başkalarının bilgisayarından girmem dedi. Ben hâla diyorum acaba bi gizliden okusamıydım diyeNe saçma şeydi msn yaa Elalemi ekleyip saatlerce konusmalar. Cevap vermeyince titreşim yollamalar Bi de müzik zevki kapiştirmaca vardi İyi ki yol olmuş
Kısmet seneye açmak diyelim o zaman, hiç konu açma huyum yoktur genelde. Hep üşenirim.Geçen senede açayım dedin ama olmadı Ben kendi konularımı açıyorum ama 10 Mart'ı es geçtim (üyelik tarihim) onuda açma şansını kaybettin
Ben foruma çiviyi çoktan çaktım. O olaylar zamanı bırakmadıysam bundan sonra hiç bırakmam arada reelde yoğunluk oluyor diye kayboluyorum ama foruma girdiğim zamanlar telafi ediyorum olmayışımı
Bu hafta ben raporluydum (ufak bir rahatsızlık) ve evdende bir yere gidemediğim için foruma baya vakit ayırdım Salı günü işe giderim inşallah ama sonraki hafta sonu paskalya tatili başlıyor. Bu dönem çok calışırım diyordum ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef
Atarım bir ara foto, kıyaslarsın Çok erken yolculuk yapıyormuşsun.Ben 7'de uyanıyorum sabahları. Seninki daha erkenmiş.
Evet ben de cok kullanırdım :S bunu Burdaki karşiliği 😕Msn iyiydi ya. Baya güncelenmeleri oldu. Bir ara konuşmalar dosyaya kayıtolma durumuda olmuştu. Bunu herkes bilmezdi, bir arkadaş bende msne girebilirmiyim demişti tamam dedim. Tedirgindi. neyse bir süre yazısıp çıktı. Ben dosyayı açıp okumadan sildim. Sonra kıza dedim böyle bir durum var haberin olsun dedim. Korktu, tamam dedi artık başkalarının bilgisayarından girmem dedi. Ben hâla diyorum acaba bi gizliden okusamıydım diye
msnden bana kalan tek alışkanlık bu ? :S
Heeey gidi günler hey. Beni bilenler neler demiş, bilmeyenler ise (sen) hiç bir şey dememiş işte.Konuda @MEnes ile birlikte Nisan 2016 favori üyeleri olduğumuzu belirtmiştim. O sıralarda Menes ile hiç muhabbetim yoktu.
Doğu ile Survivordan tanışıyorduk. Bize tebriği : @Doğu ozamanlar nerden bilelim ruh ikizi olduğumuzu
Ekli dosyayı görüntüle 66637
Bu da sevgili @MasacRE den, kendisi kağıt üstü bizden baya yaşlı ama biz favoriüye olurken daha o çaylakmış ozamanlar @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 66638
Tabi ki sıvayacaksın, aksi düşünülebilir mi...Vay be şu mesajı atalı 3 yıl olmuş Zaman su gibi akmış geçmiş bee Yalnız iyi sıvamışım @MEnes ’i
Sıva kardeşliği boşuna mı oluştu sanıyorsun. Bizim ruhlarımız buldu birbirini. En başından en sonuna kadar SIVA kültürünü yaşattık, yaşatmaya devam edeceğiz...
Benim olduğum yerde LM her zaman konuşulur ve konuşulmaya devam edecektir. @MasacRE yoldaşım AT gibi hediye vermiş, neyin ne olduğunu biliyor sonuçta.Olabilir, yeni sayılırdı Menes forumda, sende "yeniydin" L M ise ozamanlar baya konuşuluyordur. doğrudur
Heeey gidi günler hey. Beni bilenler neler demiş, bilmeyenler ise (sen) hiç bir şey dememiş işte.
Tabi ki sıvayacaksın, aksi düşünülebilir mi...
Sıva kardeşliği boşuna mı oluştu sanıyorsun. Bizim ruhlarımız buldu birbirini. En başından en sonuna kadar SIVA kültürünü yaşattık, yaşatmaya devam edeceğiz...
Benim olduğum yerde LM her zaman konuşulur ve konuşulmaya devam edecektir. @MasacRE yoldaşım AT gibi hediye vermiş, neyin ne olduğunu biliyor sonuçta.
Bu konuda konu sahibinden başkasını sıvamak yasaktır ?Heeey gidi günler hey. Beni bilenler neler demiş, bilmeyenler ise (sen) hiç bir şey dememiş işte.
Tabi ki sıvayacaksın, aksi düşünülebilir mi...
Benim olduğum yerde LM her zaman konuşulur ve konuşulmaya devam edecektir. @MasacRE yoldaşım AT gibi hediye vermiş, neyin ne olduğunu biliyor sonuçta.
Ben kendimi her yerde sıvarım, hele sen yabancı mısın sanki. Burada kendimi sıvamakta sakınca görmüyorum. Ama seni de sıvayacağım hediyelerimle geldiğimde, merak etme.etiket olmazsa burda garantiliyeyim @Sherlock @DarkLegenD @MasacRE @xemrexxx @Doğu sende gör bari
Bu konuda konu sahibinden başkasını sıvamak yasaktır ?
Şimdi yine gerilere gidelim. Daha önce bunun sadece ve senle ben olan kısmını paylaşmıştım. Şimdi birde @DarkLegenD yararlansın geçmişten
Bu fotoda bir sürü detaylar gizli kimisi yetki sahibi, kimi çaylak, kimisi yakın mesaj sayısi ama şimdi uçurum, kimisi nick değiştirmiş falanda filan @MasacRE
Bu arada @Sherlock bey, bunu bir konudan buldum. Benim aldığım ekran resmi değil bilesin zaten o zamanlarimda mobil ile girmezdim 2016 senesine ait diyede kayıtlara geçirelim bunu @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 66643
uykusuzluk harbiden zormuş. Ben evdeydim diye düzenimi altüst ettim. gece gec yatmalar falan, birde burda cok vakit gecirmekten baş ve göz ağrısi oluştu işe başlasaydımda eski düzenime kavuşsaydımKısmet seneye açmak diyelim o zaman, hiç konu açma huyum yoktur genelde. Hep üşenirim.
Forumda olmayışın da arada uçurum olduğu için çok belli oluyor. Zaten şu ara paskalya ve etkinlik varken ay sonuna kadar aktif olacaksın sanırım.
Geçmiş olsun, bizde de yavaş yavaş hazırlıklar, indirimler, alışverişler, yumurtalar satılıyor. Bende fırsattan istinade bi' alışverişe çıkacağım zaten.
Maalesef çok erken uyanıyorum, hatta o yüzden nasıl erken uyuyorsun diye sormuştum. 5 buçukta uyanmak çok acımasızca ve haksızlık geliyor. Ağustostan sonrs düzenim değişir umarım.
hahhahaha,düşün o 3 yılin 1i anca tam aktifdim diyebiliriz 2017'de düzenli 1 hafta full aktifliğim olmamıştır 2018'de bi 3-4 ay düzenli aktiftim ama sonlarında yine yoktum bu arada o mesaj sayısından 2 ay sonrasında 10.000 olmuştum o sıralar çalışmıyordum pek ondan ve Deniz konuşturuyorduBen kendimi her yerde sıvarım, hele sen yabancı mısın sanki. Burada kendimi sıvamakta sakınca görmüyorum. Ama seni de sıvayacağım hediyelerimle geldiğimde, merak etme.
Moderatör, heey gidi hey... Doğuştan yönetici olarak 2 ayda elde ettiğim rütbe. Aslında forumu bile ele geçirirdim o gazla ama canım istemedi. Mesaj sayısı ise 3 yılda nerdeeen nereye. Ben 6000 yazdım sen 27 bin, ahahahahaha yuh yaaa...
Senin aktif halinle mesaj yazmanla benim aktif halimle mesaj yazmam arasında çoook fark var. Aradaki farkın açıklaması bundan başkası olamaz.hahhahaha,düşün o 3 yılin 1i anca tam aktifdim diyebiliriz 2017'de düzenli 1 hafta full aktifliğim olmamıştır 2018'de bi 3-4 ay düzenli aktiftim ama sonlarında yine yoktum bu arada o mesaj sayısından 2 ay sonrasında 10.000 olmuştum o sıralar çalışmıyordum pek ondan