ATV Kimse Bilmez - Dizi Yorumları

Kurt bey diyince Aslan bey geliyor hep aklıma. :A Senaryonun gidişatı açısından Ali'yi daha kandırmak zorunda, yapacak bir şey yok. :A

Pilot ve Duygu sahneleri daha güzel evet. :A Pilot'un mimikleri güldürüyor. :A
Pilotu çekemeyenlerle dolu burası forumdash @MasacRE kıskanıyorlardı erkek sever @xemrexxx @serhatt bile gerçi onlar zibidi severler oldu için normal :A :A :A

12.Bölümde kardeş olduklarını öğrenicekler diye yorumlar okumustum bakalım :F

Pilotu çekemeyenlerle dolu burası forumdash @MasacRE kıskanıyorlardı erkek sever @xemrexxx @serhatt bile gerçi onlar zibidi severler oldu için normal :A :A :A

12.Bölümde kardeş olduklarını öğrenicekler diye yorumlar okumustum bakalım :F
Sen fazla övdüğün için anti olmuşlardır, bende de oluyor o durum. :A

Yani güzel olur, bir sır açığa çıkarmaları gerek artık. :D Erniko'yu Ali'nin öldürdüğünü öğrenmişti, Kurt bey yine çomak soktu. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Sen fazla övdüğün için anti olmuşlardır, bende de oluyor o durum. :A

Yani güzel olur, bir sır açığa çıkarmaları gerek artık. :D Erniko'yu Ali'nin öldürdüğünü öğrenmişti, Kurt bey yine çomak soktu. :A
Çok çabuk kanıyorlar gibi :F

Yeni fragman Sevda ve Aliyi saymazsak güzel :A :A :A

• Harika
Reactions: Bully
Çok çabuk kanıyorlar gibi :F

Yeni fragman Sevda ve Aliyi saymazsak güzel :A :A :A
Genlerden geliyorsa. :A Sonra nasılsa bir araya gelip Kebapçı Celal'i pardon Kurt beyi bitirecekler. :A

Evet güzel olmuş, ilk fragmanı daha uzun yapmışlar bu kez. Aksiyonu 2.fragmanda göreceğiz artık. :A

• Harika
Genlerden geliyorsa. :A Sonra nasılsa bir araya gelip Kebapçı Celal'i pardon Kurt beyi bitirecekler. :A

Evet güzel olmuş, ilk fragmanı daha uzun yapmışlar bu kez. Aksiyonu 2.fragmanda göreceğiz artık. :A
Reytingleri bu ergenlere uyup Sevda ecünnüsü yüzünden düşürdüler bence dizi 3.bölümünden sonra cıvıklıklarla düştü ayakta Pilot tutuyor :A :A :A

• Güldürdün
Reytingleri bu ergenlere uyup Sevda ecünnüsü yüzünden düşürdüler bence dizi 3.bölümünden sonra cıvıklıklarla düştü ayakta Pilot tutuyor :A :A :A
Yapacak bir şey yok, sana göre tüm başrol kızlar ecünnü zaten. :A

Uygar hakkında ne düşünüyorsun. :A

• Güldürdün
Gereksiz gibi ne bilim :F Rolu yokmuşta görünmeye çalısıyor gibi :A :A :A
Ama jenerikte Pilot'tan önde. :A İlk kötü karakter rolü, güzel de oynuyor. :D

Engin Hepileri'yi severiz biz @sokak sanati ile beraber. :A

engin-hepile-160010UQ.jpg

Bu dizide sevemedim çünkü pek dizide rolu yokmuş gibi geliyor bana zorlama sahneler yazılıyor gibi :A :A :A

Nihale kurbağa gözlü dedim diye uyuşmuyordur kadınlarda zevkimiz :F :F :F
Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ının daha az vahşisi aslında Uygar. Başrol kıza aşık ve başrol erkekten nefret ediyor, rolü gerekli yani. :A Karakter olarak sevmezsin o ayrı. :A Amcasında da zamanında Vadi'de oynamış bir tip var. :A

• Güldürdün
Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ının daha az vahşisi aslında Uygar. Başrol kıza aşık ve başrol erkekten nefret ediyor, rolü gerekli yani. :A Karakter olarak sevmezsin o ayrı. :A Amcasında da zamanında Vadi'de oynamış bir tip var. :A
Kötü adamlar favorim ama işe yarayanları tabi :F Mesala o adamıda hiç sevmiyor saçma buluyordum :F :F :F

Emirin çok kötü bir kopyasıydı içinde duygu yok saf kötüler tutulmuyor sadece ayı gibi sağa sola bağıran hanzolar :A :A :A @sokak sanati

• Güldürdün