ATV Kimse Bilmez - Dizi Yorumları

Bu dizide sevemedim çünkü pek dizide rolu yokmuş gibi geliyor bana zorlama sahneler yazılıyor gibi :A :A :A

Nihale kurbağa gözlü dedim diye uyuşmuyordur kadınlarda zevkimiz :F :F :F

Sena'yi sevmezsin, Nihan'ı sevmiyorsun, Beren'i ben laf ederim diye seviyorsun. Baya eksidesin:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Aaa Pusunun en iyi dönemlerinde ikinci olmamızı sağladı :F Artık nasıl beddua ettiysek İntikamda çökmüştü bizim intikamımız olmuştu daha çok :F :F :F @sokak sanati
Şu anda Aşk-ı Memnu'yu izliyorum, çatla. :A İntikam da güzeldi aslında ama soğuk geldi halka. :(

En tepeye çıktıktan sonra düşüş illa ki oluyor, Vadi de yayından kaldırıldı bitti gitti. :A

• İlginç
Şu anda Aşk-ı Memnu'yu izliyorum, çatla. :A İntikam da güzeldi aslında ama soğuk geldi halka. :(

En tepeye çıktıktan sonra düşüş illa ki oluyor, Vadi de yayından kaldırıldı bitti gitti. :A
Diziden hiç haberim yok ama bu sahneyi çok izledim aslında dizinin özeti gibi birşey :F :F :F @sokak sanati

@Çiğdem 'i paralarım valla. Kendine gelsin.:A
Harbiden ona ne oldu. İnşallah bir yerlerde iyidir ve sağlıklıdır.:(
Belki de @Çiğdem seni kışkırtarak kendine getirmeye çalışıyordur. :A

İnşallah yaşıyordur..
Hhahah objektifliğimizden ödün vermiyoruz ama cnm :F Pusunun son kanal d sezonlarına çok sinirlendiğim için o dönem Kösemde Bereni desteklemiştim ben vadiciler karşımda :F Sebebide o rezil sezonda geçilmelerini akıllarının başlarına gelmesini istemiştim @sokak sanati dan daha çok ben savunuyordum kösemi Bereni hiç izlemedim halde :F :F :F

Hhahah objektifliğimizden ödün vermiyoruz ama cnm :F Pusunun son kanal d sezonlarına çok sinirlendiğim için o dönem Kösemde Bereni desteklemiştim ben vadiciler karşımda :F Sebebide o rezil sezonda geçilmelerini akıllarının başlarına gelmesini istemiştim @sokak sanati dan daha çok ben savunuyordum kösemi Bereni hiç izlemedim halde :F :F :F
Bu anlattıkların yaşanırken ben de forumdaydım zaten. :A Ek bir bilgi olmadı yani. :A

Ama yine de tebrik edeyim hadi objektifliğinden dolayı. :A Umut'u memnun edememişsin yine sinirini bozmuşsun. :A

• Güldürdün
Bu anlattıkların yaşanırken ben de forumdaydım zaten. :A Ek bir bilgi olmadı yani. :A

Ama yine de tebrik edeyim hadi objektifliğinden dolayı. :A Umut'u memnun edememişsin yine sinirini bozmuşsun. :A
@sokak sanati öyle kızarırkan kıçı yanacak bir gün görecek :F :F :F