Topluca her gün gidiyoruz 1 hafta maksumum 6-7 bahçe var ufakları 1 günde bitiyor büyükleri 2 günde sabah 6 akşam 6Sonucta hergün sen gitmiyorsundurHasta kızsın evde otur
![]()
Topluca her gün gidiyoruz 1 hafta maksumum 6-7 bahçe var ufakları 1 günde bitiyor büyükleri 2 günde sabah 6 akşam 6Sonucta hergün sen gitmiyorsundurHasta kızsın evde otur
![]()
Kime satınıyonuz fındıgı bilmem de Nutellanın firmasına satınTopluca her gün gidiyoruz 1 hafta maksumum 6-7 bahçe var ufakları 1 günde bitiyor büyükleri 2 günde sabah 6 akşam 6![]()
![]()
![]()
Bizim bahçelerden gidiyor ordan dağılıyor türkiye ye belki topladığım fındıktan yemişsindir bileKime satınıyonuz fındıgı bilmem de Nutellanın firmasına satın![]()
Hamarat bacımBizim bahçelerden gidiyor ordan dağılıyor türkiye ye belki topladığım fındıktan yemişsindir bile
Hem çay topluyoruz sonra köyün işleri bitmiyor abicim köyde yaşıyorsan her gün bişiyle uğraşıyorsun geçen köyden gelmeden paylaşmıştım forumda![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 70080
Ediyorlar merak etme abicimHamarat bacımFotoyu çeken oraya cıkıp foto cekeceğine sana yardım etse ya
![]()
Senin pilot asker gidiyordu guya ama geçenlerde bi ödül töreninde Hande konserni dinlemeye gitmiş
Askerden kaçıp Hande dinliyor hala sevmiyormusun adamı 😱 😱 😱Senin pilot asker gidiyordu guya ama geçenlerde bi ödül töreninde Hande konserni dinlemeye gitmiş![]()
Sonucta paralı yapıcak nasılsaAskerden kaçıp Hande dinliyor hala sevmiyormusun adamı 😱 😱 😱
Yorumlarda askerden döndü yazmıslar ne ara gitti geldi anlamadım bende naptığını sende konserlerde eğleniyor demisinSonucta paralı yapıcak nasılsakaçıyor demen bi aksiyon iiçermiyor hani
![]()
Bilmiyorum Hande videosu izlerken gördüm bendeYorumlarda askerden döndü yazmıslar ne ara gitti geldi anlamadım bende naptığını sende konserlerde eğleniyor demisin![]()
![]()
![]()
Aaa askerden dönünce Hnadeyi görmeye gitmiş demekBilmiyorum Hande videosu izlerken gördüm bendeAynı ödül törenine gitmişler
Ödül töreni de 2-3 gün önceymiş
![]()
Eee onca erkek sesi arasında kadın sesine hasret kalmiştirAaa askerden dönünce Hnadeyi görmeye gitmiş demek![]()
![]()
![]()
İlk 3 bölümü izledik kardeşimle.Biz Keremcemi sevdik
Devamınıda getirin reytinge bakmayın siz dizi gayet güzel ve olaylar dahada karışıyorİlk 3 bölümü izledik kardeşimle.Biz Keremcemi sevdikBi de Duyguyu
Pilot ileri bölümlerde @xemrexxx in Rüzgarın kalbi dizisindeki gibi soyunursa kalbim Pilot için atmaya başlar
![]()
Vadide oynuyordu iyi oyuncudur gerçi Kurt beyde öyleBölüm güzeldi. Başrol çiftlerimize bol bol duyduk.
Ali, Pilot'u 2 kez dövdüğü gibi bu sefer de dayak yemekten kurtardı.Abi-kardeş beraber dövüşmeleri güzeldi.
@Çiğdem sana demiştim bir yan karakter takviyesi gerekiyor diye ve Takacı'yı getirdiler, senin Pilot'un başına bela oldu.Ömrü ne kadar olur bilinmez. Kurt bey, kendini kurtarmak için Ali'ye yem olarak verdi onu.
Hala biraz ağırdan alınıyor tabii senaryo, ilk 2 bölümden sonra tempo düştü, kışı da düşünüyor tabii senaristler. Gün değişikliğinden sonra da iyi sonuçlar almaya devam ederiz umarım.![]()
Kurt bey diyince Aslan bey geliyor hep aklıma.Vadide oynuyordu iyi oyuncudur gerçi Kurt beyde öyleAma Pilota saldıranların onun adamları oldunu öğrenince Kurt beyin maskesi düşer dicem ama Aliyi yine kandırır o
![]()
![]()
Sevda ve Ali sahneleri çok boşDoğru dürüst bakmıyorum zaten başka şeylerle ilgilenmek için reklam gibi düşünüyorum
![]()