Şu zibidilerini bırakıp bir görebilsen sende bunları
Şu zibidilerini bırakıp bir görebilsen sende bunları
Boş yapma![]()
Senaryoyu @Forumdash abicim yazıyor o ne yazarsa o olacakkız ben senin saf mıyım böyle boş yalanlara inanayım![]()
AYOL tipsiz adamla ne işim olurŞu zibidilerini bırakıp bir görebilsen sende bunları![]()
![]()
![]()
Kız o önce türkçe okuma yazma öğrensinde senaryo yazması eksik kalsın
Boşları topluyorumBoş yapma![]()
Hasetinden catliyor
Saaaa mı soracadım???Kız o önce türkçe okuma yazma öğrensinde senaryo yazması eksik kalsın![]()
Boşları topluyorum
Hasetinden catliyor
Saaaa mı soracadım???
Dizinin youtube oranları da çökmüş
Yeni gününde şanslarını deneyecekler ve yükseliş olacakDizinin youtube oranları da çökmüşYeni sezona yoklar
![]()
Burda kim zengin de batmancilik oynuyor
Sizin adam birde utanmadan yarasa lakabı takmışlar Çakma Batman deseleryaBurda kim zengin de batmancilik oynuyor![]()
Batman mi diyorlar 😱 İzlemiyorum yeni geldimSizin adam birde utanmadan yarasa lakabı takmışlar Çakma Batman deselerya![]()
![]()
![]()
Karanlıkta görüyor diye yarasa diyorlaryaBatman mi diyorlar 😱 İzlemiyorum yeni geldim![]()
Güya öldürdüler Pilotu ama onsuz dizi olmucana göre reyting numarasıdırYok düzenli izlemiyordum ki ben bunuSon 2 haftadır hiç bakmadım
![]()
İzne böyle çıkmıştırGüya öldürdüler Pilotu ama onsuz dizi olmucana göre reyting numarasıdır![]()
![]()
![]()
Yeni bölümü bile izleyemeyebilirimİzne böyle çıkmıştırSen köydeyken tekrarı da izlersin
![]()
Sonucta hergün sen gitmiyorsundurYeni bölümü bile izleyemeyebilirimAkşama kadar çalıştımızdan duş yemek vsyle sonra yatıyoruz erkenden sabah 6 da kalkılacak sonucta
![]()
Normalde ağustosun ilk günleri dönerdik şimdi o zamanlar gidicez gibi çalışamadıktan sonra gitmenin anlamı yok gitsek ordakı evde oturucaz![]()
![]()
![]()