O zaman bu laflar Sana gelsinher ikisi de![]()
![FB_IMG_1562773434577.jpg FB_IMG_1562773434577.jpg](https://fav10.net/forum/data/attachments/68/68069-9260cb24b3c454d13cd5f7c7bf053c09.jpg?hash=kmDLJLPEVN)
O zaman bu laflar Sana gelsinher ikisi de![]()
O zaman bu laflar Sana gelsin@Çiğdem @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @vadikızı @Sherlock @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 69492
@Forumdash Enginin gerçekten bir kadını oynucağını söyledi bilemiyorum vlla rtük neredeHayır be sefirin kızı dizinin adı, engin de o ecünnüyle aşk yaşayacak@Çiğdem
Şunada midem bulanıyor yaa
00:30 TA Yayınlanır @Çiğdem@Forumdash Enginin gerçekten bir kadını oynucağını söyledi bilemiyorum vlla rtük nerede![]()
![]()
@xemrexxx @xBUGRAx
En iyisi biz görmeyelim @Forumdash gece izler tek basına00:30 TA Yayınlanır @Çiğdem
mabadından uydurmasın uğursuz@Forumdash Enginin gerçekten bir kadını oynucağını söyledi bilemiyorum vlla rtük nerede![]()
![]()
@xemrexxx @xBUGRAx
İÇKİ ŞİŞELERİNDE BOĞULŞunada midem bulanıyor yaa@Forumdash @dreamy @xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE
Ben kusmuk var sanıyordum suratında sonra @sokak sanati içki o demiştiİçkide en nefret ettim şey zaten boşuna mide bulandırıcı görünmüyormuş
![]()
![]()
![]()
Gerçekten öyle olmucak mı burada konusunuda anlattı eğer yalansa @xemrexxx i geçti uydurma konusunda @Forumdashmabadından uydurmasın uğursuz![]()
Kiz @Forumdash yillardir semi parlaklar la kandiriyor zatiGerçekten öyle olmucak mı burada konusunuda anlattı eğer yalansa @xemrexxx i geçti uydurma konusunda @Forumdash![]()
![]()
![]()
Yalan tabi öyle açma şey mi olurGerçekten öyle olmucak mı burada konusunuda anlattı eğer yalansa @xemrexxx i geçti uydurma konusunda @Forumdash![]()
![]()
![]()
O parlaktan ne anlar be
Senin miden de bulanmaya yer arıyorŞunada midem bulanıyor yaa@Forumdash @dreamy @xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE
Ben kusmuk var sanıyordum suratında sonra @sokak sanati içki o demiştiİçkide en nefret ettim şey zaten boşuna mide bulandırıcı görünmüyormuş
![]()
![]()
![]()
Sende mide olmadından ne bilecen çöp kovası koymuşlar orana doğduğundaSenin miden de bulanmaya yer arıyor![]()
Bizde oturduk dinliyoruz seninde hayal dünyan @pompy ı aratmıyormuş abicim @ForumdashYalan tabi öyle açma şey mi olur![]()
sen bana mı inancan @serhatt a mıBizde oturduk dinliyoruz seninde hayal dünyan @pompy ı aratmıyormuş abicim @Forumdash![]()
![]()
( Tamam işte kendini erkek gibi hissettiği için onun bu zorlu yolda neler çektiğini izlicezAilesine karşi nasıl dik durduğunu, sevgilisi kızı nasıl yanına cektiğini filan
Bir kadınla erkeğin hayata karşi mucadelesini izlicez. Fena mı
)
Reactions:You
abin bunak alzammer olmuşBizde oturduk dinliyoruz seninde hayal dünyan @pompy ı aratmıyormuş abicim @Forumdash![]()
![]()
( Tamam işte kendini erkek gibi hissettiği için onun bu zorlu yolda neler çektiğini izlicezAilesine karşi nasıl dik durduğunu, sevgilisi kızı nasıl yanına cektiğini filan
Bir kadınla erkeğin hayata karşi mucadelesini izlicez. Fena mı
)
Reactions:You
Kız bu yaşta bu zeka takdire şayansen bana mı inancan @serhatt a mıDiziyi yapan o3 medya
o3 medya kim? @xemrexxx nin istanbullu gelinin yapan yapımcı. Yani kimle bağlantılı totoş xemre ile
xemre'nin hobileri ne? Benim anlattiğim gibi diziler
Benim anlattiğim gibi dizileri kim yapmak ister? xemrexxxx
xemre kimle bağlantılı o3 ile
al işte sağlamasını bile yaptım![]()
Kız bu yaşta bu zeka takdire şayan![]()
Hahah güzel örnek vermişsen bana mı inancan @serhatt a mıDiziyi yapan o3 medya
o3 medya kim? @xemrexxx nin istanbullu gelinin yapan yapımcı. Yani kimle bağlantılı totoş xemre ile
xemre'nin hobileri ne? Benim anlattiğim gibi diziler
Benim anlattiğim gibi dizileri kim yapmak ister? xemrexxxx
xemre kimle bağlantılı o3 ile
al işte sağlamasını bile yaptım![]()
Yönetmen senmişinKız bu yaşta bu zeka takdire şayan![]()