Kendisiyle 9 bölüm mini dizi yapmıştık izle.
Ayy zaten kim gözüme girse geçmişi lekeli çıkıyorYıllar önce sevmediğin zibidiyi şimdi baş tacı yapıyrsun pess![]()
Bu var diye izlememiştim bu akşam hatırladım
Kendisiyle 9 bölüm mini dizi yapmıştık izle.
Ayy zaten kim gözüme girse geçmişi lekeli çıkıyorYıllar önce sevmediğin zibidiyi şimdi baş tacı yapıyrsun pess![]()
ee normal seninde geçmişin kirliAyy zaten kim gözüme girse geçmişi lekeli çıkıyor![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx
Bu var diye izlememiştim bu akşam hatırladımZaten bir Çağatay zibidisi gözüme giremiyor aksiyonda denedi ama olmadı
![]()
![]()
![]()
Sen kendi geçmişine bak bee görebiliyorsan tabiee normal seninde geçmişin kirli![]()
tertemiz olduğu için çok net görebiliyorm bembeyazSen kendi geçmişine bak bee görebiliyorsan tabi![]()
![]()
![]()
Bölüm çok kötüydü başroldeki ecünnü bölüm boyunca zırladı durduDizi büyük düşüş yaşamış bu hafta@Çiğdem
bedelli askerlik değil miBölüm çok kötüydü başroldeki ecünnü bölüm boyunca zırladı durdu@Forumdash
Pilota eğer hapiste sahne çekilmediyse geçmiş olsun diziye![]()
![]()
![]()
Galiba cnm 20 günmü ne olmayacakmışbedelli askerlik değil mi
Uyuşturuca mafyasına verilecek ceza disiplin için askere gidiyorsun
@Çiğdem
Askeriyeden izin alırdım ben bir denerdim şanşımı izin alamamışlar yada denememişler
Dizi büyük düşüş yaşamış bu hafta@Çiğdem
Çakmalar izlenmiyor artıkBölüm çok kötüydü başroldeki ecünnü bölüm boyunca zırladı durdu@Forumdash
Pilota eğer hapiste sahne çekilmediyse geçmiş olsun diziye![]()
![]()
![]()
Bölüm boyunca ne vardı ecünnü kızın zırlamasıyla hadi 1 iki anlarımda tadında bırakmadılarÇakmalar izlenmiyor artık![]()
![]()
Dövdüğü adamlar daBölüm boyunca ne vardı ecünnü kızın zırlamasıyla hadi 1 iki anlarımda tadında bırakmadılar![]()
Pilot nasılda dövdü adamları![]()
![]()
![]()
Şu suratsız kızda ne buluyor
Birde ben Pilotun dövdüğü adamları tekrar izlemek için googlede bölüm aradım
Yani onun dövüş sahneleri kac saatte cekiliyor biliyormusun senBirde ben Pilotun dövdüğü adamları tekrar izlemek için googlede bölüm aradımYoutubeye yüklemiyorlar nedense pilotun dövdüğü sahneleri
3 Partlı bölüm şeklinde olan sitelerde ikinci parta tüm sitelerde Canevimi yerleştirmişler @denizz19![]()
![]()
@ozgur2113
Nedense benim adamlar herkesi dövüyor bir sizin şirilmiş başrolleri dövemiyor gerçekçilik neredeYani onun dövüş sahneleri kac saatte cekiliyor biliyormusun senTek cekim olsa neyse... Adamlar demek beğenmıyorsa
![]()
Gerçek belki de budurNedense benim adamlar herkesi dövüyor bir sizin şirilmiş başrolleri dövemiyor gerçekçilik nerede![]()
![]()
![]()
Sen bir araştır bakalım sahne çekmişlermi Pilota hapisteGerçek belki de budur![]()
Daha değerli bişey için harcasam zamanımıSen bir araştır bakalım sahne çekmişlermi Pilota hapiste![]()
![]()
![]()
En önemlisi bu adam gösterilmezse dizi final yaparDaha değerli bişey için harcasam zamanımıMesele yeni bir dizi bulsam
![]()
Keşke hiç başlamasaydıEn önemlisi bu adam gösterilmezse dizi final yapar![]()
![]()
![]()