Fav10 Ayın Üyeleri | Aralık 2025

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,610
Puanı
1,060

Ayın En Çok Konu Açanları​

Ayın En Çok Mesaj Yazanları​

Ayın En Çok Hit Kazananları​

1 @serhatt32371
2 @mesmeso26818
3 @Aserat15903
4 @Emre Ozansoy14571
5 @emreemreu7000
6 @Dosi6536
7 @Bully6450
8 @The_Erinch3775
9 @Alemdar3309
10 @Gerekli242957
11 @STAR2171
12 @Hazem2131
13 @Damien Duff1938
14 @xemrexxx1494
15 @fav10.net1459
16 @TenTen1383
17 @tolgab629
18 @cokiyitvci466
19 @Yakamoz-Asi226
20 @rüzgar153
21 @12.Adam119
22 @Mr.At51
23 @Billy Kane25

Fav10 Apartmanıyla bu ay hitlerde iyi bir sıralama yapmışım. Okuyup destekleyen herkese teşekkürler. 😊

• Harika
Reactions: serhatt
ben de seni tebrik ederim, kendi mesajlarım dışında en çok okuduğum mesajlar senin sanırım ; her konudan bir bilgi alıyoruz sayende:X internete ödediğimiz paraya ve zamana değiyor mesajların :X
Çok teşekkür ederim :)

Ben de seni tebrik ederim, sen de bizi güldürüyorsun komik videoların üzerine yazdığın komik yorumlarınla :D

• Harika
Reactions: xemrexxx
tatilin etkisi ile iyi yazmisim ama ben eski halimden cok uzagim yinede :A ilk 2 sira artik cok uzakta ama ilk 5 olarak idare ediyoruz :A
@Bully o kadar aglamistin ama aramizda sadece 200 mesaj varmis. ben sana 500 vs fark attim sandim :A:A unutmaki bu mesajlarin yarisindan fazlasi tatil zamani yazdigim mesajlar. gec uyumanin etkileri bunlar. bir hafta daha bu ayarda gidebilirim. sonrasini yasayarak görelim :A
hem mesaj hemde hit kisminda ard arda olmusuz.

@serhatt tebrik ederim. baya konu acmissin foruma ve haliyle hitinde zirvede gelmis. Bu ayarda konu acmalara devam edersin umarim. sende bazen kayiplarda oluyorsun.

listeye giren herkese tebrikler.

tatilin etkisi ile iyi yazmisim ama ben eski halimden cok uzagim yinede :A ilk 2 sira artik cok uzakta ama ilk 5 olarak idare ediyoruz :A
@Bully o kadar aglamistin ama aramizda sadece 200 mesaj varmis. ben sana 500 vs fark attim sandim :A:A unutmaki bu mesajlarin yarisindan fazlasi tatil zamani yazdigim mesajlar. gec uyumanin etkileri bunlar. bir hafta daha bu ayarda gidebilirim. sonrasini yasayarak görelim :A

@serhatt tebrik ederim. baya konu acmissin foruma ve haliyle hitinde zirvede gelmis. Bu ayarda konu acmalara devam edersin umarim. sende bazen kayiplarda oluyorsun.

Tatil ve geç uyuma etkisi büyük faktörler elbet :A Yalnız 3 gün ben de tatildim, ben tatil olmasam 500 üstü fark atardın :A

Sonrasını yaşayarak görelim bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Tatil ve geç uyuma etkisi büyük faktörler elbet :A Yalnız 3 gün ben de tatildim, ben tatil olmasam 500 üstü fark atardın :A

Sonrasını yaşayarak görelim bakalım :A
Mosi çok ince laf çaktı , haklı da. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Teşekkürler adminim. :Z Foruma emek vermek ve karşılığını almak güzel her şeye rağmen. Lakin artık kenara çekilme vakti, iş güç beni bekler bu kadar tatil ve forumculuk yeter. :D

Tüm gruplarda olağanüstü rakamlara ulaşarak rüştümü bir kez daha ispat etmenin haklı gururunu yaşarken tacımı da kendimden alıp kendime takayım yine. :Z

4aadff24-a6f9-431d-82ab-07bf7d19d0f6.png

• Beğendim
Reactions: 12.Adam