Önceki hallerini bakmıyayım Kızlar Annelerinden bu var diye izlememiştim fakat bu oldunu geçen haftalar öğrenmiştimAynen güzel bir ses tonu varYeşil Deniz dizisinden şu videosu da çok seviliyormuş
Önceki hallerini bakmıyayım Kızlar Annelerinden bu var diye izlememiştim fakat bu oldunu geçen haftalar öğrenmiştimAynen güzel bir ses tonu varYeşil Deniz dizisinden şu videosu da çok seviliyormuş
Zaten biraz soğu diye atayım dedim önceki haliniÖnceki hallerini bakmıyayım Kızlar Annelerinden bu var diye izlememiştim fakat bu oldunu geçen haftalar öğrenmiştim![]()
Genelde geçmişleri karanlık oluyorZaten biraz soğu diye atayım dedim önceki haliniİticiymiş yani Pilot'tan önce
![]()
Bir Çağatay yaranamadı sana
Kerem'i sevmen güzel bir de tutturabilseydi
Kerem'i sevmen güzel bir de tutturabilseydi
Madem Çağatay'ı sevemedin Burak'ı da sevme o zaman![]()
Çağatay umutsuz vaka malesefBir Çağatay yaranamadı sanaAdam aksiyonda oynuyor, fantastikte oynuyor yine de gözüne giremiyor bir türlü
![]()
Çağatay her zaman en ön plandaki başarılı, iyi olan karakter olduğu için sevmiyorsun onuÇağatay umutsuz vaka malesefBurak bir şansını denicek bakalım Sülümanın Malkoçoğlu videolarıyla bir ön hazırlık yapıyorum
![]()
![]()
@xemrexxx
Tipi çok gıcık yumurta kafalıÇağatay her zaman en ön plandaki başarılı, iyi olan karakter olduğu için sevmiyorsun onuBu kadar başarılı olduktan sonra yan roldeki kötü adam rolüne de girmeyeceğine göre bol bol çatlamaya devam edebilirsin Çağatay'ın gelişimini izlerken
@Bully
Ahan da ele verdin kendini
Hahha yok ama ne oyunculuğu ne tipi işteAhan da ele verdin kendiniYani önce tipe bakıyorsun, tipi beğensen oyunculuğunu da beğenme eğiliminde oluyorsun
![]()
Aman beğenmezsen beğenmeHahha yok ama ne oyunculuğu ne tipi işteMesala Murat Boz şarkıcılığını beğenmiyorum kendini beğeniyorum
![]()
![]()
@MasacRE
Kız sen kimsin de geçmişlerini silcekler senin içn paçozun başkanı
Çatlasın çatlayası
göründü
Sana inat
Çatlayabilirsin