Gece gece midemi bulandırdın@Çiğdem
hahaah kökünü kazıyacaz
Kütük işte yanında cehennem odunlarınıda dolaştırıyor
Gece gece midemi bulandırdın@Çiğdem
hahaah kökünü kazıyacaz
Kütük işte yanında cehennem odunlarınıda dolaştırıyor
hahahah vallahi cehennem odunları, bu ecünnülere bakan gözleri kör olacak oralardaKütük işte yanında cehennem odunlarınıda dolaştırıyorBirşey ve kedicikleri vardı adını unuttumKütük @MasacRE ve cehennem odunları yeni kurum bunlar sloganalrıda yanmaya hazırmısınız@mrt-06 @kerem @dreamy @MEnes @Sherlock @xemrexxx @Maskeli Fedai @Forumdash
Kim bakarsa baksın cnm biz cici ortaklar herzaman karşılarında olacazhahahah vallahi cehennem odunları, bu ecünnülere bakan gözleri kör olacak oralarda
Tabi kiKim bakarsa baksın cnm biz cici ortaklar herzaman karşılarında olacaz
Hangi senaryo
İçerde tabikiHangi senaryoBen de yarışmayı izlerken arada gördüm fragmanı, @Çiğdem in pilotu daha 4. bölümden dayak yemeye başlamış Keremcem'den
Evet şimdi izleyince fark ettim, demin sadece sonunu görmüştüm dikkat etmemiştim açıkçasıİçerde tabikiPilot ve Kerem kardeşler
Dövüş sahneleri flashbackler filan derken en cok benzerlik yine @Çiğdem in sevdiği herifin dayak yemesiEvet şimdi izleyince fark ettim, demin sadece sonunu görmüştüm dikkat etmemiştim açıkçası
Hangi senaryoBen de yarışmayı izlerken arada gördüm fragmanı, @Çiğdem in pilotu daha 4. bölümden dayak yemeye başlamış Keremcem'den
Aaa bunlarda hep başrolu yükseltip şey ediyorlar ama Pilotun dediği gibi güçlü olan değil vazgeçmeyen kazanır ve genelde benim herifler kazanan taraf olurDövüş sahneleri flashbackler filan derken en cok benzerlik yine @Çiğdem in sevdiği herifin dayak yemesi
Aras iyi kurtuldu bunlardan
Çağatayla ilerde sevgili rolünde oynarlar inş. sende geberirsinAras iyi kurtuldu bunlardan
Çağatayla ilerde sevgili rolünde oynarlar inş. sende geberirsin
@xemrexxx Bile böyle hayal kurmuyor 😱 😱 😱Aras iyi kurtuldu bunlardan
Haddine mi düşmüş benim hayal gücüm sınırsızdır
Bu yüzden biz madurları seviyoruz superkahraman gibi başrolleri değilSenin herifler 7-24 dayak yiyorlar, neyi kazanmışlar
İçerde'de hatırladiğim kadarıyla ÇAğatay madalya alıyordu
Veli Cevher örneği Vartolu yanı benim adamlar zaten hep hapisi boyluyor işte ama sizin zibidileri tutmaktan iyidirİçerde'de hatırladiğim kadarıyla ÇAğatay madalya alıyorduSeninki de kodese gidiyorduYanlişssam düzeltin hasta ve yorgun beynim hatırlamıyordur
İçerde'de hatırladiğim kadarıyla ÇAğatay madalya alıyorduSeninki de kodese gidiyorduYanlişssam düzeltin hasta ve yorgun beynim hatırlamıyordur
Evet doğru hatırlıyorsun forumdash, yaş ilerlemiş ama hafıza sağlamVeli Cevher örneği Vartolu yanı benim adamlar zaten hep hapisi boyluyor işte ama sizin zibidileri tutmaktan iyidir@MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?