Haftada 2-3 tane Türk dizisi izliyorsunuz mesela, kafanız yanıyor mu sizin?
Haftada 2-3 tane türk dizisi mi izliyorum.Onun kafası zaten yanık hepte tuhaf diziler izler @MasacRE
Bir ara izliyordun Çukur, UTC, Avlu izlediğini biliyorum. Bak 3 etti bileHaftada 2-3 tane türk dizisi mi izliyorum.
@Çiğdem 'e sormak lazım da türk dizilerinde ne zaman izleyeceğim sabit. Ben şuan Dark'ı bitirmeden yeni bir diziye başlamam mesela.
Yeni nesilin zevksizliğiSenin gıcık oldukların yükselişe geçiyor
Bir ara izliyordun Çukur, UTC, Avlu izlediğini biliyorum. Bak 3 etti bile
Haftada 2-3 tane türk dizisi mi izliyorum.
@Çiğdem 'e sormak lazım da türk dizilerinde ne zaman izleyeceğim sabit. Ben şuan Dark'ı bitirmeden yeni bir diziye başlamam mesela.
Ecünnü dizisi izlemedim sürece kafam yanmazHaftada 2-3 tane Türk dizisi izliyorsunuz mesela, kafanız yanıyor mu sizin?
O zaman boş vaktim şimdikine göre daha çoktu ve yabancı dizilere ara vermiştim. İlk kez geçen sezon böyle olduda zaten düzenli yayınlandıkları için lafa karıştırıcı değillerdi. @ÇiğdemBir ara izliyordun Çukur, UTC, Avlu izlediğini biliyorum. Bak 3 etti bile
İzlediğim diziler hep tutuyordu, Çukur zirvedeydi. UTC ve Avlu da öyle. Hepsi bi' hayli popülerleşti. Seninkilerden bi cacık çıkmadı.Ecünnü dizisi izlemedim sürece kafam yanmaz
@kerem İnanılmaz pis diziler izliyordu dizi listesi ecünnü kaynıyordu onun kafası zaten yana yana duman oldu oyüzden
Şu an zaten yerli dizi yok, benim de Dark ile birlikte 3 yabancı dizi olacak işte. Diğer ikisi haftada 1 bölüm yayınlanıyor zaten, tek Dark 8 bölüm paket halinde bekliyorO zaman boş vaktim şimdikine göre daha çoktu ve yabancı dizilere ara vermiştim. İlk kez geçen sezon böyle olduda zaten düzenli yayınlandıkları için lafa karıştırıcı değillerdi. @Çiğdem
2. sezonu başladı senin haberin yok mu 3 bölüm yayınlandı şu ana kadar da ben hemen başlamamıştım. Dün ilk bölümü izledim. Şimdi diğer kalan 2 bölümü izleyeceğimBig Little Lies'ı hala bitirememiş olman baya ilginç. 5-6 bölümlüktü diye biliyorum.
Big Little Lies'ı hala bitirememiş olman baya ilginç. 5-6 bölümlüktü diye biliyorum.
Bunlar rahmetli fokun ecünnüleri Favori dizisiydi @xemrexxx
Birçok kişi var forumda izleyen, ecünnü sever bir forumuz bizBunlar rahmetli fokun ecünnüleri Favori dizisiydi @xemrexxx
Ecünnü avcısı @serhatt ile savasımızda kazanan taraf biz olacazBirçok kişi var izleyen forumda, ecünnü sever bir forumuz biz
İkinci sezonunun başladığını biliyordum da sezon çoktan bitmiştir gibi gelmişti bana. @xemrexxx sağolsun öyle bir spoiler yedirtti ki diziyi izleme hevesim kaçtı.2. sezonu başladı senin haberin yok mu 3 bölüm yayınlandı şu ana kadar da ben hemen başlamamıştım. Dün ilk bölümü izledim. Şimdi diğer kalan 2 bölümü izleyeceğim
Öbür dizi de The Handmaid's Tale. @Harunnn60 da izliyordu onu ama torrent cahili olduğundan devam edemedi, Blu Tv her yere telif atıyor çünkü
Bölümleri izlemeden konuya girmemekle iyi yapmışım o zamanİkinci sezonunun başladığını biliyordum da sezon çoktan bitmiştir gibi gelmişti bana. @xemrexxx sağolsun öyle bir spoiler yedirtti ki diziyi izleme hevesim kaçtı.
Torrent çok sıkıntılı bir uygulama arkadaşlarımdan biliyorum bulaşmamak en iyisi. Şu blu da hangi diziyi aldıysa diğer sitelerden silip süpürtüyor şerefsiz.
hahaah kökünü kazıyacazEcünnü avcısı @serhatt ile savasımızda kazanan taraf biz olacaz
Gece gece midemi bulandırdın @Çiğdem