- Reaksiyon puanı
- 67,051
- Puanı
- 1,060
Hahahah ay zaten Enderciğimi de attılar yalının rıhtımından denize kaderimiz benzemez umarımBilmez miyim Aman dikkat et @xemrexxx gibi biri gelir denize falan atar seni
Hahahah ay zaten Enderciğimi de attılar yalının rıhtımından denize kaderimiz benzemez umarımBilmez miyim Aman dikkat et @xemrexxx gibi biri gelir denize falan atar seni
O yüzden dedim ya malum sen Junior Ender’sinHahahah ay zaten Enderciğimi de attılar yalının rıhtımından denize kaderimiz benzemez umarım
Sonumuz benzemez umarım ben daha çok gencimO yüzden dedim ya malum sen Junior Ender’sin
Allah korusun beSonumuz benzemez umarım ben daha çok gencim
Bacım bacım senden önce ben izledim.Nasıl izlemedin diyebiliyorsun. Hadi içinden dedin nasıl yazabiliyorsun. Hiç mi klavye tuşun bozulmaz beeeOooo sonunda benden başka kıymetini bilen birisini gördüm
İzlemeden çamur atanlar @Forumdash @serhatt @kerem @xemrexxx çatlayıp patlasınlar
İzlemediysen şu sahnesinide kaçırma zaten bastan başla diziye bence
Onu @ozgur2113 e dedim abicim sana değil Seni çatlayanlar olarak etiket ettim @ozgur2113 de Pilotu beğenmiş oyüzdenBacım bacım senden önce ben izledim.Nasıl izlemedin diyebiliyorsun. Hadi içinden dedin nasıl yazabiliyorsun. Hiç mi klavye tuşun bozulmaz beee
Bu bölümde bişeyler zırvalıyordu senin pilot Şii benim kırmızı çizgilerim var. Napıyorsun köpeğe mi vurcaz biz... Falan filan Çok boş bi karakter olmuş. Hele konuşma tarzı hiç olmamiş Evet tip olarak CUkur'a almalıydık ama oyunculuk kabileyeti sıfırOnu @ozgur2113 e dedim abicim sana değil Seni çatlayanlar olarak etiket ettim @ozgur2113 de Pilotu beğenmiş oyüzden
Sen Veliyede laf ediyordun Pilot yeni fenomen oldu bileBu bölümde bişeyler zırvalıyordu senin pilot Şii benim kırmızı çizgilerim var. Napıyorsun köpeğe mi vurcaz biz... Falan filan Çok boş bi karakter olmuş. Hele konuşma tarzı hiç olmamiş Evet tip olarak CUkur'a almalıydık ama oyunculuk kabileyeti sıfır
Yanındaki adam sempatik değil ki Medetimiz sempatik vartolu sempatik Vedat denen adamdan bi halt olmaz AmaKeremcemin sahip cıktıgı adam Medet görevi görebilir Safliği güzel adamınSen Veliyede laf ediyordun Pilot yeni fenomen oldu bile
Ama şunu diyeyim ben objektifliğimide bırakamıyorum Pilot ve Vedat mıydı yanında olan adam Medet ve Vartolu yanı dizinin onları olarak geldi bana
Gayet sempatik Pilot bee senden baska herkes sevdi adamın konusması hali tavırları hepsi sempatikYanındaki adam sempatik değil ki Medetimiz sempatik vartolu sempatik Vedat denen adamdan bi halt olmaz AmaKeremcemin sahip cıktıgı adam Medet görevi görebilir Safliği güzel adamın
@vadikızı sen izlemişsindir bunu ablam konusu ne tam olarak
Heee doğru AliçoGayet sempatik Pilot bee senden baska herkes sevdi adamın konusması hali tavırları hepsi sempatik
Yanındakı adamla yanı Vartolu Medet gibi bir kardeşlik şeyi var ve ilk bölümlerde Vartolu ile Medet de ciddiydiler Çarpışmadan Velide ciddiydi daha sonra koemdiye döndüler klasik hamle bu Bu ikisinide ilerde komedide görücen
O bahsettiğin adam Aliço olur
Ben izleyince diziler yükseliyor Tatlı Yalanımıda ilk izledimde her grupta 6 ı geçmişti buda totelde öyle olmuşHeee doğru Aliço
1.olmuş hadi gözün aydın hemde 6.5 reyting filan almiş
En büyük Çağlar ve dizisi.Ben izleyince diziler yükseliyor Tatlı Yalanımıda ilk izledimde her grupta 6 ı geçmişti buda totelde öyle olmuş
@mrt-06 @ozgur2113 @xemrexxx @serhatt @MEnes @MasacRE @Sherlock @kerem @ömer karataş izleyin izlettirin ayoll hele Çukur tayfası bu diziyi zaten beğenmeme ihtimali yok
@Yiğitt Sende göz at
Boşuna uğraşma, senden başka kimse izlemez bu diziyiBen izleyince diziler yükseliyor Tatlı Yalanımıda ilk izledimde her grupta 6 ı geçmişti buda totelde öyle olmuş
@mrt-06 @ozgur2113 @xemrexxx @serhatt @MEnes @MasacRE @Sherlock @kerem @ömer karataş izleyin izlettirin ayoll hele Çukur tayfası bu diziyi zaten beğenmeme ihtimali yok
@Yiğitt Sende göz at
Ben izleyince diziler yükseliyor Tatlı Yalanımıda ilk izledimde her grupta 6 ı geçmişti buda totelde öyle olmuş
@Yiğitt Sende göz at
Bu diziyi nasıl beğendin ben onu hiç anlamadım, Keremcem ve kadın başrol aşırı kötü değiller mi? Sen o ecünnüden dolayı direkt izlemezdin böyle bir diziyi zaten, kendine gel sincapların annesi.
Etiketlediklerinden bir kişi bile bu diziye başlamaz bence bu arada. Kendim de dahil.
Toteli aldı bir siz izlemiyorsunuz asılBoşuna uğraşma, senden başka kimse izlemez bu diziyi
Bizim forumdan bahsediyorum ben, totalden bananeToteli aldı bir siz izlemiyorsunuz asıl
Benim diziye başlama sebebim sahneyi izleyip başladım @kerem