Kendi izlediklerine bak bi önce.İzlememiş halın bumu yine ecünnü dizisi savunuyon![]()
![]()
![]()
Kendi izlediklerine bak bi önce.İzlememiş halın bumu yine ecünnü dizisi savunuyon![]()
![]()
![]()
Hangisi ecünnü dizisi 😱 😱 😱Kendi izlediklerine bak bi önce.![]()
Her iki dizide senin tabirinle 'ecünnü' dolu.Hangisi ecünnü dizisi 😱 😱 😱
Benim Tatlı Yalanım ve bunu izliyorum ikisinide öneririm ama bunu bence kaçırma Pilotuda sevmişkenAnnem izledi biraz ama sonra Survivor’u açtı pek bakamadım
Yerli dizilere bakamıyorum pek süreler uzadı diyeGerçi şu sıralar boş vaktim çok izleyebilirim belki
![]()
İzleyen varsa çok özür dilerim ama bu kadar saçma ve basit bir iş izlemedim. Bütün bölüm Keremcem'in peşinde geçiyor. 😱 Siz izlediniz mi bunu? @ozgur2113 @xemrexxx @xBUGRAx @Çiğdem
Pilotu izleİzleyen varsa çok özür dilerim ama bu kadar saçma ve basit bir iş izlemedim. Bütün bölüm Keremcem'in peşinde geçiyor. 😱 Siz izlediniz mi bunu? @ozgur2113 @xemrexxx @xBUGRAx @Çiğdem
Bugün biraz baktım başroldeki kız çok güzel bir de Çiğdem bir psikopat beğenmiş o iyiİzleyen varsa çok özür dilerim ama bu kadar saçma ve basit bir iş izlemedim. Bütün bölüm Keremcem'in peşinde geçiyor. 😱 Siz izlediniz mi bunu? @ozgur2113 @xemrexxx @xBUGRAx @Çiğdem
Benim Tatlı Yalanım’ı izledim orda Furkan baya iyi küçük kız da çok tatlı ama favorim diğer Furkan yani Her Yerde SenBenim Tatlı Yalanım ve bunu izliyorum ikisinide öneririm ama bunu bence kaçırma Pilotuda sevmişkenÇok güzel bir kurgusu var yaz ayı için bulunmaz nimet bence
![]()
![]()
![]()
İzleyen varsa çok özür dilerim ama bu kadar saçma ve basit bir iş izlemedim. Bütün bölüm Keremcem'in peşinde geçiyor. 😱 Siz izlediniz mi bunu? @ozgur2113 @xemrexxx @xBUGRAx @Çiğdem
@ozgur2113 e yasak bu diziOooo sonunda benden başka kıymetini bilen birisini gördüm![]()
![]()
İzlemeden çamur atanlar @Forumdash @serhatt @kerem @xemrexxx çatlayıp patlasınlar![]()
![]()
İzlemediysen şu sahnesinide kaçırma zaten bastan başla diziye bence![]()
![]()
![]()
Haaaa senin herif bu ondan sevdinPilotu izle![]()
![]()
![]()
Ben de anlamadım işte.Bugün biraz baktım başroldeki kız çok güzel bir de Çiğdem bir psikopat beğenmiş o iyiama pek anlamadım diziyi
![]()
Ben de pek sevmezdim biz parlattık onu da Adı Mutluluk ileAslı Bekiroğlu adlı şahısa tahammül edemiyorum.![]()
Onlar Selena’dan sonra tekrar bir aradaHaaaa senin herif bu ondan sevdin
Ben de anlamadım işte.Selena'daki kadınla Hayat Bilgisi'ndeki pilot var en azından onlar için izlenmesini isterim tabii.
![]()
Evet hemen de göz dikmişsin zatenNedenEcünnü var diye mi
![]()
Haaaa senin herif bu ondan sevdin
Ben de anlamadım işte.Selena'daki kadınla Hayat Bilgisi'ndeki pilot var en azından onlar için izlenmesini isterim tabii.
![]()
Bugün biraz baktım başroldeki kız çok güzel bir de Çiğdem bir psikopat beğenmiş o iyiama pek anlamadım diziyi
![]()
Ben onu Adı Efsane’den biliyorum isimlerimiz de neredeyse aynıEvet hemen de göz dikmişsin zaten![]()
Evini başına yıktırtma bana ilk uçakla getirtme beni orayaBen onu Adı Efsane’den biliyorum isimlerimiz de neredeyse aynı![]()