ATV Kimse Bilmez - Dizi Yorumları

Annem izledi biraz ama sonra Survivor’u açtı pek bakamadım :A

Yerli dizilere bakamıyorum pek süreler uzadı diye :A Gerçi şu sıralar boş vaktim çok izleyebilirim belki :A
Benim Tatlı Yalanım ve bunu izliyorum ikisinide öneririm ama bunu bence kaçırma Pilotuda sevmişken :A Çok güzel bir kurgusu var yaz ayı için bulunmaz nimet bence :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
İzleyen varsa çok özür dilerim ama bu kadar saçma ve basit bir iş izlemedim. Bütün bölüm Keremcem'in peşinde geçiyor. 😱 Siz izlediniz mi bunu? @ozgur2113 @xemrexxx @xBUGRAx @Çiğdem
Pilotu izle :A :A :A
maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: mrt-06 and Çiğdem
Benim Tatlı Yalanım ve bunu izliyorum ikisinide öneririm ama bunu bence kaçırma Pilotuda sevmişken :A Çok güzel bir kurgusu var yaz ayı için bulunmaz nimet bence :A :A :A
Benim Tatlı Yalanım’ı izledim orda Furkan baya iyi küçük kız da çok tatlı ama favorim diğer Furkan yani Her Yerde Sen :A @xBUGRAx

Haaaa senin herif bu ondan sevdin :D

Ben de anlamadım işte. :F Selena'daki kadınla Hayat Bilgisi'ndeki pilot var en azından onlar için izlenmesini isterim tabii. :A
Onlar Selena’dan sonra tekrar bir arada :A Ah ah Hayat Bilgisi dedin de keşke tekrarı olsa yazların anlamı olurdu :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Haaaa senin herif bu ondan sevdin :D

Ben de anlamadım işte. :F Selena'daki kadınla Hayat Bilgisi'ndeki pilot var en azından onlar için izlenmesini isterim tabii. :A
Bugün biraz baktım başroldeki kız çok güzel bir de Çiğdem bir psikopat beğenmiş o iyi :A ama pek anlamadım diziyi :F

Bully bu adamın bir sahnesini atmıs bana birisini güzel güzel öldürme sahnesini bende hemen saldırıdm diziye :A :A :A

Hayat Bilgisi hangi rol 😱😱😱

• Güldürdün
Reactions: Özgür