Dövüyor ama Kerem'i değilVazgeçmeyen kazanır 10 kere izledim sahneyi Pilot süper @Forumdash
Bu dizi nasıl Show da başlamadı tam sizlik @mrt-06
Dövüyor ama Kerem'i değilVazgeçmeyen kazanır 10 kere izledim sahneyi Pilot süper @Forumdash
Bu dizi nasıl Show da başlamadı tam sizlik @mrt-06
O Senaristin uydurması yoksa döver Birde Keremin çocukluğu bembeyaz kar tanesi gibi çocuk ama kendisi esmer İnsanın ten rengi nasıl değişir kiDövüyor ama Kerem'i değil
Sonradan esmerleşebilir de esmerken beyazlaşmak zorO Senaristin uydurması yoksa döver Birde Keremin çocukluğu bembeyaz kar tanesi gibi çocuk ama kendisi esmer İnsanın ten rengi nasıl değişir ki
Ahaha işte ama hata Sadece surat hatları benziyor diye Aslında makyajla beyazlatılabilirdiKızılderiliye dönüşmüştü o
Figuran dövüyor bacım Kerem yardimci roldeki yani kendisini dövüyor Aynı şey mi Çağatay da yardımcı oyuncuyu dövmüştü @MasacRE
Adam çok şeker ama eczacı yerinde olmak istiyor insanAhaha işte ama hata Sadece surat hatları benziyor diye Aslında makyajla beyazlatılabilirdi
Figuran dövüyor bacım Kerem yardimci roldeki yani kendisini dövüyor Aynı şey mi Çağatay da yardımcı oyuncuyu dövmüştü @MasacRE
Ahahaha ilkkez birisine şeker dedin @xemrexxxAdam çok şeker ama eczacı yerinde olmak istiyor insan
Kayıtlara geçsin diye yaniÖyle bakıyor @xemrexxx de tama damını çağrıyrsun
Pilotda kayıtlara geçiyor bu sayedeKayıtlara geçsin diye yani
Bizden selam söylesin ama sen dizisini izlemiyorsunkı Çiğdemin selamı var desin @Forumdash @xemrexxx @serhattKız bu gitti mi askere eğer gittiyse kuzenimle aynı yerde yapacakmış. @Çiğdem İnşallah arkadaş olurlar sana da yarar bana da. @xemrexxx @Forumdash
3 bölüm dizide olmucak asker çıkısıda hemen apar topar gelemez şuna 4 bölüm diyelim vlla dizi yayından kalkar Pilot gelene kadar 😱 😱 😱 @ForumdashKız bu gitti mi askere eğer gittiyse kuzenimle aynı yerde yapacakmış. @Çiğdem İnşallah arkadaş olurlar sana da yarar bana da. @xemrexxx @Forumdash
Kız bu gitti mi askere eğer gittiyse kuzenimle aynı yerde yapacakmış. @Çiğdem İnşallah arkadaş olurlar sana da yarar bana da. @xemrexxx @Forumdash
Ooooo ikiz kuduruklarBizden selam söylesin ama sen dizisini izlemiyorsunkı Çiğdemin selamı var desin @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Ooooo ikiz kuduruklar
Bizden selam söylesin ama sen dizisini izlemiyorsunkı Çiğdemin selamı var desin @Forumdash @xemrexxx @serhatt
buna kadar mı düştün çok yazık @xemrexxx @ÇiğdemKız bu gitti mi askere eğer gittiyse kuzenimle aynı yerde yapacakmış. @Çiğdem İnşallah arkadaş olurlar sana da yarar bana da. @xemrexxx @Forumdash
Bu diziyi izlemeden yaklaşamaz o adama Rüzgarın kalbi malbi yok o artık rüzgarların efendis Pilot İzllemeyeenin selamını almaz @Forumdash @xemrexxxRüzgarın Kalbi'nde severek izliyormuş der.