ATV Kimse Bilmez - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem
Bir ara izliyordun :A Çukur, UTC, Avlu izlediğini biliyorum. Bak 3 etti bile :A
Haftada 2-3 tane türk dizisi mi izliyorum. :A

@Çiğdem 'e sormak lazım da türk dizilerinde ne zaman izleyeceğim sabit. Ben şuan Dark'ı bitirmeden yeni bir diziye başlamam mesela. :A
Haftada 2-3 tane Türk dizisi izliyorsunuz mesela, kafanız yanıyor mu sizin? :A
Ecünnü dizisi izlemedim sürece kafam yanmaz :A :A :A

@kerem İnanılmaz pis diziler izliyordu dizi listesi ecünnü kaynıyordu onun kafası zaten yana yana duman oldu oyüzden :A :A :A

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: MasacRE and kerem
Bir ara izliyordun :A Çukur, UTC, Avlu izlediğini biliyorum. Bak 3 etti bile :A
O zaman boş vaktim şimdikine göre daha çoktu ve yabancı dizilere ara vermiştim. İlk kez geçen sezon böyle olduda zaten düzenli yayınlandıkları için lafa karıştırıcı değillerdi. :A @Çiğdem

@kerem İnanılmaz pis diziler izliyordu dizi listesi ecünnü kaynıyordu onun kafası zaten yana yana duman oldu oyüzden :A :A :A
İzlediğim diziler hep tutuyordu, Çukur zirvedeydi. UTC ve Avlu da öyle. Hepsi bi' hayli popülerleşti. Seninkilerden bi cacık çıkmadı. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
O zaman boş vaktim şimdikine göre daha çoktu ve yabancı dizilere ara vermiştim. İlk kez geçen sezon böyle olduda zaten düzenli yayınlandıkları için lafa karıştırıcı değillerdi. :A @Çiğdem
Şu an zaten yerli dizi yok, benim de Dark ile birlikte 3 yabancı dizi olacak işte. Diğer ikisi haftada 1 bölüm yayınlanıyor zaten, tek Dark 8 bölüm paket halinde bekliyor :A

Benim bahsettiğim iki dizi de ecünnü dizisi :A Biri bu
lead_720_405.jpg

Diğeri bu :A @kerem
2010892.jpg

• İlginç
  • Harika
Reactions: Çiğdem and kerem
Big Little Lies'ı hala bitirememiş olman baya ilginç. 5-6 bölümlüktü diye biliyorum. :A
2. sezonu başladı senin haberin yok mu :A 3 bölüm yayınlandı şu ana kadar da ben hemen başlamamıştım. Dün ilk bölümü izledim. Şimdi diğer kalan 2 bölümü izleyeceğim :D

Öbür dizi de The Handmaid's Tale. @Harunnn60 da izliyordu onu ama torrent cahili olduğundan devam edemedi, Blu Tv her yere telif atıyor çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Güldürdün
Reactions: kerem and MasacRE
2. sezonu başladı senin haberin yok mu :A 3 bölüm yayınlandı şu ana kadar da ben hemen başlamamıştım. Dün ilk bölümü izledim. Şimdi diğer kalan 2 bölümü izleyeceğim :D

Öbür dizi de The Handmaid's Tale. @Harunnn60 da izliyordu onu ama torrent cahili olduğundan devam edemedi, Blu Tv her yere telif atıyor çünkü :A
İkinci sezonunun başladığını biliyordum da sezon çoktan bitmiştir gibi gelmişti bana. @xemrexxx sağolsun öyle bir spoiler yedirtti ki diziyi izleme hevesim kaçtı. :A

Torrent çok sıkıntılı bir uygulama arkadaşlarımdan biliyorum bulaşmamak en iyisi. Şu blu da hangi diziyi aldıysa diğer sitelerden silip süpürtüyor şerefsiz. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
İkinci sezonunun başladığını biliyordum da sezon çoktan bitmiştir gibi gelmişti bana. @xemrexxx sağolsun öyle bir spoiler yedirtti ki diziyi izleme hevesim kaçtı. :A

Torrent çok sıkıntılı bir uygulama arkadaşlarımdan biliyorum bulaşmamak en iyisi. Şu blu da hangi diziyi aldıysa diğer sitelerden silip süpürtüyor şerefsiz. :A
Bölümleri izlemeden konuya girmemekle iyi yapmışım o zaman :A

Torrentin nesi sıkıntılı ya. Yıllardır kullanırım, harika bir uygulamadır :A

• Güldürdün
Reactions: kerem