Zey TV Kim Daha Güzel Seslendiriyor? 5. Bölüm - Yıkılmışım Ben

Hangi 3 isim güzel seslendiriyor?

• Kullanılan toplam oy
    27
Reactions: Dosi
Ben hala ve inatla diss almıyorum ki ama hiç diss almamamı hesaplayıp iyi goygoyunu yapıyorduk, olabilir.
Sanki ben sana fırlatmıştım arada
olur olur, sen @Turkuazz ve @Silinmiş Üye ise en az diss alma yarışı yaparken, ben @MasacRE @Sherlock falan en çok diss alma yarışı yaparız

@Silinmiş Üye yeni olduğu için dissi az olabilir ama sanki senden daha fazla disse sahip gibi
@Turkuazz 'a ise insanlar kıyamıyordur diss atmaya

@Forumdash senide listeye ekleyebilirim

Aynı fikirde değilim
İnsan doğası gereği aynı fikirde olmamıza gerek yok ki zaten...

Makul bir durum, benim açımdan hiç diss almamaya devam etmek gayet güzel.
ki haftada 30 40 50 mesaj yazıyorum zaten, ne kadar diss alabilirim sanki...

Makul bir durum, benim açımdan hiç diss almamaya devam etmek gayet güzel.
ki haftada 30 40 50 mesaj yazıyorum zaten, ne kadar diss alabilirim sanki...
Forumin yeni hali ile 10 ay oldu. İlla kapmışsındır ama ifşa etme diss sayını. Sürpriz olsun başkalarına

Reactions: MEnes
Forumin yeni hali ile 10 ay oldu. İlla kapmışsındır ama ifşa etme diss sayını. Sürpriz olsun başkalarına
Etmem etmem merak etme.
Bu arada felsefik bir mesaj yazdım yukarda ama yanlış yere alıntı yapmışım, düzelttim bakabilirsin yukarda.

Ahahah kariyerimi boşa dissletemem
Şuana kadar olanlari ele alırız. Gün içinde anons edeceğim. Orada detaylı anlatırim ve korkma be, eskisi gibi kimse görmüyor diss sayımızı ama tabi bu yarışma ile ifşalayacağız

Reactions: Forumdash
Şuana kadar olanlari ele alırız. Gün içinde anons edeceğim. Orada detaylı anlatırim ve korkma be, eskisi gibi kimse görmüyor diss sayımızı ama tabi bu yarışma ile ifşalayacağız
Görülmüyorsa nsıl ifşalıcaksın? Kazanmak için en çok dissi ben aldım dersen biz nerden bilcez

Görülmüyorsa nsıl ifşalıcaksın? Kazanmak için en çok dissi ben aldım dersen biz nerden bilcez
Ben herşeyi düşündüm sen merak etme
belgesiz olmayacak tabi bu iş. Beni uğrastiracaksıniz o kesin ama bi deniyeceğim?

Reactions: Forumdash
Hahahahaha severim felsefeyi...

Beni bilirsin nerde ne yapacağım belli olmaz. Tamam öyle yaparım derim sonra yapmam...
O yüzden bir yorum yapmıyorum.
Bilmezmiyim? Seni böyle benimseyip kabullendik. Yapacak birşey yok

Reactions: MEnes