Konuyada beğeni atarsan sevinirimİbo Funda ve Sila sectim
Evet, çok severim bu durumu...Bu kadar açık sözlü olmak zorundamısın
Ben hala ve inatla diss almıyorum ki ama hiç diss almamamı hesaplayıp iyi goygoyunu yapıyorduk, olabilir.
Aynı fikirde değilimEvet, çok severim bu durumu...
Sanki ben sana fırlatmıştım aradaBen hala ve inatla diss almıyorum ki ama hiç diss almamamı hesaplayıp iyi goygoyunu yapıyorduk, olabilir.
Neyde?Sanki ben sana fırlatmıştım aradaolur olur, sen @Turkuazz ve @Silinmiş Üye ise en az diss alma yarışı yaparken, ben @MasacRE @Sherlock falan en çok diss alma yarışı yaparız
@Silinmiş Üye yeni olduğu için dissi az olabilir ama sanki senden daha fazla disse sahip gibi@Turkuazz 'a ise insanlar kıyamıyordur diss atmaya
@Forumdash senide listeye ekleyebilirim
İnsan doğası gereği aynı fikirde olmamıza gerek yok ki zaten...Aynı fikirde değilim
Makul bir durum, benim açımdan hiç diss almamaya devam etmek gayet güzel.Sanki ben sana fırlatmıştım aradaolur olur, sen @Turkuazz ve @Silinmiş Üye ise en az diss alma yarışı yaparken, ben @MasacRE @Sherlock falan en çok diss alma yarışı yaparız
@Silinmiş Üye yeni olduğu için dissi az olabilir ama sanki senden daha fazla disse sahip gibi@Turkuazz 'a ise insanlar kıyamıyordur diss atmaya
@Forumdash senide listeye ekleyebilirim
Diss Savaşları yarışmam vardi ya? işte ona özel 1 bölüm yapacağım. Seninde diss sayını yarıştıralımNeyde?
Forumin yeni hali ile 10 ay oldu. İlla kapmışsındır ama ifşa etme diss sayını. Sürpriz olsun başkalarınaMakul bir durum, benim açımdan hiç diss almamaya devam etmek gayet güzel.ki haftada 30 40 50 mesaj yazıyorum zaten, ne kadar diss alabilirim sanki...
Ahahah kariyerimi boşa dissletememDiss Savaşları yarışmam vardi ya? işte ona özel 1 bölüm yapacağım. Seninde diss sayını yarıştıralım
Etmem etmem merak etme.Forumin yeni hali ile 10 ay oldu. İlla kapmışsındır ama ifşa etme diss sayını. Sürpriz olsun başkalarına
Şuana kadar olanlari ele alırız. Gün içinde anons edeceğim. Orada detaylı anlatırim ve korkma be, eskisi gibi kimse görmüyor diss sayımızı ama tabi bu yarışma ile ifşalayacağızAhahah kariyerimi boşa dissletemem
Görülmüyorsa nsıl ifşalıcaksın? Kazanmak için en çok dissi ben aldım dersen biz nerden bilcezŞuana kadar olanlari ele alırız. Gün içinde anons edeceğim. Orada detaylı anlatırim ve korkma be, eskisi gibi kimse görmüyor diss sayımızı ama tabi bu yarışma ile ifşalayacağız
Felsefeliğini yesinler ???İnsan doğası gereği aynı fikirde olmamıza gerek yok ki zaten...
Ben herşeyi düşündüm sen merak etmeGörülmüyorsa nsıl ifşalıcaksın? Kazanmak için en çok dissi ben aldım dersen biz nerden bilcez
Hahahahaha severim felsefeyi...Felsefeliğini yesinler ???
Bazen suyuma gitmek için benle aynı fikre sahip ol
Kendi diss sayımı kendim görebiliyormuyumBen herşeyi düşündüm sen merak etmebelgesiz olmayacak tabi bu iş. Beni uğrastiracaksıniz o kesin ama bi deniyeceğim?
e herhalde yani..Ben zamanı gelince sana yol gösteririm. Kafanı yorma şimdilikKendi diss sayımı kendim görebiliyormuyum
Bilmezmiyim? Seni böyle benimseyip kabullendik. Yapacak birşey yokHahahahaha severim felsefeyi...
Beni bilirsin nerde ne yapacağım belli olmaz. Tamam öyle yaparım derim sonra yapmam...O yüzden bir yorum yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?