Zey TV Kim Daha Güzel Seslendiriyor? 5. Bölüm - Yıkılmışım Ben

Hangi 3 isim güzel seslendiriyor?

• Kullanılan toplam oy
    27
Hayatımda yapacağım en son şey bu şarkıyı dinlemek olur. :A
Ozaman şurayı işaretle :bhr: :
20191214_141130.png

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
En beğenmediğim Gülçin oldu... Bu şarkıyı İbrahim Tatlısesden dinleyince..İstemeyerek erkek tınısı arıyor kulak...Sıla en beğendiğim yerli şarkıcılardan olsada... Oyumu İbrahim Tatlıses ve Rubata dan yana kullandım...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sezon finali olarak değiştirdim başlığı. Başka etkinliklere yoğunlaşacağım için üyeleri çok yormak istemiyorum:bhr:

5 bölüm boyunca oylayan ve yorum yapan herkese teşekkürler :bhr:

Herkes gider Mersine @S.G.A.T. gider tersine :A
Diss Savaşlar'ı için etiketledim @S.G.A.T. 'ı ama tek kelime etmedi.
Biz diğerleri kendi aramızda savaşırız.
Sen ben Menes, Sherlock, Forumdash, Turkuazz, Deniz ve Silinmiş Üye şimdilik ve geri kalanıyla özelden halederim. Yarışmamızda şuana kadar az ve öz isimlerle devam ettik zaten.

Konu açmama gerek var mı yok mu acaba? Buradan az çok duyuru yapmış oldum gibi bilemedim :A

Sen ben Menes, Sherlock, Forumdash, Turkuazz, Deniz ve Silinmiş Üye şimdilik ve geri kalanıyla özelden halederim. Yarışmamızda şuana kadar az ve öz isimlerle devam ettik zaten.

Konu açmama gerek var mı yok mu acaba? Buradan az çok duyuru yapmış oldum gibi bilemedim :A
Yorumları okuyorum ben. Konu açacağım dedin, onu bekliyorum. :A

• Beğendim
Yorumları okuyorum ben. Konu açacağım dedin, onu bekliyorum. :A
Okumak yetmiyor bana :D
Açıp açmama konusunda tereddütlüyüm. Fazladan konuyla milleti yormayayım diyorum. bir yandanda olsa iyi aslında. Daha belirgin olur. Bilemedim. Kararsızım.
Bu etkinkiğimede sezon finali yapıyorum. Zirvede ara vermiş olayım. Baya oylamadan, yoruma falan en fazla olan bölümüm oldu :D

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Okumak yetmiyor bana :D
Açıp açmama konusunda tereddütlüyüm. Fazladan konuyla milleti yormayayım diyorum. bir yandanda olsa iyi aslında. Daha belirgin olur. Bilemedim. Kararsızım.
Bu etkinkiğimede sezon finali yapıyorum. Zirvede ara vermiş olayım. Baya oylamadan, yoruma falan en fazla olan bölümüm oldu :D
Bence aç. Tanıtım konusu sonuçta. Direkt başlama. :D Beni yaz bu arada. Olmak isterim illa ki :A

• Beğendim

Sen bilirsin ya, istersen aç ya da böyle duyurdun zaten dediğin gibi :D

• Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking