Zey TV Kim Daha Güzel Seslendiriyor? 5. Bölüm - Yıkılmışım Ben

Hangi 3 isim güzel seslendiriyor?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Harika
Reactions: Dosi
Ben hala ve inatla diss almıyorum ki ama hiç diss almamamı hesaplayıp iyi goygoyunu yapıyorduk, olabilir. :A
Sanki ben sana fırlatmıştım arada :A olur olur, sen @Turkuazz ve @Silinmiş Üye ise en az diss alma yarışı yaparken, ben @MasacRE @Sherlock falan en çok diss alma yarışı yaparız :A
@Silinmiş Üye yeni olduğu için dissi az olabilir ama sanki senden daha fazla disse sahip gibi :A @Turkuazz 'a ise insanlar kıyamıyordur diss atmaya :F
@Forumdash senide listeye ekleyebilirim :Z

• Güldürdün
Aynı fikirde değilim :T:
İnsan doğası gereği aynı fikirde olmamıza gerek yok ki zaten... :A
Sanki ben sana fırlatmıştım arada :A olur olur, sen @Turkuazz ve @Silinmiş Üye ise en az diss alma yarışı yaparken, ben @MasacRE @Sherlock falan en çok diss alma yarışı yaparız :A
@Silinmiş Üye yeni olduğu için dissi az olabilir ama sanki senden daha fazla disse sahip gibi :A @Turkuazz 'a ise insanlar kıyamıyordur diss atmaya :F
@Forumdash senide listeye ekleyebilirim :Z
Makul bir durum, benim açımdan hiç diss almamaya devam etmek gayet güzel. :A ki haftada 30 40 50 mesaj yazıyorum zaten, ne kadar diss alabilirim sanki... :A

• Güldürdün
Makul bir durum, benim açımdan hiç diss almamaya devam etmek gayet güzel. :A ki haftada 30 40 50 mesaj yazıyorum zaten, ne kadar diss alabilirim sanki... :A
Forumin yeni hali ile 10 ay oldu. İlla kapmışsındır ama ifşa etme diss sayını. Sürpriz olsun başkalarına :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Şuana kadar olanlari ele alırız. Gün içinde anons edeceğim. Orada detaylı anlatırim ve korkma be, eskisi gibi kimse görmüyor diss sayımızı ama tabi bu yarışma ile ifşalayacağız :F
Görülmüyorsa nsıl ifşalıcaksın? Kazanmak için en çok dissi ben aldım dersen biz nerden bilcez:A

• Güldürdün
Hahahahaha severim felsefeyi... :A

Beni bilirsin nerde ne yapacağım belli olmaz. Tamam öyle yaparım derim sonra yapmam... :A O yüzden bir yorum yapmıyorum. :A
Bilmezmiyim? Seni böyle benimseyip kabullendik. Yapacak birşey yok :T:

• Güldürdün
Reactions: MEnes