5 şarkı dinlenir ya, bir açtık mı gerisi gelirSen değiştirirsinde @MEnes 'inkini hiç sanmıyorum
1 bölüm hariç oylamasına rastlamadım
5 şarkı dinlenir ya, bir açtık mı gerisi gelirSen değiştirirsinde @MEnes 'inkini hiç sanmıyorum
1 bölüm hariç oylamasına rastlamadım
Neyse dediğim gibi önemli olan katılım Ben bu progranda en az 15 kişi oylayınca başarılı buluyorum (1 oy kaldı ) ve hit olarakta 400 alsa yine basarıli buluyorum. Şuana kadarki bölümler iyi hit aldı. 1000 alan bile oldu5 şarkı dinlenir ya, bir açtık mı gerisi gelir
İyi güzel, ilgi var demek ki programa Sen bilirsin ne zaman sonlandıracağını, sende o işNeyse dediğim gibi önemli olan katılım Ben bu progranda en az 15 kişi oylayınca başarılı buluyorum (1 oy kaldı ) ve hit olarakta 400 alsa yine basarıli buluyorum. Şuana kadarki bölümler iyi hit aldı. 1000 alan bile oldu
Yani kısacası beklentimi karşıladığı için devamı geliyor ama dizi etkinliği baslayınca ara veririm buna
@Silinmiş Üye bu hafta başlatamadım
Öbür şarkılarını da dinliyorumBen de senin sayende . Biz böyle diye diye uzatırız bu konuşmayı
Ben noktalar koymam. Sadece virgül koyarım Yani ara olacak sadece. Diss Savaşları'da sonlanmadı. Yakında çalacağım kapınızı ve itiraz kabul etmeyeceğimİyi güzel, ilgi var demek ki programa Sen bilirsin ne zaman sonlandıracağını, sende o iş
Bir ara ben de bi bakayım. Merak ettim diğer şarkılarındaki sesiniÖbür şarkılarını da dinliyorum
Pazartesi akşamı başlatacaktım ama bazı problemler çıktı ve bugüne kadar giremedim. İnşallah pazartesi muhakkak başlatacağım artık. Bugünlerde foruma geçen hafta gibi sık giremediğim için haftaya kalmalı. Ben etkinliklerimle fazla uğraşan ve etkinliğim olunca çok aktif olmaya çalışıyorum daimaNeden? Erteleme bak sakın.
Cumaları bir bakarım@Sherlock hazır sen onlineyken uğra şuraya?????
@batuhankaralar @ozmoturk @pompy @ozgur2113 @xBUGRAx davetiyemi bekliyorsunuz?
@xemrexxx konunun kendisine alalım beğeniyi etiket listeskne değil
Buna virgül koyabilirsin ama Dis Savaşlarına nokta konuldu artıkBen noktalar koymam. Sadece virgül koyarım Yani ara olacak sadece. Diss Savaşları'da sonlanmadı. Yakında çalacağım kapınızı ve itiraz kabul etmeyeceğim
Şimdiden en son ki şıkkı işaretle pompy (sonra dinleyeceğim şıkkını)Cumaları bir bakarım
Böyle istekli olman sevindiriyor beniTamam öyleyse merakla bekliyorum. ?
Hayır!!!!!!?Buna virgül koyabilirsin ama Dis Savaşlarına nokta konuldu artık
Ama bir şey unuttunHallettim Dosi hanım. @Dosi
Ozaman bana da doyurmak düşer bu, dizi ve Diss Savaşları. Sonrasına bakarız artıkÇok istekliyim bu ara etkinliğe açız forumcak.
Ama ayıp oluyorOnu da çözdük.
Ama ayıp oluyor
her defasında kafana vurmak zorunda mıyım?
Yok aksine iyi oluyor. Konu upplanıyor seni etiketleyerek 2 katılımcı kazandımUnutkan adamız Dosi hanım, hatırlatın işte elinize mi yapışıyor.
Mutlaka bak çok başarılı söylüyor ?Bir ara ben de bi bakayım. Merak ettim diğer şarkılarındaki sesini