Tamam yarın bakarım en kötü hadi görüşürüz.Yok özel bir sebep ama sana çok acil birşey demem gerekiyor. Ben sana yazarım yarın okursanda olur
İyi geceler![]()
Tamam yarın bakarım en kötü hadi görüşürüz.Yok özel bir sebep ama sana çok acil birşey demem gerekiyor. Ben sana yazarım yarın okursanda olur
İyi geceler![]()
Dayanamadım yazdımTamam yarın bakarım en kötü hadi görüşürüz.![]()
Yok ozaman çok bildirim oluyor. Profildeki bildirimler kafa karıştırıcıYok ya gel sende katıl o işin esprisi Zey. ?
'yapmıştır' yani diğerlerini dinleme nezaketi yok?Tabikisi herkes kendi kendisinin şeyini en iyisini yapmiştir.
Teşekkürler. Senin uzun yorumlarını özlemişim konumdaHepsini dinledim açıkçası hiç kötü performans yok, hepsi çok iyi. Hepsi kendi tarzına uygun söylemiş ve biri hariç hepsi duyguyu hedeflemiş, onda da Gülçin'i eksik buldum. Şarkıyı güzel okumuş ama inişi çıkışı olan bir parçayı hep aynı tonda ilerletmesini sevmedim. Halbuki onun muazzam bir sesi var çok iyi yapardı ama neden göstermemiş kendisini anlamadım.
Neyse 3 tane seçiyoruz; Sıla Funda Arar ve Rubato diyorum. Rubato dememin sebebi muhtemelen İbrahim Tatlıses herkes tarafından seçilecek, çok oy alamayacak gibi duruyor. Performansı da iyi olduğu için desteklemek istedim.
konuyada beğeni yolladığımı sanıyordum mesajın 2.sayfasındaymışım
Daha dikkatli olmaya çalışın lütfenkonuyada beğeni yolladığımı sanıyordum mesajın 2.sayfasındaymışım![]()
Anlaşıldı ?Daha dikkatli olmaya çalışın lütfenYoksa böyle söylenip dururum istediğimi alana kadar
![]()
Konudaki tek harikamı sen verdinİbrahim Tatlıses
Funda Arar
Gülçin
Sıla, iyi performans sergilememiş. Konuyu gördüğümde banko ona oy gider benden diye düşünmüştüm.
Överek konusunu açmışım.Konudaki tek harikamı sen verdin
Oylaman ilginç geldi. Bu arada yanlış hatirlamıyorsam Sıla'nın bu performansla olan konusunu zamanında sen açmıştın![]()
Ortalığı karıştırmakla ne alakası var 😱Överek konusunu açmışım.Tamam karıştırma ortalığı.
![]()
Üşengeçler için ayarladığim bonus seçeneğini işaretle, müsait olduğunda dinlediğinde değiştirirsinHiç dinlemedim oylarım müsait olunca.![]()
Figen Öncel kim? 😱Figen Öncel
Sıla
İbrahim Tatlıses
3.kişiyi seçim dedim Sıla ile İbrahim Tatlısesin ardından youtubeden bakınca çok başarılı söylüyor.dinleyip bakmalısınFigen Öncel kim? 😱