- Reaksiyon puanı
- 114,083
- Puanı
- 1,060
şu mesajı editlede benim o 3 smileyi sil3.kişiyi seçim dedim Sıla ile İbrahim Tatlısesin ardından youtubeden bakınca çok başarılı söylüyor.dinleyip bakmalısın
ilk mesaj kısmına ekleyeyimmi şarkıyı@Turkuazz şimdi farkettim ankette diğer seçeneğini isaretlediğini. Onuda paylaşsaydında dinlesek
İlkkez biri başka bir isim yazıyor, biran yanlışlıkla yazdın sandım
yok şimdi bun cevaben paylaşabilirsinilk mesaj kısmına ekleyeyimmi şarkıyı
Ahaha ankete hiç bakmadım süpermiş.Üşengeçler için ayarladığim bonus seçeneğini işaretle, müsait olduğunda dinlediğinde değiştirirsin @MEnes gibiler için ayarladığım seçenek.
senin de onun gibi dinleyeceğine pek ihtimal vermiyorum ama en azından ankete katılım için o seçeneği işaretle
yok şimdi bun cevaben paylaşabilirsin
Aniden gelişti ayarlamam. @MEnes e anca böyle işaretlettirdim ? Bundan sonra hep olacak Her kesime uygun seçenek olmalıAhaha ankete hiç bakmadım süpermiş.
Dinleyip yorumlarımmutlaka beğenirsin
çok başarılı beğenirsin mutlaka sayende başka şarkılarınıda bakıyorum ses çok başarılıDinleyip yorumlarım
mesaj editlenmiştirşu mesajı editlede benim o 3 smileyi sil
Jeton sonra düştü bende
Ben malum şıkkı işaretledim şimdilik. Dinleyip karar veririm sonraSıla ve İbrahim Tatlıses ilk 2 seçim olacağından bu bölümde 3 isim limitini koydum @MasacRE
Evet beğendim Daha önce duymadığım bir isim. Çok bilinmemesi üzücüçok başarılı beğenirsin mutlaka sayende başka şarkılarınıda bakıyorum ses çok başarılı
Benim için anketin oylanmasi yeterli, ne iyi oldu da bu şıkkı ayarlamak geldi aklıma @MEnesBen malum şıkkı işaretledim şimdilik. Dinleyip karar veririm sonra
Bende duymamıştım ama sayende dinliyorumEvet beğendim Daha önce duymadığım bir isim. Çok bilinmemesi üzücü
O şık liderliğe oynuyorBenim için anketin oylanmasi yeterli, ne iyi oldu da bu şıkkı ayarlamak geldi aklıma @MEnes
İşin o kısmını düşünmemiştim 😱 😱O şık liderliğe oynuyor
Ben de senin sayende . Biz böyle diye diye uzatırız bu konuşmayıBende duymamıştım ama sayende dinliyorum
Değişir değişir hiç merak etmeİşin o kısmını düşünmemiştim 😱 😱
ama illa sonra dinleyip değişenler olacaktır. Yani umarım
Sen değiştirirsinde @MEnes 'inkini hiç sanmıyorumDeğişir değişir hiç merak etme