Yok aksine iyi oluyor. Konu upplanıyor seni etiketleyerek 2 katılımcı kazandım
Sana da teşekkürler @pompy
İnanılmaz bir insanım resmen.
Yok aksine iyi oluyor. Konu upplanıyor seni etiketleyerek 2 katılımcı kazandım
Sana da teşekkürler @pompy
Haha, resmen kendi üsengeçliğini 'kahramanlığa' çevirdin 😱 😱İnanılmaz bir insanım resmen.
Hiç gerek yok boşver bitsin artık o mevzuHayır!!!!!!?
Özel bir bölümü bana çok görmeyin Yılda 1 ?
Tamam olurHiç gerek yok boşver bitsin artık o mevzu
Doğru tespite ne denir ki...Sen değiştirirsinde @MEnes 'inkini hiç sanmıyorum
1 bölüm hariç oylamasına rastlamadım
Bu kadar açık sözlü olmak zorundamısınDoğru tespite ne denir ki...
Neyseki trip uzun sürmedi Haftaya kadar ayarlarımla oynanmasa anonsumu yaparımNe güzel tripli bir şekilde tamam olur deyip geçmiştin, şimdi ne gerek var bu mesaja
Ya doğru düzgün foruma girip mesaj yazdığımız bile yok, dis yarışması olmaz artık bu durumdaNeyseki trip uzun sürmedi Haftaya kadar ayarlarımla oynanmasa anonsumu yaparım
iyide taaaaa şubattan bu yana, yeni sistemden edindiğimiz dissler. Ben tüm yaz yoktum rakiplerinde senin gibi yaniYa doğru düzgün foruma girip mesaj yazdığımız bile yok, dis yarışması olmaz artık bu durumda
Kim vardı bu yarışmada ya, eskici falan da gitti hep yarışacak adam kaldı mıiyide taaaaa şubattan bu yana, yeni sistemden edindiğimiz dissler. Ben tüm yaz yoktum rakiplerinde senin gibi yani
İyi rakipler de zorlu değilmiş, onlar da az takılıyor zaten hepimizin düşük olur disleri herhalde
Seni ikna etmiş olduğuma sevindim Ben klip konularım sayesinde arada @S.G.A.T. 'tan kapıyorum diss ama onu da yarışa aldıkmı vermez artık Ben gece bari anons yapayım 2 hafta diss alma yarışına girelimİyi rakipler de zorlu değilmiş, onlar da az takılıyor zaten hepimizin düşük olur disleri herhalde
Hangi yarışma
Diss SavaşlarıYarışmanın ne olduğu hakkında fikrim yok üşendim bakmaya, ancak bu ekiple yapılacak bir yarışma veya etkinlik çok sürmez gibi.
@Silinmiş Üye etiketin olmamışDiss Savaşları
1 bölümlük olacak. Sherlock evet bu üşengeç tayfadan dolayı yılda 1 kerelik düşünüyorum İstediğimi alabilirsem hafi yıkda 2 kere olsun
@Silinmiş Üye etkinlikere açmış. Onuda katarız yarışmaya
Yarışmacı Jüri yok biz deNe olacağım, juri mi jkhds