şu mesajı editlede benim o 3 smileyi sil3.kişiyi seçim dedim Sıla ile İbrahim Tatlısesin ardından youtubeden bakınca çok başarılı söylüyor.dinleyip bakmalısın![]()
ilk mesaj kısmına ekleyeyimmi şarkıyı@Turkuazz şimdi farkettim ankette diğer seçeneğini isaretlediğini. Onuda paylaşsaydında dinlesek
İlkkez biri başka bir isim yazıyor, biran yanlışlıkla yazdın sandım![]()
![]()
yok şimdi bun cevaben paylaşabilirsinilk mesaj kısmına ekleyeyimmi şarkıyı![]()
Ahaha ankete hiç bakmadım süpermiş.Üşengeçler için ayarladığim bonus seçeneğini işaretle, müsait olduğunda dinlediğinde değiştirirsin@MEnes gibiler için ayarladığım seçenek.
senin de onun gibi dinleyeceğine pek ihtimal vermiyorum ama en azından ankete katılım için o seçeneği işaretle![]()
Aniden gelişti ayarlamam. @MEnes e anca böyle işaretlettirdim ? Bundan sonra hep olacakAhaha ankete hiç bakmadım süpermiş.![]()
Dinleyip yorumlarımmutlaka beğenirsin![]()
![]()
çok başarılı beğenirsin mutlaka sayende başka şarkılarınıda bakıyorum ses çok başarılıDinleyip yorumlarım![]()
mesaj editlenmiştirşu mesajı editlede benim o 3 smileyi sil
Jeton sonra düştü bende![]()
Ben malum şıkkı işaretledim şimdilik. Dinleyip karar veririm sonraSıla ve İbrahim Tatlıses ilk 2 seçim olacağından bu bölümde 3 isim limitini koydum @MasacRE![]()
Evet beğendimçok başarılı beğenirsin mutlaka sayende başka şarkılarınıda bakıyorum ses çok başarılı![]()
![]()
Benim için anketin oylanmasi yeterli, ne iyi oldu da bu şıkkı ayarlamak geldi aklımaBen malum şıkkı işaretledim şimdilik. Dinleyip karar veririm sonra![]()
Bende duymamıştım ama sayende dinliyorumEvet beğendimDaha önce duymadığım bir isim. Çok bilinmemesi üzücü
O şık liderliğe oynuyor
İşin o kısmını düşünmemiştim 😱 😱O şık liderliğe oynuyor![]()
Ben de senin sayendeBende duymamıştım ama sayende dinliyorum![]()
![]()
Değişir değişir hiç merak etmeİşin o kısmını düşünmemiştim 😱 😱
ama illa sonra dinleyip değişenler olacaktır. Yani umarım![]()
Sen değiştirirsinde @MEnes 'inkini hiç sanmıyorumDeğişir değişir hiç merak etme![]()