Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 2. Yarı Genel Yorum Konusu

Cidden Giresun yener demiştim yeni hatırladım, ben de bir de buradan kaybettik diyordum maç sonunda en azından bu tesellimiz oldu :A Galatasaray sonuçta 2 hafta üst üste asla kazanamıyor. Haftaya da Hatay’a oynarım, kafam rahat olur. :A
Yanlış ata oynayıp durdum bu hafta :A kısmet artık.

Ligin ilk yarılarında oldukça formda olup ikinci yarıda sanki daha bi nazara geliyor gibisin iki senedir. Kurşun döktürmek şart :A
Yok, hevesim kaçıyor ondan :A çok uzun ve ben sürekli aynı işte çalışınca bile sıkılan biriyim :A burda da sıkılınca salıyorum

Yok, hevesim kaçıyor ondan :A çok uzun ve ben sürekli aynı işte çalışınca bile sıkılan biriyim :A burda da sıkılınca salıyorum
Her konuda öyle değilsin bence mesela forum diyecektim ama forumda da bazen sıkılan birisin gerçi, yani galiba evet biraz öyle birisin :A Ama bu durumda evlilik insanı değilsin Yani 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
.

Hâlâ imparator Fatih Terim diyor. Sözlük konusunda bizi şaşırtmaya devam ediyor :A
Fatih Terim ,puan kaybı Kerim :A
Cidden Giresun yener demiştim yeni hatırladım, ben de bir de buradan kaybettik diyordum maç sonunda en azından bu tesellimiz oldu :A Galatasaray sonuçta 2 hafta üst üste asla kazanamıyor. Haftaya da Hatay’a oynarım, kafam rahat olur. :A
Ooooh ohhh künefe afiyet olsun. :A
Yanlış ata oynayıp durdum bu hafta :A kısmet artık.
Yoldaşımı katır tepmiş :A
Ligin ilk yarılarında oldukça formda olup ikinci yarıda sanki daha bi nazara geliyor gibisin iki senedir. Kurşun döktürmek şart :A
Tek kurşun dökmeyle olacak iş değil,adak kurbanı olsun kes hayrına konu komşuya dağıt. :A

@Dosi yoldaşım yine maçlara gitmeye devam etsin.Bak ne güzel Uğur getiriyor.Rakip takım bunu görünce içine bir ferahlık gelir. :A

Kedi hanım bari öğretmenlikten sıkılmayın öğrencileriniz de sizin gibi olur yoksa :A Bu arada ben fenerin maçı yarın sanıyordum Pazertesiymiş meğer :A @12.Adam
Farklı sınıflara giren biriyim yani hep aynı yüzler değil sjsjjsjs
Evet galiba fazlası ile sıkılgan bir yapım var.
Yaz tatili gelsede tembelliğe merhaba desem yine :A
------

@Dosi pazartesi etkinlik düzenleyecekmiş.Sınıfça bizim maçı seyredeceklermiş. :A (Totem bozuldu)
Okullar Salı açılıyor :A