O öyle gözüküyor ama Galatasaray iki maç kazanmaya başlasın, yeniden imparator Fatih Terim olur.Ümidini kestiği takımının maçını izlemeye gitti bi de alkışlamak gerekir 👏
O öyle gözüküyor ama Galatasaray iki maç kazanmaya başlasın, yeniden imparator Fatih Terim olur.Ümidini kestiği takımının maçını izlemeye gitti bi de alkışlamak gerekir 👏
Hâlâ imparator Fatih Terim diyor. Sözlük konusunda bizi şaşırtmaya devam ediyorO öyle gözüküyor ama Galatasaray iki maç kazanmaya başlasın, yeniden imparator Fatih Terim olur.
Allame- Kısır Döngü @TolstoyevskiO öyle gözüküyor ama Galatasaray iki maç kazanmaya başlasın, yeniden imparator Fatih Terim olur.
Çünkü o benim canım yoldaşım @SherlockCümle tarzınız aynı
@Tolstoyevski bile kendi takımından ümidi kesmiş.
Ümidini kestiği takımının maçını izlemeye gitti bi de alkışlamak gerekir 👏
Yanlış ata oynayıp durdum bu hafta kısmet artık.Cidden Giresun yener demiştim yeni hatırladım, ben de bir de buradan kaybettik diyordum maç sonunda en azından bu tesellimiz oldu Galatasaray sonuçta 2 hafta üst üste asla kazanamıyor. Haftaya da Hatay’a oynarım, kafam rahat olur.
Ligin ilk yarılarında oldukça formda olup ikinci yarıda sanki daha bi nazara geliyor gibisin iki senedir. Kurşun döktürmek şartYanlış ata oynayıp durdum bu hafta kısmet artık.
Yok, hevesim kaçıyor ondan çok uzun ve ben sürekli aynı işte çalışınca bile sıkılan biriyim burda da sıkılınca salıyorumLigin ilk yarılarında oldukça formda olup ikinci yarıda sanki daha bi nazara geliyor gibisin iki senedir. Kurşun döktürmek şart
Her konuda öyle değilsin bence mesela forum diyecektim ama forumda da bazen sıkılan birisin gerçi, yani galiba evet biraz öyle birisin Ama bu durumda evlilik insanı değilsin Yani 😱Yok, hevesim kaçıyor ondan çok uzun ve ben sürekli aynı işte çalışınca bile sıkılan biriyim burda da sıkılınca salıyorum
Fatih Terim ,puan kaybı Kerim.
Hâlâ imparator Fatih Terim diyor. Sözlük konusunda bizi şaşırtmaya devam ediyor
Ooooh ohhh künefe afiyet olsun.Cidden Giresun yener demiştim yeni hatırladım, ben de bir de buradan kaybettik diyordum maç sonunda en azından bu tesellimiz oldu Galatasaray sonuçta 2 hafta üst üste asla kazanamıyor. Haftaya da Hatay’a oynarım, kafam rahat olur.
Yoldaşımı katır tepmişYanlış ata oynayıp durdum bu hafta kısmet artık.
Tek kurşun dökmeyle olacak iş değil,adak kurbanı olsun kes hayrına konu komşuya dağıt.Ligin ilk yarılarında oldukça formda olup ikinci yarıda sanki daha bi nazara geliyor gibisin iki senedir. Kurşun döktürmek şart
SjsjjsjsHer konuda öyle değilsin bence mesela forum diyecektim ama forumda da bazen sıkılan birisin gerçi, yani galiba evet biraz öyle birisin Ama bu durumda evlilik insanı değilsin Yani 😱
Kedi hanım bari öğretmenlikten sıkılmayın öğrencileriniz de sizin gibi olur yoksa Bu arada ben fenerin maçı yarın sanıyordum Pazertesiymiş meğer @12.AdamSjsjjsjs
Yorum yok
Farklı sınıflara giren biriyim yani hep aynı yüzler değil sjsjjsjsKedi hanım bari öğretmenlikten sıkılmayın öğrencileriniz de sizin gibi olur yoksa Bu arada ben fenerin maçı yarın sanıyordum Pazertesiymiş meğer @12.Adam
Okullar Salı açılıyor@Dosi pazartesi etkinlik düzenleyecekmiş.Sınıfça bizim maçı seyredeceklermiş. (Totem bozuldu)
Yok artık 😱 sizin orada günler Salı'dan mı başlıyor??? @TolstoyevskiFarklı sınıflara giren biriyim yani hep aynı yüzler değil sjsjjsjs
Evet galiba fazlası ile sıkılgan bir yapım var.
Yaz tatili gelsede tembelliğe merhaba desem yine
------
Okullar Salı açılıyor
Pazartesi'yi bir kereye mahsus tatil yapacaklarYok artık 😱 sizin orada günler Salı'dan mı başlıyor??? @Tolstoyevski
Ne tatili ?Pazartesi'yi bir kereye mahsus tatil yapacaklar
Şuan okullar yarı yıl tatilinde. Salı 2. Dönem başlıyor işteNe tatili ?
İsveç'te eğitim online mı ?Şuan okullar yarı yıl tatilinde. Salı 2. Dönem başlıyor işte