Bir tek Fenerbahçe maçı kaldı. Onda ne olacağı hiç belli olmaz.@emreemreu ve @Tolstoyevski Haftanın dozerleri konumunda 😅
Fenerbahçe 3 ihtimalli her zaman 🤭Bir tek Fenerbahçe maçı kaldı. Onda ne olacağı hiç belli olmaz.![]()
takimimiza güvenmeye devamFenerbahçe 3 ihtimalli her zaman 🤭
bu sene herkes kötü. Gecen sene 20ye yakin puan alinirken simdi 10 puani zor buluyor herkesBu ne bee.. BJK de yaktı. Sevmedim ben bu Kicktipp'i![]()
Biz zirve derken siz bizi yanlış anladınız , biz listenin son sıralarını kastetmiştik oysaki .@Yakamoz-Asi ve @Cervantes ile 2 puanda kaldikson umut fenerbahce
ya 2 devam, ya 3 yada 4 yada 5 olur
ah ah
zaten su asamada ikiniz birbiriniz ile rekabet ediyorsunuzBiz zirve derken siz bizi yanlış anladınız , biz listenin son sıralarını kastetmiştik oysaki .@Yakamoz-Asi
Bence analiz işini @emreemreu'ya bırakalım, iyi yükseldi. Yükselen isim değerlendirsin.zaten su asamada ikiniz birbiriniz ile rekabet ediyorsunuzkim sonuncu olmayacak
------
@Araf gel haftanin analizini yapdengesiz ilerledi yine
![]()
O zaten yükseklerde takılıyordu. Bu haftanın sürprizi @Tolstoyevski olduBence analiz işini @emreemreu'ya bırakalım, iyi yükseldi. Yükselen isim değerlendirsin.![]()
Yerimde saydım, sinsi sinsi geçti beni, sürpriz yaptı.O zaten yükseklerde takılıyordu. Bu haftanın sürprizi @Tolstoyevski oldu![]()
Ben de geriledimYerimde saydım, sinsi sinsi geçti beni, sürpriz yaptı.![]()
O zaten yükseklerde takılıyordu. Bu haftanın sürprizi @Tolstoyevski oldu![]()
Yerimde saydım, sinsi sinsi geçti beni, sürpriz yaptı.![]()
Seni tebrik ediyorum taksit taksit maçları tahmin ederek haftanın liderliğini @Tolstoyevski ile paylaşıyorsun. Nasıl yetiştiriyorsun mühendis bey?Bir tek Fenerbahçe maçı kaldı. Onda ne olacağı hiç belli olmaz.![]()
Bu kişi yine sen olmayasınAraf bence bu sezonu ilk 3’te bitirerek etiket madalyasıkazanır gibi, bi zahmet![]()
Sen ol boşver başkasınıBu kişi yine sen olmayasın
Bir Fenerbahçeli etiket sahibi olsun![]()
İstemezSen ol boşver başkasını![]()
@ArafAraf bence bu sezonu ilk 3’te bitirerek etiket madalyasıkazanır gibi, bi zahmet![]()
Totem yapıyor sanırım, kendisi girecek ilk üçe, bizi saf dışı bırakacak.Araf bence bu sezonu ilk 3’te bitirerek etiket madalyasıkazanır gibi, bi zahmet![]()
@Dosi malum soruyu sordum bilTotem yapıyor sanırım, kendisi girecek ilk üçe, bizi saf dışı bırakacak.![]()