- Reaksiyon puanı
- 116,201
- Puanı
- 1,060
Bir tek Fenerbahçe maçı kaldı. Onda ne olacağı hiç belli olmaz.@emreemreu ve @Tolstoyevski Haftanın dozerleri konumunda 😅
Fenerbahçe 3 ihtimalli her zaman 🤭Bir tek Fenerbahçe maçı kaldı. Onda ne olacağı hiç belli olmaz.
takimimiza güvenmeye devamFenerbahçe 3 ihtimalli her zaman 🤭
bu sene herkes kötü. Gecen sene 20ye yakin puan alinirken simdi 10 puani zor buluyor herkesBu ne bee.. BJK de yaktı. Sevmedim ben bu Kicktipp'i
Biz zirve derken siz bizi yanlış anladınız , biz listenin son sıralarını kastetmiştik oysaki . @Yakamoz-Asi@Yakamoz-Asi ve @Cervantes ile 2 puanda kaldik son umut fenerbahce ya 2 devam, ya 3 yada 4 yada 5 olur ah ah
zaten su asamada ikiniz birbiriniz ile rekabet ediyorsunuz kim sonuncu olmayacakBiz zirve derken siz bizi yanlış anladınız , biz listenin son sıralarını kastetmiştik oysaki . @Yakamoz-Asi
Bence analiz işini @emreemreu'ya bırakalım, iyi yükseldi. Yükselen isim değerlendirsin.zaten su asamada ikiniz birbiriniz ile rekabet ediyorsunuz kim sonuncu olmayacak
------
@Araf gel haftanin analizini yap dengesiz ilerledi yine
O zaten yükseklerde takılıyordu. Bu haftanın sürprizi @Tolstoyevski olduBence analiz işini @emreemreu'ya bırakalım, iyi yükseldi. Yükselen isim değerlendirsin.
Yerimde saydım, sinsi sinsi geçti beni, sürpriz yaptı.O zaten yükseklerde takılıyordu. Bu haftanın sürprizi @Tolstoyevski oldu
Ben de geriledimYerimde saydım, sinsi sinsi geçti beni, sürpriz yaptı.
O zaten yükseklerde takılıyordu. Bu haftanın sürprizi @Tolstoyevski oldu
Yerimde saydım, sinsi sinsi geçti beni, sürpriz yaptı.
Seni tebrik ediyorum taksit taksit maçları tahmin ederek haftanın liderliğini @Tolstoyevski ile paylaşıyorsun. Nasıl yetiştiriyorsun mühendis bey?Bir tek Fenerbahçe maçı kaldı. Onda ne olacağı hiç belli olmaz.
Bu kişi yine sen olmayasınAraf bence bu sezonu ilk 3’te bitirerek etiket madalyasıkazanır gibi, bi zahmet
Sen ol boşver başkasınıBu kişi yine sen olmayasın
Bir Fenerbahçeli etiket sahibi olsun
İstemez son düzlükte hayal kırıklığı yaşamaya doydumSen ol boşver başkasını
@ArafAraf bence bu sezonu ilk 3’te bitirerek etiket madalyasıkazanır gibi, bi zahmet
Totem yapıyor sanırım, kendisi girecek ilk üçe, bizi saf dışı bırakacak.Araf bence bu sezonu ilk 3’te bitirerek etiket madalyasıkazanır gibi, bi zahmet
@Dosi malum soruyu sordum bilTotem yapıyor sanırım, kendisi girecek ilk üçe, bizi saf dışı bırakacak.