- Reaksiyon puanı
- 116,166
- Puanı
- 1,060
Hayır yüzyüze.İsveç'te eğitim online mı ?
Bir ara ortaokul ve üstü online denendi ama sonra onlarda yüzyüzeye geçti. İlkokul herzaman açıktı bizde maske asla zorunlu olmadı
Hayır yüzyüze.İsveç'te eğitim online mı ?
Ülkece Tüm dozları yaptırmışsınız.Ülkenin en popüler internet servis sağlayıcısı hangisi?Hayır yüzyüze.
Bir ara ortaokul ve üstü online denendi ama sonra onlarda yüzyüzeye geçti. İlkokul herzaman açıktı bizde maske asla zorunlu olmadı
Popüler şu bu diyemem. 10 sene öncesine göre çok şey değişti. Hepsi aynı bir sürü var.Ülkece Tüm dozları yaptırmışsınız.Ülkenin en popüler internet servis sağlayıcısı hangisi?
Yaygın olarak kullanılanı de bariPopüler şu bu diyemem. 10 sene öncesine göre çok şey değişti. Hepsi aynı bir sürü var.
ComhemYaygın olarak kullanılanı de bari
Keşke hep az puan alsamda son haftalarda rahat olsam@Dosi ile puan farkımı 7’ye indirmişim. Onu korkutmak ve ensesinde olup geçmek üzere olmak, bu bana yeter
Yok az alırsan ben de az alırım çünkü hedefim seni geçmek o yüzden yüksek al ben +1 önünde olayımKeşke hep az puan alsamda son haftalarda rahat olsam
Sen @The_Erinch 'i hedef al. Onu alırsan zirve olursunYok az alırsan ben de az alırım çünkü hedefim seni geçmek o yüzden yüksek al ben +1 önünde olayım
+1905Bu ne bicim lig ya bir tane tutturamadım
Sen @The_Erinch 'i hedef al. Onu alırsan zirve olursun
Laaaa her tutturamayan lige laf ediyor 🤭🤭🤭🤭🤭🤭Bu ne bicim lig ya bir tane tutturamadım
@Dosi ile puan farkımı 7’ye indirmişim. Onu korkutmak ve ensesinde olup geçmek üzere olmak, bu bana yeter
Keşke hep az puan alsamda son haftalarda rahat olsam
FB ne halt yerse tols da aynısını yiyor.Ligdeki durumYok az alırsan ben de az alırım çünkü hedefim seni geçmek o yüzden yüksek al ben +1 önünde olayım
Pişman olacağım belli olduBjk 2-1 alır demiştim eskiden ama bugün tersini yazdım. Hadi Rizespor sevindir beni
en son 2-2 idi durum. aman BJK yenilsin 0 puan al. ben kapayim 2 puan hem nerdeyse herkes bjk alir demis.Beşiktaş kazanmasın da en azından 1 puan alabileyim.
Ben 4-3 Çaykurize yener dedim @Dosien son 2-2 idi durum. aman BJK yenilsin 0 puan al. ben kapayim 2 puan hem nerdeyse herkes bjk alir demis.