Hayalet Hasancadan mı korkacazzzz
Korona vakalarınıda inceleEn az 5 puan almalıyım.
Bjk maçında değişiklik yaptım. Umarım pişman olmam
Dün yine unuttum ya. Böyle böyle kaptıracağız şampiyonluğu Ben gittikten sonra bir nazar boncuğu fırlatmışsın. O zamandan beri yok oldukİlk maç yaklaştı ve tahmin yapmayanlar var. Bundan sonra bu kadar hatırlatma yapmayız. Az kendinizde hatırlayın
@Tolstoyevski @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @xdragxx @MasacRE @emreemreu @Araf
------
Kupa maçıymış. Neyse hatırlatma yapmış olduk yinede
O nazar boncuğu amacına ulaşmış demek kiDün yine unuttum ya. Böyle böyle kaptıracağız şampiyonluğu Ben gittikten sonra bir nazar boncuğu fırlatmışsın. O zamandan beri yok olduk
Utku beyciğim o tren çooooktan kaçtı, hayalet 👻 Hasanca yelkenini rüzgarla doldurdu.Sahi sen nereye kayboldun?Dün yine unuttum ya. Böyle böyle kaptıracağız şampiyonluğu Ben gittikten sonra bir nazar boncuğu fırlatmışsın. O zamandan beri yok olduk
Yapmayın böyle şeyler Dosi hanımO nazar boncuğu amacına ulaşmış demek ki
Hasanca çok tehlikeli bir adam ya.Hayatını bu oyuna adamış resmen. Onunla başa çıkabilmemiz mümkün değilUtku beyciğim o tren çooooktan kaçtı, hayalet 👻 Hasanca yelkenini rüzgarla doldurdu.Sahi sen nereye kayboldun?
@Sherlock beyciğimin yorumunu önceden mi hazırladın?Yapmayın böyle şeyler Dosi hanım
Hasanca çok tehlikeli bir adam ya.Hayatını bu oyuna adamış resmen. Onunla başa çıkabilmemiz mümkün değil
Ne yorumu@Sherlock beyciğimin yorumunu önceden mi hazırladın?
Yine anlamadım2 mesaj önceki yazıyı oku anlarsın...
Yine anlamadım
Yapmayın böyle şeyler Dosi hanım
Hasanca çok tehlikeli bir adam ya.Hayatını bu oyuna adamış resmen. Onunla başa çıkabilmemiz mümkün değil
Bu mesajın Şerlok ile ne alakası var
Cümle tarzınız aynıBu mesajın Şerlok ile ne alakası var
Ümidini kestiği takımının maçını izlemeye gitti bi de alkışlamak gerekir 👏@Tolstoyevski bile kendi takımından ümidi kesmiş.