Damien Duff
Süper Favori Üye
Benide Fenerbahçe yaktı ve bulacağı teknik direktör özellikle Matt Jarviss yakar gibi geliyorFenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım![]()
Benide Fenerbahçe yaktı ve bulacağı teknik direktör özellikle Matt Jarviss yakar gibi geliyorFenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım![]()
Aynen unutmamak için 2 hafta falan önden gidiyorum.@The_Erinch tahminlerini bir önceki hafta bitmeden yapmıştı, kafası rahat.![]()
Okan Buruk gelecek bence.
Benim söylediğim Adaylara nediyorsunAynen unutmamak için 2 hafta falan önden gidiyorum.
İstemiyor taraftar benim dediğim isimler nasıl @bazingaOkan Buruk gelecek bence.![]()
Çoğunu tanımıyorum, Robben daha yeni futbolu bıraktı hemen teknik direktör olmaz.
Trabzonspor'un için saldır o zaman artık.Fenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım![]()
Stephen İreland Manchester City de oynamış Mancini kovmuş adamı sisteme uymuyor diyeÇoğunu tanımıyorum, Robben daha yeni futbolu bıraktı hemen teknik direktör olmaz.![]()
Yasasin Allah razı olsun @Yakamoz-Asi en azından 1 hafta sonuncu olmam 😄😄😄Aynen. Şimdiden tüm zamanları yapabilirsinmaçlara son yarım saat kala herzaman edit hakkın var. İlerde vakit buldukça değişiklik yaparsın.
Almanca dilide var. Onu ayarla olmadı![]()
@Zeyno artık sonuncu değil![]()
@Cervantes 'de var. En az bir kaç hafta be. Her hafta 20 küsür puan alırlarsa sende hiç alamazsan Nerden baksan 1 ayYasasin Allah razı olsun @Yakamoz-Asi en azından 1 hafta sonuncu olmam 😄😄😄
Üç büyükler bu sezon kötü @ZeynoYasasin Allah razı olsun @Yakamoz-Asi en azından 1 hafta sonuncu olmam 😄😄😄
Bu süper lige belli olmaz @Dosi@Cervantes 'de var. En az bir kaç hafta be. Her hafta 20 küsür puan alırlarsa sende hiç alamazsan Nerden baksan 1 aybiraz imkansız gibi
![]()
Ayenn. Geçen hafta hep 15 üstü puan olurdu. Bu sene çok az 10 üstü oluyor
ilk önce bir teknik direktör bulalımda Stephen İreland I da alabiliriz o ekibi vardırAyenn. Geçen hafta hep 15 üstü puan olurdu. Bu sene çok az 10 üstü oluyor
Yasasin Allah razı olsun @Yakamoz-Asi en azından 1 hafta sonuncu olmam 😄😄😄
Birisinin futbolu bıraktıktan sonra yüksek lisans yapmış irish Football academy deMutlu etmek bizim işimiz, değil mi @Cervantes![]()
Tahminlerini bekliyoruz 😡Fenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım![]()
FB yenilir dediysen tutmasınValla ben yaptım bu haftayı. Tuttu mu göreceğiz.![]()