FB yenilir dediysen tutmasın
İçimden öyle geçiyorsa demek.
FB yenilir dediysen tutmasın
Daha teknik direktör yok Fenerbahçe’de kimin geleceği belirsiz Stephen İreland Matt JarvissValla ben yaptım bu haftayı. Tuttu mu göreceğiz.
Yaptık bakalım ne olacakTahminlerini bekliyoruz 😡
İyi. Kaçacaksın sandım sonuna kadar direnmeye devamYaptık bakalım ne olacak
Yarıştan koptum artık, iyi sonuç elde edeceğimi sanmıyorumİyi. Kaçacaksın sandım sonuna kadar direnmeye devam
belli olmaz o isler. sonuncu olmamaya cabala ozamanYarıştan koptum artık, iyi sonuç elde edeceğimi sanmıyorum
Aleykümselam diyoruz ve ilk hedefim 12.lik.Selamın aleyküm diyoruz ve lider olacağız.
@12.Adam işte puan cetvelimHedef:
15 üstü harika olur
10 üstü mutlu eder
7 üstü iyidir deriz.
5 üstü fena değildir
2 üstü hiç yoktan iyidir
1 ise en azından 0 değil deyip teselli oluruz.
0 puanla da yapabilirdik açılışı , buna da şükür.Bugün maç varmış ve meğerse 2 puanı cebe atmışım
@Yakamoz-Asi ilk 2 puanın, @Cervantes 1 puanın hayırlı olsun
@12.Adam işte puan cetvelim
Bugün maç varmış ve meğerse 2 puanı cebe atmışım
@Yakamoz-Asi ilk 2 puanın, @Cervantes 1 puanın hayırlı olsun
@12.Adam işte puan cetvelim
Puan cetvelimdeki teselli yazısı ama dur daha ilk maç. Ben tüm hafta için teselli ediyorum öyle olunca0 puanla da yapabilirdik açılışı , buna da şükür.
Daha nice güzel başlangıçlaraGüzel başladık.
besiktaşta korona vakaları var @DosiHedef:
15 üstü harika olur
10 üstü mutlu eder
7 üstü iyidir deriz.
5 üstü fena değildir
2 üstü hiç yoktan iyidir
1 ise en azından 0 değil deyip teselli oluruz.
İlk maç yaklaştı ve tahmin yapmayanlar var. Bundan sonra bu kajdar hatırlatma yapmayız. Az kendinizde hatırlayın
@Tolstoyevski @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @xdragxx @MasacRE @emreemreu
[/QUOTE]
Kupa maçı katardaydiEvet o çok kötü oldu.
Tüm haftayı sadece 1 puanla kapatmak mı 0 puanla kapatsam daha az üzülürüm herhalde. ( Dedi ve haftayı 1 puanla kapattı )Puan cetvelimdeki teselli yazısı ama dur daha ilk maç. Ben tüm hafta için teselli ediyorum öyle olunca
Daha nice güzel başlangıçlara
2 puanın olmuşta. Son maçlarda 0 çekmişimTüm haftayı sadece 1 puanla kapatmak mı 0 puanla kapatsam daha az üzülürüm herhalde. ( Dedi ve haftayı 1 puanla kapattı )