@The_Erinch tahminlerini bir önceki hafta bitmeden yapmıştı, kafası rahat.
Sen şuna gaz verip durmaSende gaza bas @12.Adam 'ı geç
O biraz sıkarValla yaptım tahminlerimi işte
@eskici'yi geçecek yakında.
Sen şuna gaz verip durma
O biraz sıkar
@Tolstoyevski sana kumpas kurmuş 😱Ben yarışmacıydım ilk haftalar ama siteye kayıt olduğum e-posta adresini unuttum. Sık kullandığım e-posta adresimi denedim olmadı , başka bir e-posta ile kayıt olmuşum , onu da hatırlamıyorum.
------
Gayet iyi gidiyormuşum ilk haftalar. Kim kaydırdı benim ayağımı, çabuk itiraf etsin.
Olabilir , kıskandı tabi mükemmel tahmin yeteneğimi.@Tolstoyevski sana kumpas kurmuş 😱
Sıkıntı olmaz. Sıfırdan başlarsın @Yakamoz-Asi 'de üye olsun, kim daha çok puan alacak kapışması olur ve zamanlar yukarılara çıkarsınızOlabilir , kıskandı tabi mükemmel tahmin yeteneğimi.
Ben şimdi yeniden kayıt olsam bir sıkıntı olur mu ? Eski hesabıma giremiyorum çünkü .
Şuraya tıkla. Burdan olacak galiba
Aynen. Şimdiden tüm zamanları yapabilirsin maçlara son yarım saat kala herzaman edit hakkın var. İlerde vakit buldukça değişiklik yaparsın.Sonra "Prediction Centre" de tahminlerimizi ekliyoruz, degil mi?
@Zeyno artık sonuncu değil
Aynen. Şimdiden tüm zamanları yapabilirsin maçlara son yarım saat kala herzaman edit hakkın var. İlerde vakit buldukça değişiklik yaparsın.
Almanca dilide var. Onu ayarla olmadı
@Zeyno artık sonuncu değil
Başlarda sanki o seçenek oluyordu. Neyse bizden farkın olmasınMaalesef Almanca secemedim.
Sadece ingilizce görünüyor...
Diger maclari hallederim bir ara, simdi önümüzdeki haftayi hallettim.
Katar’da dikkatli olun omicron felan olmasın futbolcular ve teknik direktörMaalesef Almanca secemedim.
Sadece ingilizce görünüyor...
Diger maclari hallederim bir ara, simdi önümüzdeki haftayi hallettim.
Ben 17.sıradayım
Hurdacı benim arkamda Sen hangi Puan durumuna baktın acaba?@eskici'yi geçecek yakında.
Olur, olur bal 🍯 olur.Belli olmaz
Bende 10 uydum Fenerbahçe yaktı en fazlaBen 17.sıradayım
Hurdacı benim arkamda Sen hangi Puan durumuna baktın acaba?
Olur, olur bal 🍯 olur.
Fenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım@eskici'yi geçecek yakında.