@The_Erinch tahminlerini bir önceki hafta bitmeden yapmıştı, kafası rahat. 
Sen şuna gaz verip durmaSende gaza bas @12.Adam 'ı geç![]()
O biraz sıkarValla yaptım tahminlerimi işte![]()
@Tolstoyevski sana kumpas kurmuş 😱Ben yarışmacıydım ilk haftalar ama siteye kayıt olduğum e-posta adresini unuttum.Sık kullandığım e-posta adresimi denedim olmadı , başka bir e-posta ile kayıt olmuşum , onu da hatırlamıyorum.
------
Gayet iyi gidiyormuşum ilk haftalar. Kim kaydırdı benim ayağımı, çabuk itiraf etsin.
Olabilir , kıskandı tabi mükemmel tahmin yeteneğimi.@Tolstoyevski sana kumpas kurmuş 😱
Sıkıntı olmaz. Sıfırdan başlarsınOlabilir , kıskandı tabi mükemmel tahmin yeteneğimi.
Ben şimdi yeniden kayıt olsam bir sıkıntı olur mu ? Eski hesabıma giremiyorum çünkü .![]()
Şuraya tıkla. Burdan olacak galiba
Aynen. Şimdiden tüm zamanları yapabilirsinSonra "Prediction Centre" de tahminlerimizi ekliyoruz, degil mi?![]()
@Zeyno artık sonuncu değil
Aynen. Şimdiden tüm zamanları yapabilirsinmaçlara son yarım saat kala herzaman edit hakkın var. İlerde vakit buldukça değişiklik yaparsın.
Almanca dilide var. Onu ayarla olmadı
@Zeyno artık sonuncu değil![]()
Başlarda sanki o seçenek oluyordu. Neyse bizden farkın olmasınMaalesef Almanca secemedim.
Sadece ingilizce görünüyor...
Diger maclari hallederim bir ara, simdi önümüzdeki haftayi hallettim.![]()
Katar’da dikkatli olun omicron felan olmasın futbolcular ve teknik direktörMaalesef Almanca secemedim.
Sadece ingilizce görünüyor...
Diger maclari hallederim bir ara, simdi önümüzdeki haftayi hallettim.![]()
Ben 17.sıradayım
Hurdacı benim arkamda@eskici'yi geçecek yakında.![]()
Olur, olur bal 🍯 olur.Belli olmaz
Bende 10 uydum Fenerbahçe yaktı en fazlaBen 17.sıradayım
Hurdacı benim arkamdaSen hangi Puan durumuna baktın acaba?
Olur, olur bal 🍯 olur.![]()
Fenerbahçe yüzünden tahmin yapmayı da bıraktım@eskici'yi geçecek yakında.![]()