Hayır yüzyüze.İsveç'te eğitim online mı ?![]()
Bir ara ortaokul ve üstü online denendi ama sonra onlarda yüzyüzeye geçti. İlkokul herzaman açıktı
Hayır yüzyüze.İsveç'te eğitim online mı ?![]()
Ülkece Tüm dozları yaptırmışsınız.Ülkenin en popüler internet servis sağlayıcısı hangisi?Hayır yüzyüze.
Bir ara ortaokul ve üstü online denendi ama sonra onlarda yüzyüzeye geçti. İlkokul herzaman açıktıbizde maske asla zorunlu olmadı
![]()
Popüler şu bu diyemem. 10 sene öncesine göre çok şey değişti. Hepsi aynıÜlkece Tüm dozları yaptırmışsınız.Ülkenin en popüler internet servis sağlayıcısı hangisi?![]()
Yaygın olarak kullanılanı de bariPopüler şu bu diyemem. 10 sene öncesine göre çok şey değişti. Hepsi aynıbir sürü var.
ComhemYaygın olarak kullanılanı de bari![]()
Keşke hep az puan alsamda son haftalarda rahat olsam@Dosi ile puan farkımı 7’ye indirmişim. Onu korkutmak ve ensesinde olup geçmek üzere olmak, bu bana yeter![]()
Yok az alırsan ben de az alırım çünkü hedefim seni geçmek o yüzden yüksek al ben +1 önünde olayımKeşke hep az puan alsamda son haftalarda rahat olsam![]()
Sen @The_Erinch 'i hedef al. Onu alırsan zirve olursunYok az alırsan ben de az alırım çünkü hedefim seni geçmek o yüzden yüksek al ben +1 önünde olayım![]()
![]()
+1905Bu ne bicim lig ya bir tane tutturamadım![]()
Sen @The_Erinch 'i hedef al. Onu alırsan zirve olursun![]()
Laaaa her tutturamayan lige laf ediyor 🤭🤭🤭🤭🤭🤭Bu ne bicim lig ya bir tane tutturamadım![]()
@Dosi ile puan farkımı 7’ye indirmişim. Onu korkutmak ve ensesinde olup geçmek üzere olmak, bu bana yeter![]()
Keşke hep az puan alsamda son haftalarda rahat olsam![]()
FB ne halt yerse tols da aynısını yiyor.Ligdeki durumYok az alırsan ben de az alırım çünkü hedefim seni geçmek o yüzden yüksek al ben +1 önünde olayım![]()
![]()
Pişman olacağım belli olduBjk 2-1 alır demiştim eskiden ama bugün tersini yazdım. Hadi Rizespor sevindir beni![]()
en son 2-2 idi durum. aman BJK yenilsin 0 puan al. ben kapayim 2 puanBeşiktaş kazanmasın da en azından 1 puan alabileyim.![]()
Ben 4-3 Çaykurize yener dedim @Dosien son 2-2 idi durum. aman BJK yenilsin 0 puan al. ben kapayim 2 puanhem nerdeyse herkes bjk alir demis.