Hayalet Hasancadan mı korkacazzzz
Korona vakalarınıda inceleEn az 5 puan almalıyım.
Bjk maçında değişiklik yaptım. Umarım pişman olmam![]()
Dün yine unuttum ya. Böyle böyle kaptıracağız şampiyonluğuİlk maç yaklaştı ve tahmin yapmayanlar var. Bundan sonra bu kadar hatırlatma yapmayız. Az kendinizde hatırlayın
@Tolstoyevski @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Maskeli Fedai @xdragxx @MasacRE @emreemreu @Araf
------
Kupa maçıymış. Neyse hatırlatma yapmış olduk yinede![]()
O nazar boncuğu amacına ulaşmış demek kiDün yine unuttum ya. Böyle böyle kaptıracağız şampiyonluğuBen gittikten sonra bir nazar boncuğu fırlatmışsın. O zamandan beri yok olduk
![]()
Utku beyciğim o tren çooooktan kaçtı, hayalet 👻 Hasanca yelkenini rüzgarla doldurdu.Sahi sen nereye kayboldun?Dün yine unuttum ya. Böyle böyle kaptıracağız şampiyonluğuBen gittikten sonra bir nazar boncuğu fırlatmışsın. O zamandan beri yok olduk
![]()
Yapmayın böyle şeyler Dosi hanımO nazar boncuğu amacına ulaşmış demek ki![]()
Hasanca çok tehlikeli bir adam ya.Hayatını bu oyuna adamış resmen. Onunla başa çıkabilmemiz mümkün değilUtku beyciğim o tren çooooktan kaçtı, hayalet 👻 Hasanca yelkenini rüzgarla doldurdu.Sahi sen nereye kayboldun?![]()
@Sherlock beyciğimin yorumunu önceden mi hazırladın?Yapmayın böyle şeyler Dosi hanım
Hasanca çok tehlikeli bir adam ya.Hayatını bu oyuna adamış resmen. Onunla başa çıkabilmemiz mümkün değil![]()
Ne yorumu@Sherlock beyciğimin yorumunu önceden mi hazırladın?![]()
Yine anlamadım2 mesaj önceki yazıyı oku anlarsın...![]()
Yine anlamadım![]()
Yapmayın böyle şeyler Dosi hanım
Hasanca çok tehlikeli bir adam ya.Hayatını bu oyuna adamış resmen. Onunla başa çıkabilmemiz mümkün değil![]()
Bu mesajın Şerlok ile ne alakası var
Cümle tarzınız aynıBu mesajın Şerlok ile ne alakası var![]()
Ümidini kestiği takımının maçını izlemeye gitti bi de@Tolstoyevski bile kendi takımından ümidi kesmiş.![]()